.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Question Девствена бисексуална... по кой път да поема?

здравейте.
    аз съм объркано момиче на 18 години. наскоро открих, че съм бисексуална. имам гадже от почти 6 месеца и той е на мнение че е време да правим секс... на всичкото отгоре съм девствена. и мисля че изпитвам някакви чувства към най - добрата си приятелка, която наскоро ми призна че е лесбийка. не знам как да изляза от тази объркана ситуация. помощ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ние няма как да ти кажем по кой път да тръгнеш помисли ти как се чувстваш

въпроса е, че приятелят ми е наистина добро момче и не заслужава да му разбият сърцето по такъв начин, но от друга страна тя е човека на който мога да разчитам на сто процента и се знаем от цяла вечност...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ти решаваш. Обмисли добре кое ще е по- доброто за теб. Не се поддавай на конформизма и стадния манталитет (това е характерно за хората, които не могат да мислят сами), защото няма правилен и грешен начин на живот, а само живот според твоите принципи. Следвай щастието си за да се почувстваш свободна.

докато не опиташ и двете неща няма как да разбереш

много мислих и реших да пробвам и двете неща... тройката добра идея ли е според вас?

Супер фен Аватара на BadAss
    много ми е интересно как реши че си бисексуална след като дори не си правила секс?

не е нужно да си правила секс с момиче, за да си бисексуална... това няма да промени начина, по който се чувствам към нея

Супер фен Аватара на BadAss
    не, аз имах предвид че изобщо не си правила секс, не с даден пол.

Мега фен Аватара на divergent
    и аз това щях да кажа, няма как да знаеш кой от двата пола те привлича повече, без да си била интимна с него и да знаеш дали това, което правиш, ти доставя удоволствие. аз също познавам най-добрата си приятелка от цяла вечност и мога да разчитам на нея, винаги е до мен... ако не бях разбрала, че сме рода преди няколко седмици... пак нямаше да я искам по този начин. пробвай от всичко и ще разбереш кое ти харесва повече. и все пак мисля, че е рано за тройка, а и откъде си сигурна, че ще се навият и двамата? остави гаджето да се насити само на теб, после ги мисли нататък.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Питай някоя бисексуална с кой пол е по добре.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Няма нужда от мислене.
    Има жени за които да са с жени е по-добре поради простата причина че голям процент от мъжете вече са мъже само на приказки... Разочароващо е нали ?

Цитирай Първоначално написано от Ani Vladimirova Виж мнението
    въпроса е, че приятелят ми е наистина добро момче и не заслужава да му разбият сърцето по такъв начин, но от друга страна тя е човека на който мога да разчитам на сто процента и се знаем от цяла вечност...
    не се притеснявай щом от 6 месеца не си правила секс с приятеля ти той най вероятно е гей. спокойно можеш да станеш лесба

Цитирай Първоначално написано от cickitenazlati Виж мнението
    не се притеснявай щом от 6 месеца не си правила секс с приятеля ти той най вероятно е гей. спокойно можеш да станеш лесба
    Ако и ти си такава и тя стане, пишете ме в групата, че да се порадваме на живота.

здравейте.
    аз съм объркано момиче на 18 години. наскоро открих, че съм бисексуална. имам гадже от почти 6 месеца и той е на мнение че е време да правим секс... на всичкото отгоре съм девствена. и мисля че изпитвам някакви чувства към най - добрата си приятелка, която наскоро ми призна че е лесбийка. не знам как да изляза от тази объркана ситуация. помощ?
    Искаш ли да ти помогна ?
    Да ти кажа по кой път да поемеш
    Време е да се срещнещ с твоята приятелка и тричките да се позабавляваме!
    ПП: Ако си от Бурга, Варна, Черноморец и Созопол или окръжностите!

Повече от фен Аватара на Blockhead
    Пробвай секс с хермафродит.
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Цитирай Първоначално написано от Blockhead Виж мнението
    Пробвай секс с хермафродит.
    ти нали си много самотен ?
    защо не и помогнеш

много мислих и реших да пробвам и двете неща... тройката добра идея ли е според вас?
    Интересно би било ако първия път ти е в тройка

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Това което е добре за едни не е задължително да е добре за други!

Цитирай Първоначално написано от cickitenazlati Виж мнението
    Ай не троете темата

supportbot
    Guest
    1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си