- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена бисексуална... по кой път да поема?
здравейте.
аз съм объркано момиче на 18 години. наскоро открих, че съм бисексуална. имам гадже от почти 6 месеца и той е на мнение че е време да правим секс... на всичкото отгоре съм девствена. и мисля че изпитвам някакви чувства към най - добрата си приятелка, която наскоро ми призна че е лесбийка. не знам как да изляза от тази объркана ситуация. помощ?
Ние няма как да ти кажем по кой път да тръгнеш помисли ти как се чувстваш
въпроса е, че приятелят ми е наистина добро момче и не заслужава да му разбият сърцето по такъв начин, но от друга страна тя е човека на който мога да разчитам на сто процента и се знаем от цяла вечност...
Ти решаваш. Обмисли добре кое ще е по- доброто за теб. Не се поддавай на конформизма и стадния манталитет (това е характерно за хората, които не могат да мислят сами), защото няма правилен и грешен начин на живот, а само живот според твоите принципи. Следвай щастието си за да се почувстваш свободна.
много мислих и реших да пробвам и двете неща... тройката добра идея ли е според вас?
много ми е интересно как реши че си бисексуална след като дори не си правила секс?
не е нужно да си правила секс с момиче, за да си бисексуална... това няма да промени начина, по който се чувствам към нея
не, аз имах предвид че изобщо не си правила секс, не с даден пол.
и аз това щях да кажа, няма как да знаеш кой от двата пола те привлича повече, без да си била интимна с него и да знаеш дали това, което правиш, ти доставя удоволствие. аз също познавам най-добрата си приятелка от цяла вечност и мога да разчитам на нея, винаги е до мен... ако не бях разбрала, че сме рода преди няколко седмици... пак нямаше да я искам по този начин. пробвай от всичко и ще разбереш кое ти харесва повече. и все пак мисля, че е рано за тройка, а и откъде си сигурна, че ще се навият и двамата? остави гаджето да се насити само на теб, после ги мисли нататък.
1