.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Подарък за момче - идеи?

Трябват ми идеи за подарък на момчее Хора нямам никаква идея какво да му подаря плс някакви идеииии

т.7. Заглавието на темата трябва да бъде описателно.
    MusicIsThekey

Град
    гр. Варна
    гривна, футболна топка, енциклопедия, пъзел, хубава запалка....хммм другооо не се сещам
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Сложих темата в този раздел защото момчето ми е съученик... Много добри фр сме и ми се падна да му подаря нещо обаче нззз каквооо

Цитирай Първоначално написано от TheCookie
    гривна, футболна топка, енциклопедия, пъзел, хубава запалка....хммм другооо не се сещам
    mss за идеите

Град
    Велико Търново
    Колан,ако слуша Метъл няква яка тениска(блузка сутчер) на някоя негова любима група.......

Еми, това , с което аз винаги се измъквам ,е парфюм, дезодорант, одеклон, крем за бръснене.Също може и някой готин сувенир, чаша на любимия отбор, друго не се сещам
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

• За колко годишно момче става въпрос?
    • Какво харесва, интереси?
    • За какви пари говорим?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    чаша на любимия му отбор,или такъв шал пак на отбора му..или някоя тениска пак с някой любим отбор или група(дории да няма готови винаги можеш да поръчаш и не е скъпо),някакъв парфюм,може някоя сребърна гривна или нещо такова ноооо...щом е сребърно и щом щ е емъжко ако нямаш много пари не ти го препоръчвам(все пак не можеш да му подариш някоя женска тънка гривничка за 10 лева..мъжките с апо тежки следователно и по скъпи)или ако знаеш че харесва нещо много някой сувенир или подобно(чичо ми беше запален по яхти и такива моркси работи..и му бяхме купилиедин часовник направен като спасителен пояс и там разни интересни морски неща по него)и някви такива :P

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    себе си с червена панделка ( гола офк )
    The Spark

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Дам и на мен ми трябва.. за 9то класник?!

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    себе си с червена панделка ( гола офк )
    Това ще му хареса
    Аз ти предлагам парфюм или гривна, това съм сигурна, че всяко момче би го харесало :P

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    стоманен вибратор ако е сдухан чалгар.
    новия албум на The Prodigy, ако е пич.

Ами дезодорант може,албум на някоя група,там нещо за зимата-шапка,ръкавици...списание Playboy ...Използвай въображението си.

Град
    гр. Варна
    Цитирай Първоначално написано от SweetDeath
    Ами дезодорант може,албум на някоя група,там нещо за зимата-шапка,ръкавици...списание Playboy ...Използвай въображението си.
    ако използваше въображението и знаеше какво да му купи..щеше ли да прави тема?
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Сребърна плочица като висулка, кожени ръкавици, главоблъсканица,чаша (с името му или от онея магическите), тениска с някъкъв надпис или му направи от интернет с картинка/надпис , гравирана запалка,нощтна лампа или друга в момента за друго не се сещам
    (#) ...thats a cookie...

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    каквото най-много харесва или го влече нека е свързано с него ако харесва футбол-топка,тениска,шал ако се кефи на някоя група,сещаш се.Айде като избереш подаръка пиши какво си подарила

Ami zavisi ot 4oveka gotin kolan,zapalka,himikal(ama ne ot teq sa 50st ima mn qki na izvestni marki),bileti za ma4 na lqbimiq otbor,nqkoq dre6ka...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Сребърна плочица като висулка, кожени ръкавици, главоблъсканица,чаша (с името му или от онея магическите), тениска с някъкъв надпис или му направи от интернет с картинка/надпис , гравирана запалка,нощтна лампа или друга в момента за друго не се сещам
    Какви са тия магически чаши?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Какви са тия магически чаши?
    еми мисля,че става въпрос за едни чаши дето като ги напълниш и се появява картинка или снимка

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Да същото. Като картинката може ти да си я избереш. Например да е ваша снимка и когато вътре се налее някъква течност и тя се появява Имаше един такъв сайт, но го изгубих, но мисля че чичо гугъл ще помогне
    (#) ...thats a cookie...

Eto moite idei :

1 mp4-ka ima nqkoi eftini za po 30 lv tam 2-4 gb

2 ima edna midi4ka [pone za sega samo takova sam vijdal] koeto izkarva pu6ak ot nego i sveti mn e interesno

3 topka

4 kakto kazaha nqkoi 4a6a,teniska,6al4e na lubimiq mu otbor

5 primerno az sq re6ih si praq koleciq ot koli4ki s distanciono ama nego nadali go goni poberteta kato men tka 4e ne go prepora4vam

6 plakat vuv stuklena ramka mn e qko

7 nekfo dvd film4e primerno

8 uku disk s lubimata my grupa

9 giri

10 ako draska primerno flakoni,markeri, i t.k

Има едно момче, той ми е най - добър приятел, дори нещо повече (ходим от 1 седмица) и той ми подари от тези сребърните сърчица, дето са разчупени на 2 и едното е в нег другото в мен. Та искам и аз да му подаря нещо, но не знам какво. Дайте идеи!

Стъклено сърце

Имам една идея например ако сте гаджета или се харесвате изберете една ваша снимка и може да отидете в Дизайн 65 или някой друг магазин където правят такива и да помолите да ви сложат снимката в стъклено сърце и като го разтресете да хвърчат сърца.Може да го направите с снимка на любимата му група.

az na moq priqtel my poradix prespapie , tova e edno takova stukleno s formata na surce , vutre beshe nasha snimka , a kato go razklatish padat sur4iceta.. mnogo qko beshe ,,,, nadqvam se tova da ti pomogne ,, i ako moje da pomognete na men .. na 03.05.2012 godina stava na 18 godini ,, ne xaresva parfumi, plusheni igra4ki, snimki sushto , nqma lubima grypa ,, a grivni i gerdani mnogo mrazi .. syper zatrudnena sum , mislq go ot dosta vreme i nishto ne moga da izmislq .. POMOGNETE MI MOLQ VI !!

Книга, видеоигра?
    Ако му подарите готина игра сто процента ще му направи много добро впечатление!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си