- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за момче - идеи?
Трябват ми идеи за подарък на момчее![]()
Хора нямам никаква идея какво да му подаря
![]()
![]()
плс някакви идеииии
![]()
т.7. Заглавието на темата трябва да бъде описателно.
MusicIsThekey
гривна, футболна топка, енциклопедия, пъзел, хубава запалка....хмммдругооо не се сещам
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Сложих темата в този раздел защото момчето ми е съученик... Много добри фр сме и ми се падна да му подаря нещо обаче нззз каквооо![]()
![]()
Колан,ако слуша Метъл няква яка тениска(блузка сутчер) на някоя негова любима група.......
Еми, това , с което аз винаги се измъквам ,е парфюм, дезодорант, одеклон, крем за бръснене.Също може и някой готин сувенир, чаша на любимия отбор, друго не се сещам![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
• За колко годишно момче става въпрос?
• Какво харесва, интереси?
• За какви пари говорим?
чаша на любимия му отбор,или такъв шал пак на отбора му..или някоя тениска пак с някой любим отбор или група(дории да няма готови винаги можеш да поръчаш и не е скъпо),някакъв парфюм,може някоя сребърна гривна или нещо такова ноооо...щом е сребърно и щом щ е емъжко ако нямаш много пари не ти го препоръчвам(все пак не можеш да му подариш някоя женска тънка гривничка за 10 лева..мъжките с апо тежки следователно и по скъпи)или ако знаеш че харесва нещо много някой сувенир или подобно(чичо ми беше запален по яхти и такива моркси работи..и му бяхме купилиедин часовник направен като спасителен пояс и там разни интересни морски неща по него)и някви такива :P
Cruel Intentions
себе си с червена панделка ( гола офк )
The Spark
Дам и на мен ми трябва.. за 9то класник?!![]()
Това ще му харесаПървоначално написано от 5StaR
![]()
Аз ти предлагам парфюм или гривна, това съм сигурна, че всяко момче би го харесало :P
стоманен вибратор ако е сдухан чалгар.
новия албум на The Prodigy, ако е пич.
Ами дезодорант може,албум на някоя група,там нещо за зимата-шапка,ръкавици...списание Playboy...Използвай въображението си.
ако използваше въображението и знаеше какво да му купи..щеше ли да прави тема?Първоначално написано от SweetDeath
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Сребърна плочица като висулка, кожени ръкавици, главоблъсканица,чаша (с името му или от онея магическите), тениска с някъкъв надпис или му направи от интернет с картинка/надпис, гравирана запалка,нощтна лампа или друга в момента за друго не се сещам
(#) ...thats a cookie...
каквото най-много харесва или го влече нека е свързано с негоако харесва футбол-топка,тениска,шал
ако се кефи на някоя група,сещаш се.Айде като избереш подаръка пиши какво си подарила
![]()
Ami zavisi ot 4oveka gotin kolan,zapalka,himikal(ama ne ot teq sa 50st ima mn qki na izvestni marki),bileti za ma4 na lqbimiq otbor,nqkoq dre6ka...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
еми мисля,че става въпрос за едни чаши дето като ги напълниш и се появява картинка или снимкаПървоначално написано от varnen4e
Да същото. Като картинката може ти да си я избереш. Например да е ваша снимка и когато вътре се налее някъква течност и тя се появяваИмаше един такъв сайт, но го изгубих, но мисля че чичо гугъл ще помогне
![]()
(#) ...thats a cookie...
Eto moite idei :
1 mp4-ka ima nqkoi eftini za po 30 lv tam 2-4 gb
2 ima edna midi4ka [pone za sega samo takova sam vijdal] koeto izkarva pu6ak ot nego i sveti mn e interesno
3 topka
4 kakto kazaha nqkoi 4a6a,teniska,6al4e na lubimiq mu otbor
5 primerno az sq re6ih si praq koleciq ot koli4ki s distanciono ama nego nadali go goni poberteta kato men tka 4e ne go prepora4vam
6 plakat vuv stuklena ramka mn e qko
7 nekfo dvd film4e primerno
8 uku disk s lubimata my grupa
9 giri
10 ako draska primerno flakoni,markeri, i t.k
Има едно момче, той ми е най - добър приятел, дори нещо повече (ходим от 1 седмица) и той ми подари от тези сребърните сърчица, дето са разчупени на 2 и едното е в нег другото в мен. Та искам и аз да му подаря нещо, но не знам какво. Дайте идеи!
Имам една идея например ако сте гаджета или се харесвате изберете една ваша снимка и може да отидете в Дизайн 65 или някой друг магазин където правят такива и да помолите да ви сложат снимката в стъклено сърце и като го разтресете да хвърчат сърца.Може да го направите с снимка на любимата му група.
az na moq priqtel my poradix prespapie , tova e edno takova stukleno s formata na surce , vutre beshe nasha snimka , a kato go razklatish padat sur4iceta.. mnogo qko beshe ,,,, nadqvam se tova da ti pomogne ,, i ako moje da pomognete na men .. na 03.05.2012 godina stava na 18 godini ,, ne xaresva parfumi, plusheni igra4ki, snimki sushto , nqma lubima grypa ,, a grivni i gerdani mnogo mrazi .. syper zatrudnena sum , mislq go ot dosta vreme i nishto ne moga da izmislq .. POMOGNETE MI MOLQ VI !!
Книга, видеоигра?
Ако му подарите готина игра сто процента ще му направи много добро впечатление!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en