Здравейте аз съм момиче на 15 години имам приятел от 2 месеца. Още съм девствена приятелят ми искаше да го направим но още не бях готова. Един ден докато наще са на работа се уговорих ме да се видим у нас за да се цулува ме. Тогава ми предложи да правим анален секс аз се съгласих с условието че ако ме заболи да спрем. И той се съгласи съблякох ме се за пръв път се събличах пред момче и за първи път виждах голо момче. Хванах му пениса и започнах да му правя чекия започна да се възбужда и той ме накара до му направя свирка аз не исках защото не знаех как и ме беше гнусно той ме убеди каза ми че няма нищо страшно както и да е започнах да го лапам отначало не ми харесваше но после ми стана приятно. Той започна да ме гали по клитора и да го стимулира започнах и аз да се възбуждам тогава каза да се обърна и да се надупя наплюнчи ми гъза и кура си и ми го вкара не използвах ме презерватив. Кура му беше доста голям и дебел вкара го и страшно много ме заболя. Казах му че ме боли и да спре както се бяхме уговорили но той продължи да ме ебе. Толкова ме болеше че дори започнах да викам от болка и дори се разревах еба ме към 20 минути и накрая си го вкара целия до топките и свърши в дупето ми. Толкова бях изморена и ме болеше че не можех да отида дори до тоалетната. След това ме болеше няколко дена и не можех да си седна на гъза и за това ви питам дали и вас ви боли като правите анален секс.