100% ще е тя
Първоначално написано от solo_ dobro utro galabcheta naspahte li se ? ka ste az sq stavam аз се наспах че даже и сготвих за довечера :д добре съм ти как сии?
и ако искаш да се увериш добави я в скайпа да си пусне камерата
Първоначално написано от baby_baby ти как сии? В критично състояние
Първоначално написано от solo_ oxoooo gledam che moqta nai-dobra priqtelka e tuk да за малко включих да вида какво става
Първоначално написано от persil Много се радвам, че ти харесва. да много мило
Първоначално написано от persil Искам да си говоря с бейби. Аз съм тук заради нея. Цяла нощ почти не съм мигнал, мислейки за нея, заспах едва към 5 някъде... да бе не вярвам :д
Първоначално написано от solo_ и ако искаш да се увериш добави я в скайпа да си пусне камерата Скайпа е отживелица. Не, че съм го ползвал и когато не беше.
Първоначално написано от solo_ В критично състояние еее защо
Първоначално написано от baby_baby да бе не вярвам :д toi naistina te obicha
Първоначално написано от persil Скайпа е отживелица. Не, че съм го ползвал и когато не беше. kak taka otjivelica -_-
Първоначално написано от solo_ toi naistina te obicha не вярвам
Първоначално написано от baby_baby да бе не вярвам :д Повярвай.
Първоначално написано от baby_baby еее защо нали знаеш dreamwalker ?
Първоначално написано от solo_ нали знаеш dreamwalker ? не я познавам но съм я засичала е?
Първоначално написано от baby_baby не вярвам Значи не вярваш, че някой може да се влюби в теб от пръв поглед?
Първоначално написано от baby_baby не я познавам но съм я засичала е? тя е върховна за мене жена аз я бочима а тя мен не..
Първоначално написано от persil Значи не вярваш, че някой може да се влюби в теб от пръв поглед? да не вярвам
Първоначално написано от solo_ тя е върховна за мене жена аз я бочима а тя мен не.. ееее много гадно
Първоначално написано от baby_baby да не вярвам Защо?
Първоначално написано от baby_baby да не вярвам то е за вярване милиони връзки са започнали така
Първоначално написано от persil Защо? е нз не мисля че е възможно
persil и понеже мислиш че скайпа е отживелица, вит в глобалната статистика го има - http://www.internetlivestats.com/
Първоначално написано от solo_ то е за вярване милиони връзки са започнали така аз лично не познавам хора започнали така връзка но със сиг има
Първоначално написано от baby_baby аз лично не познавам хора започнали така връзка но със сиг има ти имаш ли желание да се събереш с persil
Правила