Първоначално написано от solo_ някой знае ли как се трият личните съобщения че съм пълен вече и не мога да пиша на карамела а е важно а не мога да намеря опцията Опцията долу - изпразни папката.
Първоначално написано от Indistinct С право. Как е наборът?
Да, намерих го.
Първоначално написано от solo_ тогава като стигнеш там ни прати селфи... Направо от дискотеката ме снимат :д
Първоначално написано от inewton Как е наборът? Кой от всичките? Наборът набор или Набора?
Първоначално написано от Indistinct Кой от всичките? Наборът набор или Набора? Набора с главно "Н".
Първоначално написано от inewton Набора с главно "Н". Доволен e.
Първоначално написано от Indistinct Доволен e. Доволен от какво? От студа ли?
Искате ли да ви пратя жиголо ?
офф не ми се ходи на работа тия 3 дена ми минаха много бързо
Първоначално написано от inewton Довоюен от какво? От студа ли? Не. Но може да се каже и от това, до някаква степен.
Първоначално написано от baby_baby Направо от дискотеката ме снимат :д Добре , като стигнеш там качи снимката в prikachi.com и дай линка.
Първоначално написано от solo_ Искате ли да ви пратя жиголо ? неее :д
Първоначално написано от baby_baby офф не ми се ходи на работа тия 3 дена ми минаха много бързо да не би да се умаряш ?
Първоначално написано от solo_ Добре , като стигнеш там качи снимката в prikachi.com и дай линка. дооообре
Първоначално написано от baby_baby офф не ми се ходи на работа тия 3 дена ми минаха много бързо Аз като ти казах да си намериш друга работа...
Първоначално написано от solo_ Искате ли да ви пратя жиголо ? Колко пъти трябва да казвам не на познатите ти? Знам, че им правиш реклама, но това е прекалено.
Първоначално написано от baby_baby неее :д Имах предвид на онези същества Mindistinct и Minditon
Първоначално написано от Indistinct Колко пъти трябва да казвам не на познатите ти? Знам, че им правиш реклама, но това е прекалено. хах, то аз баща ти не го познавам ама си го поръчвала нали ?
Първоначално написано от solo_ да не би да се умаряш ? не свикнала съм преди работех като хостеса и пак през ноща работех имам тренинг ама просто си ми беше добре тия 3 дни почивка :д
Първоначално написано от Indistinct Не. Но може да се каже и от това, до някаква степен. А от какво?
Първоначално написано от inewton Аз като ти казах да си намериш друга работа... НЕ СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК ФИЛОСОФ И СЪВЕТНИК ЗАЩОТО НЕ СИ !!!
Първоначално написано от inewton Аз като ти казах да си намериш друга работа... прави си си ама за сега ще е така
Първоначално написано от baby_baby не свикнала съм преди работех като хостеса и пак през ноща работех имам тренинг ама просто си ми беше добре тия 3 дни почивка :д Ако търсят стриптизьори кажи ми..
Първоначално написано от solo_ Имах предвид на онези същества Mindistinct и Minditon Толкова ли е грозна родата ти, че я предлагаш по форумите? И кажи на майка ти да ми плати за последните два пъти. Тя май е забравила.
Правила