.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Лято иде

Hybrid View

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Лято иде вече, за море се стяга Варненско човече!
    От Бургас съм

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    сиатъл, ще удариш греда

когато така се забави прогреса и започнеш да увеличаваш кардиото и намаляваш храната, обикновено се удряш в стена и прогреса спира, а ти се чувстваш като изсран и нямаш сила да пръднеш. А и е доста тегаво дълго време да стоиш в дефицит. Пробвай да качиш малко протеина и да намалиш въглехидратите една идея, даже можеш да пробваш и на през няколко дни без въглехидрати keto-style diet.

А тягата не ти препоръчвам да я правиш 3 пъти седмично. Прегаря ти нервната система (казано по кретенски начин). Можеш да пробваш back extensions с ластик или с щанга, good mornings или reverse hyper. И 3те са добър заместител, помагат на тягата, но нямат толкова голям impact върху нервната ти система.

цъкни един back double biceps специално за мен :Д :Д
    Прогреса пак тръгна, така че за сега ще го бутам така. Все още се чувствам стабилно, въпреки че оня ден ми беше супер умаляло, стресирано и гладно, и престоя ми в залата беше точно 5 минути, след което реших да се пребера да се наспя Имах затруднения да се набера 10 пъти, даже мисля че стигнах едва то 7, толкова беше трагично. За първи път ми се случва да влезна в зала и да не си направя транировката.
    Идеята с кето-то не ме влече ни най малко. Невъзможно е на 100% да не консумираш въглехидрати да не говорим че ако ги намалиш толкова много, пак енергията трябва да идва от някаде... Протеина е доста по скъп от въглихидратите :Д Просто трябва да ги приемам по подходящото време. А това че работя пред комп цял ден, никак не ми помога в израсходването им. Стига с извиненията.

За тягата ме убеди, даже аз идеята ми беше г/д такава... правя ги каде нормално каде с изпънат крак. И да вкарвам и разнообразие от време на време.

Що се отнася до снимката, stay tuned

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    От Бургас съм
    Е па и ние от Варна стягаме мускулите е.. лице.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си