.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

До проблема как се стигна и с решението ми за обрязване..... стана внезапно и доста неочаквано за мен. Като бебе още никой не е бил казал на майка ми, че трябва да ме забелва и т.н Като бях 16 17 годишен се чудих и си казах ще се обрежа ама после се светнах, че само турци, евреи и тем подобни ги обрязват и се отказах за да не ме мислят за турчин. Тоест не беше точно това причината ами си мислех, че само на тях се прави това и на мен лекарите е немало да го разрешат. И сега от 1 година насам с приятелката ми правим опити за бебе, но ми е трудно проникването на сухо даже беше невъзможно. Пробвах тогова със специалните смазки ама те пък не позволявали да се забременее и един ден гледам 4 5 цепнатини от пред на кожичката. Помислих си, че са гъбички, но като отидах на лекар доктора каза решението е едно и то е обрязване. След като споделих на приятелката си тя ме нави да се обрежа и така се случи да се обрежа. Иначе може би е нямало никога да се обрежа и или не знам и аз.
    А сега ме тревожи тази чувствителност страшни не човешки болки са. Дано скоро да отмине на поносима болка и дано по скоро е изобщо да ми мине да не вземе да остана така като инвалид. Сега я карам на бани със тетра (смрадлика) и си ходя през деня гол. Мисля да почна и със чиста свинска мас да се мажа тъй като тя пък подхранвала самата кожа и така загрубявала. Изпитан метод бил от братовчет ми тъй като на него пък му махали силикон от пениса и така се оправил.

П.С > Ако тук има скоро обрязани хора ще е добре да не влизат във форум Секс. Разбрах, че не трябва да влизам там след като влязах и усетих .. удоволствието да ти се пръскат конците.
    Последно редактирано от NoComment : 04-12-2016 на 11:57

Цитирай Първоначално написано от NoComment Виж мнението
    П.С > Ако тук има скоро обрязани хора ще е добре да не влизат във форум Секс. Разбрах, че не трябва да влизам там след като влязах и усетих .. удоволствието да ти се пръскат конците.
    ахааххахахаха страшен си

Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    ахааххахахаха страшен си
    Не не съм страшен (поне така мисля) Предопреждавам хората да не усетят онова кофти усещане, че немаше как по друг начин да го кажа

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NoComment Виж мнението
    И сега от 1 година насам с приятелката ми правим опити за бебе, но ми е трудно проникването на сухо даже беше невъзможно.
    Изпитан метод бил от братовчет ми тъй като на него пък му махали силикон от пениса и така се оправил.
    ако бях на 10 щеше да ми е интересно, ама сега само се чудя как сте правили опити за бебе
    след като даже не можеш да си вкараш пишката в нея
    или си свършвал в шепа и след това ръчно си го правил
    както се забременяват кравите
    или не както, ами за нея е било нормално

а родата ви сякаш е плод на кръвосмешение
    един от друг по-тъпи

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    ако бях на 10 щеше да ми е интересно, ама сега само се чудя как сте правили опити за бебе
    след като даже не можеш да си вкараш пишката в нея
    или си свършвал в шепа и след това ръчно си го правил
    както се забременяват кравите
    или не както, ами за нея е било нормално

а родата ви сякаш е плод на кръвосмешение
    един от друг по-тъпи
    А сега като си на 11 за умен ли се имаш? Пууу... пишман от тролове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си