.
Отговор в тема
Страница 1 от 18 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 432

На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?

Здравейте, преебах се да уча в мъжко училите за гимназия и тотално изпуснах ВСИЧКО свързано с момичета в тинейджърските ми години, даже не съм целувал момиче. Аз съм напълно нормално момче, имам кола, книжка... просто така стана поради много лоши обстоятелста и прекаркване на повече време пред компютъре. Относително здрав съм и имам плочки, защото спортувам и тренирам лостове.

Знам, че на момичетата им пука много повече за външният вид, но аз не съм нито слаб, нито нисък, нито грозен. Имам чиста кожа и не задържам мазнини в лицето, нямам деформации, обличам се добре.

Проблема ми е, че не знам как да срещам момичета, даже не познавам никакви, всичките ми приятели са момчета.

Чуствам се зверски преебан и изманен за това, че изпуснах младите момичета, и това в правилните ми години на развитие да експериментирам с момичета, да се целуваме, да си загубя девствеността си с девствено момиче за което ми пука а не некви стари набръчкани курви дето ги е минала половина София.

Откъде и как мога да си хвана гадже ученичка, 14-18? Не съм някъв странен или изрод, просто съм в такива обстоятвелства, че никога не съм бил около момичета, и се чуствам измамен че изпуснах момичетата им годините гогато са най-добри, даже нямам приятелКИ, във фейса всичките ми приятели са момчета
    Последно редактирано от KrivMasur : 12-14-2015 на 09:40

Ехей, на 14ти години чак, леко бе.. 5 години разлика, чуваш ли се? Това твърдение, че момичетата си падат по външния вид не е така, ще ти дам прост пример - може да си с добър външен вид, но като се държиш като селянин, коя ще ти върже? Никоя. Та, добави половината момичета от твоя град във facebook, щом толкова настояваш да имаш момичета в профила. Запознай се с една-две, поддържай контакт с тях, излизай с тях(поотделно). Бъди себе си, след време ще придобиеш само самоувереност и атакувай. Ем май т'ва е.

Цитирай Първоначално написано от pmarci Виж мнението
    Ехей, на 14ти години чак, леко бе.. 5 години разлика, чуваш ли се? Това твърдение, че момичетата си падат по външния вид не е така, ще ти дам прост пример - може да си с добър външен вид, но като се държиш като селянин, коя ще ти върже? Никоя. Та, добави половината момичета от твоя град във facebook, щом толкова настояваш да имаш момичета в профила. Запознай се с една-две, поддържай контакт с тях, излизай с тях(поотделно). Бъди себе си, след време ще придобиеш само самоувереност и атакувай. Ем май т'ва е.
    Годините разлика не са ми проблем, важното е да се харесваме. повечето на 14 вече приличат на доста по големи заради хормоните в храните и т.н., и просто дадох годините като г/д биг предпочел да съм с някоя на 16 17. Бих предпочел да съм с някоя девстевна, чуствам се ограбен и силно измамен за това че никога няма да съм първата целувка на момиче, или да отнема девствеността на някои - нещо което почти всяко момче е правило. Не се чусвтвам човек, много важна, и една от най-добрите части от живота ми е отнена и липсва.

Това че момичетата си падат по външния вид много повече от момчетата си е самата истина, повечето мъже ще се навият и на камък с путка, докато момичетата режат всички като видят нещо, което не им харесва.

И не казвам, че е само външен вид, ако имаш вид но си идиот или аутист е много ясно че ще те отреже, но ако нямаш вид даже няма и да те забележе че съществуваш.

Не се държа като селтак или невъзпитан, много добре знам как да се държа във различни ситуации.

Не настоявам да имам момичета в профила, просто казвам, че нямам никакви защото през тези години съм бил заобиколен само от момчета.

Тъпо ми се струва да добавям непознати момичета във фейсбук, а и всичките ми снимки са стари или лоши, бих предпочел да не срещам момичета през интернет, какво можете да препоръчате за това? не срещам момичета чрез копманиите с които движа
    Последно редактирано от KrivMasur : 12-14-2015 на 09:59

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    чуствам се ограбен и силно измамен за това че никога няма да съм първата целувка на момиче, или да отнема девствеността на някои - нещо което почти всяко момче е правило. Не се чусвтвам човек, много важна, и една от най-добрите части от живота ми е отнена и липсва.
    Сериозен ли си?

