.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен Аватара на an7raks
    Не знам дали си наясно, но всякакъв вид вещества, влияещи на психиката са меко казано непрепоръчителни при хора с психични проблеми. Оставяме настрана споровете за това дали е полезна или вредна в общия случай, но в твоя случай си е руска рулетка. Има реален шанс да си влошиш състоянието.

Повече от фен
    Аз съм изпушил доста тревица и да ти кажа не е нищо особено. Като се събираме за party тревата е MUST. С алкохол ще те удари повече, затова не се препоръчва за начинаещи. Ако сте трима човека на една петичка, ефекта е никакъв.

Пп.: Та за каква травма или проблем става въпрос?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не знам дали си наясно, но всякакъв вид вещества, влияещи на психиката са меко казано непрепоръчителни при хора с психични проблеми. Оставяме настрана споровете за това дали е полезна или вредна в общия случай, но в твоя случай си е руска рулетка. Има реален шанс да си влошиш състоянието.
    Знам и точно това ме притеснява. Смисъл имам депресия тежка депресия. Вече говоря с психолог и нещата почват да се пооправят лека по лека и до лятото даже вече трубва да съм го забравила.. но ме притеснява само да не се върне пак депресията и да стане........... иначе отдруга страна уча техники и бих могла да го овладея ако стане нещо предполагам нз.. просто много искам да го опитам. Все пак не са цигари и няма да се пристрастя от 1-2 дръпвания искам само да се посмея и да видя какво е. Това е. (:

Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    Аз съм изпушил доста тревица и да ти кажа не е нищо особено. Като се събираме за party тревата е MUST. С алкохол ще те удари повече, затова не се препоръчва за начинаещи. Ако сте трима човека на една петичка, ефекта е никакъв.

Пп.: Та за каква травма или проблем става въпрос?
    Ей мерси.. знам тия неща и все пак ще сме повечко хора няма да го направя сама в никакъв случай и ще има хора готови да ми помогнат ако стане нещо. Притеснява ме само хапчетата които пия да не ползиаят и като си смесят да стана още по-зле след това. Травмата е депресия. Тежка депресия. Искам да се посмея просто и да видя какво е. Това е...

Мега фен Аватара на solo_
    Оф
    Кажи от къде си и мога да те науча как се пуши трева...

-Нали знаеш че тревата не е като обикновената цигара ? С тревата можеш да препушеш и да умреш !

*Ако се пуши правилно, може да те отнесе в свят на фантазии където мечтите стават реалност, а депресията е нещо което непознаваш

#Първо с точка и после с по-дебела, че да не умреш
    Последно редактирано от solo_ : 02-25-2016 на 15:44

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от hopeless06044 Виж мнението
    Знам и точно това ме притеснява. Смисъл имам депресия тежка депресия. Вече говоря с психолог и нещата почват да се пооправят лека по лека и до лятото даже вече трубва да съм го забравила.. но ме притеснява само да не се върне пак депресията и да стане........... иначе отдруга страна уча техники и бих могла да го овладея ако стане нещо предполагам нз.. просто много искам да го опитам. Все пак не са цигари и няма да се пристрастя от 1-2 дръпвания искам само да се посмея и да видя какво е. Това е. (:
    Не се занимавай с глупости, според мен.
    Намери си по-забавна компания и/или хоби и ще се забавляваш без да си рискуваш здравето.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не се занимавай с глупости, според мен.
    Намери си по-забавна компания и/или хоби и ще се забавляваш без да си рискуваш здравето.
    Работата е че имам компания и хобита ама когато си в това състояние отказваш нещата които харесваш и за това искам просто да опитам. Нищо повече. Само 1-2 дръпвания и това е.. не мисля да пропуша коз. Не ми е в плановете или интересите.. това е..

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Оф
    Кажи от къде си и мога да те науча как се пуши трева...

-Нали знаеш че тревата не е като обикновената цигара ? С тревата можеш да препушеш и да умреш !

*Ако се пуши правилно, може да те отнесе в свят на фантазии където мечтите стават реалност, а депресията е нещо което непознаваш

#Първо с точка и после с по-дебела, че да не умреш
    Няма значение от къде съм.
    И мерси ама няма нужда да ме учиш..
    Знам, че не е като обикновенната цигара.. и не не можеш да умреш от коз се прекарява и можеш да си съсипеш здравето ама не и да умреш ама си пушил прекомерно наведнъж..
    Аз не искам да пуша така, че да се вкарам в фантазийте, а само са да се смея и да пробвам простоо... и повярвай ми познавам много добре какво е депресията.. по простата причина че страдам от депресия. Тежка КЛИНИЧНА депресия и бях на Антидрепесанти 4месеца.. за това прибягвам до марихуаната..

