- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Лято иде
Вчера ми се насъбра в повече, и резултата е на лице днес като посетих залата. Не бях свалял торба от близо месец, но ето че драмата отново е на лице- даже си добавих и надписче на снимката. Хубаво че се въздържам да влизам при торбите повече от веднъж седмично че иначе няма да могат да ми насмагат да ги окачват обратно.
![]()
^ да точно! Научиха се, взеха да да купуват по дебели куки което е супер, с нормално темпо не ги свалям за 30 минути вече. Истината обаче е че няма спасение once the dark side takes over. Вчера пак ми дойдоха много негативните емоций и въреки че не я свалих, не и трябва много за да падне. Казах си обаче че повече пострадали торби от мен няма да има и някак си се спрях :Д
По темата... Преди 2 седмици бях в командировка с още 2-ма колеги, за 4 дена. Разбира се като се ходи в командировки, трудно се спазва диета, ядеш квото ти поръчат а за вечеря се сме по ресторантите... За пиенето, даже няма да говоря. Резултата беше че се върнах горе долу седмица-две назад от програмата. Сега г/д съм на килограмите кадето бях преди командировката. Скапана работа.
Наблягам много на интензивните тренировки последно време, и въпреки че вдигам г/д тежко то не е въобще дори и близо до капацитета ми ако не бързам. Мисля да се поспра малко и в следващите 2 седмици да вдигам тежко натоварвайки всяка мускулна група веднъж, но както трябва, щото чувствам че тялото ми неможе да ми насмага и се чувствам отпаднал и слаб. Ще включа и малко кардио за да компенсирам и така се надявам да продължа да свалям килограми с досегашното темпо.
Вчера ми свършиха витамините и съм останал само с една бака протеин. Фиш ойл пък нямам от месеци. Ще се харчат пари тоя месец за изброените добавки!
Ебаси филма, гладен съм! Отивам да видя кво става в хладилника
Мързи ме :Д
Днес правих гърди, тежко. Горе долу избутах 95% от това което бутах преди да почна отслабването, като говорим за съотношение тежест/повторения, а не макс. Определено моето тегло си оказва влияние върху колко вдигам, но не е толкова фрапиращо. Като цяло доволно, поне с гърдите.
Утре ще мъча гръб и тук мисля че ще са малко по зле резултатите. Но като цяло не ми пука щото съм 100% сигурен че дойде ли септември всичко ще си дойде по старо му :Д
Сегашно тегло от малко под 74кг, дефиницията определено се забелязва от доста хора и то не само в залата, като се има в предвид че ходя с тениска а не всяквите му орязани потници. Плочките почват да се забелязват, обаче тия по долните все още се крият стабилно... Гърба се оформя доста добре и чак немога да му се нарадвам. Нямам търпение да видя как ще изглежда всичко като сваля още кило-две![]()
Прогреса от предния ми пост е много бавен. За близо 3 седмици съм свалил няма и кило. Седмица може би две имаше някъф минимален прогрес. Вече може би седмица и половина вкарвам по 10 минути кардио след всяка тренировка, и ако ми е на кеф влизам и на боксовата круша 10- 30 минути в зависимост как се чувствам. Намалих и яденето: хапвам много лека вечеря ако съм бил на зала, понеже съм консумирал протеинов шейк към 8-8:30 вечерта. Всякаш взеха пак да потръгват нещата с тоя режим. В последните няколко седмици ми се случва да ходя през деновете за почивка да правя по 10-15 минути кардио, и сега като го добавих и след редовните тренировки, работите вървят.
Резултатите са зарибяващи. Онзи ходих да тренирам с потник, и се гледах в огледалото през 2 минути като някой 15 годишен. Дефиницията около раменете и бицепса/трицепса е много добре особенно както бях ги напомпил. Съжелявам че не си направих снимка... Ще продължавам да свалям, като новата цел е 72кг.
Днес си щракнах една знимка на гърба. Като цяло ми харесва, но искам да го видя в цяло и може тия дни да питам някой да ми направи някоя друга снимка в залата.
