.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на solo_

СЕКС СЛУЧКА 4

И здравейте мили сестри и братя както вече знаете аз съм момчето с най-много паранормални секс случки ТА !!!! Сега съм тук по- надървен от всякога и по- зареден !!! ЖИВ СЪМ за да ви разказвам !!! Живео да помагам, да прижевявам и чувствам !! Ето я поредната ми сручка !

.........................

Секс случка номер 3
    ===============

Значи ходих до Варна защото трябваше да попълвам едни документи за заминаването ми до едно място, влязох в офиса на "САПКО ЕНЧЕВ" И вътре ме пострещна една красива служителка зад бюрото и ми каза:

Тя - Привет, вие трябва да сте Н***** *******в

Аз - Здравейте, аз съм, тук съм за документите

Тя - Да, разбирасе седнете, отпуснете се дайте ми докуменитте да ги попълня

аз и дадох документите и тя каза че след един момент се връща

вътре в офиса беше топличко и аз всех че се отпуснах, погледа ми се премрежи, и заспак са пухкавото фотьолче и в просъницата си чувам "Аууууу бауууу елаааа" Скочих и бях целия потен бях напрегнат и под голям стрес и тия викове се чуваха от стаята за документи и отидох да проверя и гледам момичето си заклежило вратовръзката на пресата и онищожаване на твърди предмети... Веднага отидох и разбих машината с дени ритник и така я освободих паднахме на земята тя ме погледна и започнахме страстно и горещо да се целуваме... Усещах и сладките тръпчинки но по едно време усетих ряска режеща болка по езика си, дръпнах се , погледнах го и имаше съвсем леко кръв и момичето ми каза

-Тя - Много много съжелявам наистина много съжелявам прости ми моля те няма да се повтори

-Аз - Спокойно де, няма никакъв проблем

-Аз - Да не ти се сшупи зъб

-Тя - Не съм си сшчупила зъб но моля те не ме питай за това защото е много сложно за обяснение и се натъжи...

-Аз - Хайде разкажи ми аз ще те изслушам

и отидохме на фотьочето в чакалнята и тя разказа как като малка е била охапана от вампир и аз като чух вампир веднага ми се вдигна самолета и и казах

-Аз - Ти сериозно ли говориш ?

-Тя - Да

-Аз - Аз имам фетиш към момичета готици и към вампири

-Тя- Така ли ?

-Аз - Да, мило

Хванях я и се хвърлихме на земята и почнах да я лижа по връта и те направо се побърка така се подмокри че не можах да смогна да сърбам вкусния и сок от сока и се дрогирах (така да се каже...) и в този орзаманоносещ момент дойде нейния шеф и ми шибна два шамара и ми вика бягай че ще те спукам аз обаче взех с мене сладката вампикра и се побъркахме взаимно и така приключва нашата история, все още съм с ния и ви казвам че е богина на истиската любов <3.
    Последно редактирано от solo_ : 01-28-2016 на 20:19

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    И здравейте мили сестри и братя както вече знаете аз съм момчето с най-много паранормални секс случки ТА !!!! Сега съм тук по- надървен от всякога и по- зареден !!! ЖИВ СЪМ за да ви разказвам !!! Живео да помагам, да прижевявам и чувствам !! Ето я поредната ми сручка !

.........................

Секс случка номер 3
    ===============

Значи ходих до Варна защото трябваше да попълвам едни документи за заминаването ми до едно място, влязох в офиса на "САПКО ЕНЧЕВ" И вътре ме пострещна една красива служителка зад бюрото и ми каза:

Тя - Привет, вие трябва да сте Н***** *******в

Аз - Здравейте, аз съм, тук съм за документите

Тя - Да, разбирасе седнете, отпуснете се дайте ми докуменитте да ги попълня

аз и дадох документите и тя каза че след един момент се връща

вътре в офиса беше топличко и аз всех че се отпуснах, погледа ми се премрежи, и заспак са пухкавото фотьолче и в просъницата си чувам "Аууууу бауууу елаааа" Скочих и бях целия потен бях напрегнат и под голям стрес и тия викове се чуваха от стаята за документи и отидох да проверя и гледам момичето си заклежило вратовръзката на пресата и онищожаване на твърди предмети... Веднага отидох и разбих машината с дени ритник и така я освободих паднахме на земята тя ме погледна и започнахме страстно и горещо да се целуваме... Усещах и сладките тръпчинки но по едно време усетих ряска режеща болка по езика си, дръпнах се , погледнах го и имаше съвсем леко кръв и момичето ми каза

-Тя - Много много съжелявам наистина много съжелявам прости ми моля те няма да се повтори

-Аз - Спокойно де, няма никакъв проблем

-Аз - Да не ти се сшупи зъб

-Тя - Не съм си сшчупила зъб но моля те не ме питай за това защото е много сложно за обяснение и се натъжи...

-Аз - Хайде разкажи ми аз ще те изслушам

и отидохме на фотьочето в чакалнята и тя разказа как като малка е била охапана от вампир и аз като чух вампир веднага ми се вдигна самолета и и казах

-Аз - Ти сериозно ли говориш ?

-Тя - Да

-Аз - Аз имам фетиш към момичета готици и към вампири

-Тя- Така ли ?

-Аз - Да, мило

Хванях я и се хвърлихме на земята и почнах да я лижа по връта и те направо се побърка така се подмокри че не можах да смогна да сърбам вкусния и сок от сока и се дрогирах (така да се каже...) и в този орзаманоносещ момент дойде нейния шеф и ми шибна два шамара и ми вика бягай че ще те спукам аз обаче взех с мене сладката вампикра и се побъркахме взаимно и така приключва всичко.
    Принципно в повечето офиси, жените не носят вратовръзки.. Даже не можах да го прочета до края

Тя беше костюмарка

SeriO, Де си ?

Тва е случка 3

Ти си тъпанар защото ме обърка на личните

написал си 4 на заглавие и 3 за случката

Ти ме обърка... а иначе хареса ли ти ? Искаш ли на споделя още една случка ?

Да !!! Всяка вечер споделяй кефят ма

Всяка вечер не защото ще се изчерпат те не са измислица...

Давай и с върколаци да ти разкажа ли 1 и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си