Ехо, wats up хора?
Първоначално написано от АгентМура Искам да се извиня на baby_baby за днескашното си отношение, бях пил, бях груб. Надявам се, ще ми простиш. W...T...F... Хомосексуалист под чехъл!
Първоначално написано от solo_ W...T...F... Хомосексуалист под чехъл! Май и ти си под чехъл. Мура, май не те задоволява а?
Първоначално написано от Esdeath Май и ти си под чехъл. Мура, май не те задоволява а? Аз дори не съм го виждал...
Първоначално написано от solo_ Аз дори не съм го виждал... Но той скоро ще ме види!
lipsvah li vi
Първоначално написано от solo_ Но той скоро ще ме види!
Първоначално написано от Esdeath Мура, май не те задоволява а? тая запетайка има доста голямо значение между другото така и не разбрах дали имаш предвид че мура не задоволява соло или че някой не е задоволил мура
Знаете ли къде е разликата между Esdeath и АгентМура?
Първоначално написано от АгентМура Който се смее последен, се смее най-добре!
Първоначално написано от smilegirl12 lipsvah li vi Да.
Първоначално написано от solo_ Който се смее последен, се смее най-добре! който се смее последен най-бавно загрява който се смее последен тревата му е най-слаба
Първоначално написано от solo_ Да. mersi mersi
Първоначално написано от Esdeath Май и ти си под чехъл. Мура, май не те задоволява а? Аз никога не съм бил в една стая заедно със Соло, камо ли в спалня.
Първоначално написано от АгентМура Аз никога не съм бил в една стая заедно със Соло, камо ли в спалня. Защо имам твоя ДНК?
Първоначално написано от smilegirl12 mersi mersi Какво прави в Гърция?
Първоначално написано от solo_ Защо имам твоя ДНК?
Първоначално написано от АгентМура Под формата на нещо бяло във влагалището ми!?
Първоначално написано от solo_ Какво прави в Гърция? bqh na ekskurziq
Първоначално написано от smilegirl12 bqh na ekskurziq ае като за добре дошла - https://www.youtube.com/watch?v=rhUvo4xj2oU
Лека нощ!
Има ли някой?
не
АгентМура, тук ли си?
Пук
Правила