Първоначално написано от inewton Не харесвам такива като нея. Нещо ненормално ли има там ? Да се трепим ли искаш ??
Първоначално написано от solo_ Нещо ненормално ли има там ? Да се трепим ли искаш ?? Нищо ненормално. Аз не харесвам танцьорки.
Първоначално написано от inewton Нищо ненормално. Аз не харесвам танцьорки. Прати снимка на ануса си сега !!!
Първоначално написано от solo_ Прати снимка на ануса си сега !!! Ще отидеш някъде ти... Какво прави дримока? Липсва ми. Прати й много поздрави (ако още поддържате връзка).
Първоначално написано от inewton Ще отидеш някъде ти... Какво прави дримока? Липсва ми. Прати й много поздрави (ако още поддържате връзка). Че поддържаме, поддържаме, но това не е троя работа бе Миме... Виж сега кво имаш предвид под "ще отидеш някъде ти"?
Първоначално написано от solo_ Че поддържаме, поддържаме, но това не е троя работа бе Миме... Виж сега кво имаш предвид под "ще отидеш някъде ти"? Не знам какво имам предвид. Просто копирам от кака.
Първоначално написано от inewton Не знам какво имам предвид. Просто копирам от кака. Не знаел... Causa finita!
Виждам, че не сте стигнали много надалече с разговора днес. Добър вечер! почти добро утро
Ядеш ли ? Гръмна ли се вече ? Добро утро!
Първоначално написано от solo_ Ядеш ли ? Гръмна ли се вече ? Интересна комбинация.
Първоначално написано от Indistinct Интересна комбинация. Когато се гръмнеш кажи ми да дойда и да те натоваря на един тир и да те закарам на Полюса.
Първоначално написано от solo_ Когато се гръмнеш кажи ми да дойда и да те натоваря на един тир и да те закарам на Полюса. Няма да стане скоро, но на какъв тир?
Първоначално написано от Indistinct Няма да стане скоро, но на какъв тир? ОК, ай беги да си лягаш че си много малка.
Първоначално написано от solo_ ОК, ай беги да си лягаш че си много малка. Колкото теб съм, Шерлок. Попитах какъв тир.
Първоначално написано от Indistinct Колкото теб съм, Шерлок. Попитах какъв тир. Глупости, колкото мене !?! Аз мога да съм ти баща! Не ми викай Шерлок.
Последно редактирано от solo_ : 01-22-2016 на 20:45
Първоначално написано от solo_ Глупости, колкото мене !?! Аз мога да съм ти баща! Не ми викай Шерлок. Това нужно ли беше?
Първоначално написано от Indistinct Това нужно ли беше? Се тая, ебе ли те въобще ?
Последно редактирано от solo_ : 01-22-2016 на 20:50
Първоначално написано от solo_ Се тая, ебе ли те въобще ? Не особено, но да питам, след като пак не ми отговори какъв тир.
Първоначално написано от Indistinct Не особено, но да питам, след като пак не ми отговори какъв тир. Се тая, ебе ли те к'ъф ?
Първоначално написано от solo_ Се тая, ебе ли те к'ъф ? Ще е по-добре да кажеш.
Първоначално написано от Indistinct Ще е по-добре да кажеш. Кво значение има ? Кво толкова те ебе ? Ти си просто 14 годишна пикла, кво значение има тира ?
Първоначално написано от solo_ Кво значение има ? Кво толкова те ебе ? Ти си просто 14 годишна пикла, кво значение има тира ? Има голямо значение.
Първоначално написано от Indistinct Има голямо значение. Отнеми си девствеността и ще ти кажа. _!_.... Патка...
Първоначално написано от solo_ Отнеми си девствеността и ще ти кажа. _!_.... Патка... Патка - това ли успя да измислиш? Просто питам какъв тир, а ти отвръщаш с това
Първоначално написано от Indistinct Патка - това ли успя да измислиш? Просто питам какъв тир, а ти отвръщаш с това Айде... ходи да си лягаш че като станеш на 13-14 ще имаш заболяване на мозъка, сега си във възраст когато се развиваш и се нуждаеш от повече сън НЕ по-малко от 9 часа.
Правила