.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не спомена с какво се храниш? Сигурна съм, че са ти казвали за здравословните храни, с които няма да те занимавам сега.
    За сенките под очите си вземи освен телесен коректор и такъв, който да ги неутрализира - зелен, жълт. Всеки цвят си има значение и можеш да провериш в интернет кой за какво е.
    По описанието - кожата ти е смесена и е хубаво да започнеш грижата за нея с едно професионално почистване при добър козметик. Комедоните няма как да ги махнеш иначе. За Т-зоната можеш нещо изсушаващо да вземеш, като предложения Акне Аут, само че аз харесвам лосиона, а за хидратация - Eucerine е добро решение, Bioderma - също.
    Миглите можеш да ги мажеш с разни масла, серуми за растеж, но не знам колко помагат. Друг вариант е така известното присаждане косъм по косъм.
    Ежедневния грим ти е много! Намали го до bb кремче, пудра (минералните са добър вариант), черен молив/очна линия и не забравяй грижата за устни! (особено сега през зимните месеци)

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    За тъмните кръгове - свикни с тях, лягай нормално, ползвай по-малко източници на изкуствена светлина.
    За черните точки по носа - мий си лицето по-често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си