Имам още малко паласки да разкарвам, като те в момента ме дразнят най много. От вече седмица наблягам на мъртвата тяга с леки тежести, обаче интензивно, 3 пъти в седмицата. Изкам доста добра дефиниция по долната част на гърба, а в момента тва ми се губи.
73.3кг:
![]()
сиатъл, ще удариш греда
когато така се забави прогреса и започнеш да увеличаваш кардиото и намаляваш храната, обикновено се удряш в стена и прогреса спира, а ти се чувстваш като изсран и нямаш сила да пръднеш. А и е доста тегаво дълго време да стоиш в дефицит. Пробвай да качиш малко протеина и да намалиш въглехидратите една идея, даже можеш да пробваш и на през няколко дни без въглехидрати keto-style diet.
А тягата не ти препоръчвам да я правиш 3 пъти седмично. Прегаря ти нервната система (казано по кретенски начин). Можеш да пробваш back extensions с ластик или с щанга, good mornings или reverse hyper. И 3те са добър заместител, помагат на тягата, но нямат толкова голям impact върху нервната ти система.
цъкни един back double biceps специално за мен :Д :Д
От Бургас съм
Прогреса пак тръгна, така че за сега ще го бутам така. Все още се чувствам стабилно, въпреки че оня ден ми беше супер умаляло, стресирано и гладно, и престоя ми в залата беше точно 5 минути, след което реших да се пребера да се наспяИмах затруднения да се набера 10 пъти, даже мисля че стигнах едва то 7, толкова беше трагично. За първи път ми се случва да влезна в зала и да не си направя транировката.
Идеята с кето-то не ме влече ни най малко. Невъзможно е на 100% да не консумираш въглехидрати да не говорим че ако ги намалиш толкова много, пак енергията трябва да идва от някаде... Протеина е доста по скъп от въглихидратите :Д Просто трябва да ги приемам по подходящото време. А това че работя пред комп цял ден, никак не ми помога в израсходването им. Стига с извиненията.
За тягата ме убеди, даже аз идеята ми беше г/д такава... правя ги каде нормално каде с изпънат крак. И да вкарвам и разнообразие от време на време.
Що се отнася до снимката, stay tuned![]()
Малко бицепс днес, комбинирано с съркъти след това. Мина отлично, без каквито и да е затруднения, даже бях изненадан приятно от как вдигам.
Вчера пък правих тежко гърди. Оказа се че 100 кила се натискат доста вече на хоризонталната лежанка. Избутах ги 10 пъти но хубаво че имах някой да помогне на последната малко. Мисля че бях нещо уморен щото преди две седмици тва го нямаше но ще видим следващия път.
Онзи ден се пробвах да видя дали мога да направя едно-две силови набирания че ми стана любопитно след като видях един там да ги прави. Оказа се че без да искам направих 10 а можеше и още. Мисля да ги включа в съркатите през ден -два.
Вчера вече си изрязах една тениска и аз че най накрая да влезнем в крак с модата в нашата зала.
72.3кг:
![]()
Последно редактирано от Seattle : 06-23-2016 на 02:33
къде в Бургас има хубава зала ?
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Питаш грешния човек. От доста време не живея там, но като се пребирам за почивка, посещавам (супер рядко) тази която е на кръговото на изхода за София, на 2-рия етаж над заведенето (мисля че е няква пица) от страната на Славейков. Преди беше добре подържана и сравнително нова, сега немога да ти кажа какво е.
ПОнеже сезона свърши, време е да прилключа темата за тази година.
Резултата е 9 кг свалени в рамките на 4 месеца. Посления месец беше тегав и може би свалих само към 1 кг и малко. Разлика във вдигането имаше но не фрапираща. Фрапиращото беше да гледам кантара, и можеше още едно кила да сваля но психически не издържах. Резултата от цялата работа е теглото ми от 78.5кг отиде на 69.5кг. Като цяло исках да се "нацепя" още, но както споменах кантара ме уплаши. Повече до година.
Ето малко снимков материал от резултатите:
![]()
Ако не беше такава играчка да качвам снимки, щях да сложа още някоя но уви...
никога не бих предположил, че си 69 (хехе) кг
брао, брао