Първоначално написано от АгентМура Ти предимно пишеш тук само в почивките си, когато не се кълчиш пред твърди пръчки. Аз пиша когато си поискам
Първоначално написано от baby_baby Аз пиша когато си поискам АгентМура те пита: Ти сводник нямаш ли?
baby_baby, АгентМура каза, че иска да ти лапа пишока.
Първоначално написано от baby_baby Аз пиша когато си поискам Сводник нямаш ли си?
Първоначално написано от АгентМура Сводник нямаш ли си? Ахахахахаха.
Първоначално написано от solo_ baby_baby, АгентМура каза, че иска да ти лапа пишока. а вие двамата с еспада като сте гейчета лапате ли си пишоците?
Първоначално написано от YoungBloodZ а вие двамата с еспада като сте гейчета лапате ли си пишоците? Не сме хомосексуални.
Първоначално написано от YoungBloodZ а вие двамата с еспада като сте гейчета лапате ли си пишоците? Откъде разбра за еспада?
Първоначално написано от АгентМура Откъде разбра за еспада? имам си източници
Първоначално написано от YoungBloodZ имам си източници Соло?
Първоначално написано от АгентМура Соло? Не.
не
хахахаха
espada, obyrkann, AmxModx, petia1, Gabriela321, shadowlands, bate jorko ☢ и още над 20 такива... са приятели на АгентМура!
YoungBloodZ :*
^ti si idiot
Първоначално написано от baby_baby YoungBloodZ :* baby_baby
Първоначално написано от Ivaaaaa ^ti si idiot Здрасти Ивче!
Първоначално написано от YoungBloodZ baby_baby :*:*:*
Първоначално написано от solo_ Коя е тази ?
Първоначално написано от YoungBloodZ имам си източници Ти наблюдаваш форума от много време, не ги лъжи.
Първоначално написано от Ivaaaaa ^ti si idiot Кой от всички ?
Първоначално написано от Esdeath Кой от всички ? всички! Първоначално написано от Esdeath Ти наблюдаваш форума от много време, не ги лъжи. мда, чета глупостите на еспада и соло...
Първоначално написано от YoungBloodZ всички! мда, чета глупостите на еспада и соло... И ти ли се приемаш за идиот ? Е то какво друго да четеш ?
Правила