И те така. Лятото бях на бригада, избухнах си много. Запознах се с едно момиче, излизахме, правихме див секс, всичко хубаво. Онзи ден обаче един колега американец от там ми писа, че наскоро разбрали, че девойката с която излизах от няколко години е била cam girl (демек се бара пред камера за пари) и че са и намерили няколко клипа. Проблема е, че тя е качвала клипове и с момчета и след като проверих се оказа, че и мен ме има...Аз си мислех, че може да се е случило такова нещо и бях и отказал да се снимаме с камера, но се оказа, че е имала камера в стаята си и има запис...Сега ми е адски тъпо, защото на клипа дори и да не ми се вижда лицето, ми се вижда татуировката и може да светнеш, че съм аз...Ще се връщам това лято пак на същото място и сега ми е адски гадно, не знам как ще ги погледна хората там като са намерили клипа ни...То, не че им пука много, но с българите с който ще ходим се знаем отдавна, те също ще разберат и нищо чудно и тук в България да тръгне мълвата и мой близки да разберат...Сега не знам какво да правя, тя ми каза, че клипа не го е качила тя, платили и са ѝ за него и тя няма как да го изтрие, успокоява ме, че наистина за 1-2 момента се вижда татуировката ми и почти не можеш да ме разпознаеш, но не е толкова сложно да разбереш, че съм аз...
Какво бихте направили вие, ако ви се случи подобно нещо???

И не, няма да ви дам линк към клипа...