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    марихуаната товари много мозъка и има разрушително действие върху него а до скоро мозъка ти е бил под пряко въздействие на препарат който товари целия организъм

като приемеш допълнителна отрова дори и в малки количества може тоя смях да ти излезе през носа

дори и нищо да ти няма никога не приемай марихуана
    Откъде ти хрумна, че марихуаната е отрова ? Ела да спорим на лично.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    на тебе ти трябва бой няколко пъти дневно

нали знаеш че е и забранена от закона?

не мога да разбера как един цивилизован човек който се има за голямата работа ще се посъветва друг да наруши закона

аде няма да те обиждам обидите не са ефективни при твоята липса на мозък

и авторке марихуана е вредна каквото и да ти говорят

не се заблуждавай с тия дето казват колко полезна хубава и безвредна била това са пълни глупости

да не говорим че се продава от хора които нямат грам морал и може да ти се даде още нещо с тревата
    Съгласа съм с теб, че марихуаната може да се даде с още някои неща.
    А закона се наглася не за интерес на народа, а за някои големи имена. - тук за интересите на фармацевтичните и петролни компании.

Авторке, извинявай че спорих в темата, след това видях, че се изнервяш от това. Но тревата наистина може да отключи панически атаки и разстройства, дори вероятността да е много малка, тя при теб е увеличена. На нормалните хора, бих препоръчала, да пробват ако много искат, но ти си по на риск, както казах. Тъй като виждам, че много искаш пробвай на своя си отговорност 2 дръпки, и ако ти стане зле недей повече, ако нищо не ти стане едва ли и друг път ще ти влияе.

Повече от фен
    Леле колко му мислиш за двете дръпки трева, не е истина....

Как аз пуших за първи път:
    Бях на училище и в някое междучасие излязох и отидох при едни фр на *удобното*, зад *хладното*. Те пушеха нещо и аз не знаех, к'во е и викам "дай да го пробвам" и т'ва беше. Нищо кой знае к'во.

Пп.: Удобното и хладното са места.

anonymous990763
    Guest
    Не приемайте наркотици, освен ако не искате да завършите в ковчег. И без това има достатъчно други неща, които могат да ви убият.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не приемайте наркотици, освен ако не искате да завършите в ковчег. И без това има достатъчно други неща, които могат да ви убият.
    Ти си скърбяща и отчаяна душа !!!!
    НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОТИНА !!!
    ЗАЩОТО НЕ СИ !!!
    ТЕЖКО ТИ Е !!!
    НЕ ВИЖДАШ СМИСЪЛА В ЖИВОТА, СЪЩО КАТО INEWTON !!!

МОГА ДА ТЕ ПРИДРУЖА ДО НЯКОЯ ВИСОКА СКАЛА АКО ИСКАШ ? И ЗАЕДНО ЩЕ СКОЧИМ ПОКАЗВАЙКИ СРЕДЕН ПРЪСТ НА БОГ !!!

anonymous990763
    Guest
    Ти си скърбяща душа !!!!

ТЕЖКО ТИ Е !!!
    Единствено това е вярно от всичко казано по-горе. ^

Повече от фен
    ...НЕ ВИЖДАШ СМИСЪЛА В ЖИВОТА, СЪЩО КАТО INEWTON !!!
    За всеки смисълът на живота е различен.

МОГА ДА ТЕ ПРИДРУЖА ДО НЯКОЯ ВИСОКА СКАЛА АКО ИСКАШ ? И ЗАЕДНО ЩЕ СКОЧИМ ПОКАЗВАЙКИ СРЕДЕН ПРЪСТ НА БОГ !!!
    Пхахаха давай, badass! xD

Единствено това е вярно от всичко казано по-горе. ^
    За кое скърбиш ?

anonymous990763
    Guest
    За кое скърбиш ?
    Не за кое. За кого.

Не за кое. За кого.

Аз си мислех че наистина ти е мъка за нещо...

anonymous990763
    Guest

Аз си мислех че наистина ти е мъка за нещо...
    И се смееш?

И се смееш?
    Pd o,whf ie i;es

anonymous990763
    Guest
    Pd o,whf ie i;es
    Добре.