- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ЗА/ПОЛЗВАЛИ ЛИ СТЕ БЯЛ ОБЕЗЦВЕТИТЕЛ.
Косата ми е тъмно кафява. Преди два месеца я боядисах черна, защото обожавам черното. Сега искам да боядисам само краищата и в бяло. За целта трябва да се обезцвети. С моята фризьорка пробвахме само едно мъничко кичурче ( 5см-6см) , но с обикновен изрусител и стана жълтичко. Пробвахме да сложим светло сива боя , но не се получи и стана тъмно кафявои така си седи.
Ще поръчваме някакви професионални антижълт ефект обезцветители на Кристиян Ъф Рома, но искам и вас да си питам пак:
1) Ползвали ли сте обезцветители "антижълт" ефект, и на чия фирма са били ?
2) Виждали ли сте по нашите магазини ( ДМ примерно) Бяла боя .. защото със сива явно не става.. (трябва си хубава , бяла в случай , че не стане работата с тоя обезцветител...)
3) Ще можем ли да махнем черните краища и да създадем този ефект ?
![]()
Още ли е актуална темата? ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ако ще си правиш част от косата бяла, използвай olaplex, защото иначе най-вероятно ще я съсипеш. Моята я изрусявах със супра няколко пъти + olaplex и определено много я запазих, докато ако я бях изрусявала без olaplex-a, със сигурност щеше да стане страшна слама.
Иначе съм виждала клипчета в инстаграм, където правят точно този ефект със супра и най-силния окислител.
http://ask.fm/iwwkaa