- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Синът ми е гей, какво да правя?
*умре
*оплождане
моля те.
Не, всъщност... защо?
Как така нямало кой да се грижи за него. Циганчетата, които крадят по улицата, не ги ли виждаш? Те се научават сами. Обаче после няма наказание първото щото е циганче /горкото онеправдано/, второ че е малолетно.
При едно оплождане хващат поне 5 ли?Ехее петзнаци
чувала ли си за болен циганин ? Индииците и циганите са много плодовити, както мъжете така и жените... Това се дължи на здравословния живот който водят, например ние хората с пари ядем кво ли не и това ни съсипва бавно и славно...
докато те гладуват, а глада тe прави по-здрав... разбра ли :d
Последно редактирано от solo_ : 01-30-2016 на 13:47
Хмм...Има нещо вярно. Както уличните кучета са много по-здрави и устойчиви от домашните и породистите.
Виж си съобщенията.
И отговорих
Прочети това - http://www.osata.eu/intimno/pod-zavi...iya-seks-2711/ аз потвърждавам фактите... виж и другиялинк който ти пратих на лично
Добре
и все пак нали знаеш изразът "oh it's on the internet, it must be true". А аз вложих биология и хистология в отговора ми, нещо, което съм чела в учебници, а не в интернет.
Хайде да приключим тая тема
Последно редактирано от Sarafina : 01-30-2016 на 14:14
Сега аз знам какво е и казвам... Знам и толкова... няма как ти да не знаеш и да спориш с мен, тоя дет знае... нали така ?
Този вид секс се прави още от хомо сапиенсите
Хаха каквоо?Аз и ти сме хомо сапиенс, знаеш това нали?
То и едно време хората са се хранили със сурово месо и са си палили огън с клечки.
Виждам, че аргументите ти се изчерпаха и не можеш да си сглобиш изречението, не се притеснявай.
А ти хомо/бисексуален ли си? Аз да. От любопитство питам.
Хетеро съм, но за теб и Hardstaily мога да бъда всичко..
Тогава е много нагло да твърдиш каквото и да било, като не си го изпитвал в собствения си гъз, а четеш в нета хахаха
Хахахахаха добрее
затапи ме хаха
жалка история
Ей, Sarafina-Parafina, внимавай че да не стане лошоаз съм говорил на тази тема с хора и знам как седят нещата... Ако иска можем да си говорим ...
Момченце, не си ми на нивото. Порасни, извади си ръката от гащите,избърши си млякото. После седни, прочети "Ралица"
и иди при майка си да й благодариш, че продължава да те гледа и издържа
Ти си абсолютно неадекватен, най-вероятно нямаш 16
Чудя се дали си трол, 'щото някак си не ми звучи много много реално, а по скоро хомофобска простотия, написана от някакво лапе, което има много свободно време.....но пък ако е вярно, което също не е изключено, значи сте ебаси органичените шматки