Така...определено има какво да ти\ви се изяснява по въпроса.
Първо за костюма, интересно ми е как по точно би ти помогнал да свършиш, ако ще и да е на батман.
99% от причините за липсата на оргазъм са две! И те не са свързани със здрвословни проблеми.
Причина #1 За жалост, много жени не познават добре тятоло си. Какво имам предвид - даже не знаят към кой вид оргазъм са предразположени (клиторен, вагинален, оргазъм от стимулиране на зърната и много други, за които не си представяш). Най-често срещаният е клиторния и по-малко вагиналния, още по-малко са жените,които са склонни да изпитват и двата ( пс .ако бях момиче, щях да им завиждам). Ако си предразположена към първия, а приятелят ти изобщо не обръща внимание на клитора ти...чакай да свършиш! Първата ти задача е да разбереш разбереш това, маструбацията е подходящ метод. Използвайте пози, при които има естествена клиторна стимулация (в камасутра само пози да искаш). Използвайте такива, при които удоволствието за теб е най-голямо. Друго нещо, с което трябва да си наясно за тялото си, са ерогенните зони, и естествено да му ги кажеш.
Такива неща се споделят, никой мъж не е длъжен да знае вкуса на всяка жена поотделно. За теб е що-годе нормално да не знаеш кое точно би те довело до оргазъм понеже още прохождаш, обаче има жени, при които положението е сериозно. Когато питам някоя мацка какво най-много обича в секса и ми отговори "ми...не знам, всичко", веднага ми става ясно, че ще ми е по-интересно да гледам как съхне прясно-боядисана ограда,отколкото секса с нея. Лично аз, винаги имам много открит разговор с мацката, с която съм решил да спя, относно това как и какво харесва в секса. Целта ми е да я задоволя максимално, така че да иска да ме види пак.
Причина #2 Проблем на психична основа. Ако не харесваш нещо в себе си (комплекс) и мислиш постоянно за това, докато правиш секс или мислиш как не можеш и няма да свършиш, тогава е по-вероятно Халеевата комета да спре, отколкото да получиш оргазъм! Ако е това, те съветвам да се замислиш за психолог.
И последно...ако всичко това не помогне,
Ако всичко това не свърши работа, поинтересувай се какво значи "Куняза" и евентуално "Гукуна"