.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Tr8r
    Guest

Unhappy Помощ за гаджето

Излизаме от 2години с нея,но на нова година тя беше на купон и каза че е възможно да е изневерила,но не помни :/
    често се ебахме,но напоследък не ми пуска.Оня ден беше излезнала с някакъв нейн приятел и не ми казва какво са правили,нито пък името му.Помогнетеееее ми,на суша съм :дд Какво да правя?!?

Мега фен Аватара на solo_
    Щом си на суша прави платена любов

Пичага ти да не си шматка? Излиза с някакъв си нейн приятел, не ти казва името му нито дори какво са правили. Как така? Един шамар да слезе на земята и да се осъзнае щом е с теб е с теб и друг не трябва да има

Повече от фен Аватара на gimli
    Ти си шушумига, на улицата гей да те изебе, ти пак ще се чудиш ебал ли те е или не!

Време е да станеш мъж.

Мега фен Аватара на solo_
    Мъж под чехъл ли ще става ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tr8r Виж мнението
    често се ебахме,но напоследък не ми пуска. Оня ден беше излезнала с някакъв нейн приятел и не ми казва какво са правили,нито пък името му.
    Скъсала е с теб и си е хванала друг (да я ебе), само дето още не ти го е казала ! Спри да комуникираш с нея, защото ако продължаваш, в нейните очи ще изглеждаш като пълен мухльо и глупак! Успех !

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Мъж под чехъл ли ще става ?
    Над чехъл е най-добре.

сложи й преспивателно, обръсни й косата, докато спи и после й кажи, че не знаеш какво е станало, но кажи, ако си пада по бръснати женски глави, за да ти дам друга идея
    и я зарежи естествено
    Последно редактирано от hardstaily : 01-10-2016 на 00:12

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си