.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Психически нестабиелен :(

Здравейте,аз съм момче на почти 15 години.От 1 година на семейството ни не ни върви, брат ми му се роди дете и жена му избяга и сега майка ми напусна работа за да го гледа.Само баща ми работи и изкарва някакви умряли 490лв на месец.За нищо не стигат.. И майка ми и баща ми имат кредити които не плащат редовно..И постоянно съм в стрес,да не ни вземат жилището защото нямаме къде да идем иначе, майка ми е нещастна от както започна това.. Просто съм под постоянен стрес.. Само училището малко ме разсейва,но като се прибера започвам да се стресирам. Моля ви кажете ми какво да направя

Мега фен Аватара на Dwyd96
    А брат ти що не бачка?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    А брат ти що не бачка?
    Или да си гледа детето..

Нормално е да се чувстваш притеснен заради всичко, което се случва, но не забравяй, че те са по-големи от теб. Със сигурност, тъй като са пораснали възрастни, знаят какво правят. Довери им се, колкото и напрегнато да изглежда. Можеш да поговориш с родителите си относно притесненията ти, нека да разберат, че и ти се чувстваш стресиран от случващото се. По този начин можеш да ги накараш да се замислят още малко, мисля, че поне брат ти трябва да започне да работи някъде, не е правилно майка ти да гледа детето, а той да щрака с пръсти едва ли не. :/

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е да си претеснен като знаеш че може да ви вземат апартамента но най-добре ще е и брат ти да помогне и да започне работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си