С тези разсъждения ще достигнеш до леглото на една, втора, трета. По-голям проблем ще ти е, че само до там ще останеш.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Сериозен ли си?

С тези разсъждения ще достигнеш до леглото на една, втора, трета. По-голям проблем ще ти е, че само до там ще останеш.
    Не мога да разбера какво имаш предвид. И ме съмнява да достигна до каквито и да е легла освен до своето в което да спя, защото за целта трябва да намеря момиче.

Честно казано не ми дреме толкова много за секс, бих предпочел да си хвана някоя и да си я целувам и прегръщам и да знам, че и тя ме харесва. Просто казвам как се чувствам. Много важно е да имаш момичета във формиращите си тинейджърски години когато си с много висок тестостерон, и тогава да експериментираш и да губиш 'невинноста' си....

поне се възползвах от теста равен на слаб цикъл и изградих тяло
    Последно редактирано от KrivMasur : 12-14-2015 на 11:32

Имам чувството, че искаш да ти се начертае подробен план за сваляне на момиче ;д
    Как да си хванеш гадже? Неможе да си хванеш гадже. Може да си хванеш пеперудка, която лети, защото това е против волята и. А при жените нещата не стоят така.Всяка жена иска да бъде съблазнена. И познай кой е най-навътре в собственото си съблазняване? Точно така! Всяка жена мисли минимум по-12-16 часа на ден, как ще срещне най-голямата любов на живота си, през останалото време спи. Тогава, защо да я хващаш? Нека тя дойде при теб... Простичко е и е нужно само едно нещо, да бъдеш мъж. Хубавото е, че има различни типове жени. Затова първо разбери за себе си какъв тип жени харесваш. Като казвам какъв тип, това не означава с големи цици и малко дупе и да прави свирки. Това означава да усетиш каква искаш ДА БЪДЕ тя, а не какво да прави. Дали да бъде добра, нежна, перверзна, отворена, женствена... След като си намериш твоя тип, се калибрираш по него. И след като знаеш какво искаш, преследвай целта си. Става лесно и не си губиш времето с глупости.

И най-важното: следващият път като пишеш, задавай конкретен въпрос. Например: заговорих еди кое си момиче, направих това и това, случи се това и това, еди какъв си е сега проблемът, какво да правя. На тези общи въпроси дето ги задаваш няма как да получиш смислен отговор. Успех!

Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    Имам чувството, че искаш да ти се начертае подробен план за сваляне на момиче ;д
    Как да си хванеш гадже? Неможе да си хванеш гадже. Може да си хванеш пеперудка, която лети, защото това е против волята и. А при жените нещата не стоят така.Всяка жена иска да бъде съблазнена. И познай кой е най-навътре в собственото си съблазняване? Точно така! Всяка жена мисли минимум по-12-16 часа на ден, как ще срещне най-голямата любов на живота си, през останалото време спи. Тогава, защо да я хващаш? Нека тя дойде при теб... Простичко е и е нужно само едно нещо, да бъдеш мъж. Хубавото е, че има различни типове жени. Затова първо разбери за себе си какъв тип жени харесваш. Като казвам какъв тип, това не означава с големи цици и малко дупе и да прави свирки. Това означава да усетиш каква искаш ДА БЪДЕ тя, а не какво да прави. Дали да бъде добра, нежна, перверзна, отворена, женствена... След като си намериш твоя тип, се калибрираш по него. И след като знаеш какво искаш, преследвай целта си. Става лесно и не си губиш времето с глупости.

И най-важното: следващият път като пишеш, задавай конкретен въпрос. Например: заговорих еди кое си момиче, направих това и това, случи се това и това, еди какъв си е сега проблемът, какво да правя. На тези общи въпроси дето ги задаваш няма как да получиш смислен отговор. Успех!

Стига ми се прави на умна, чисто и ясно си обясхних, че съм израсъл в обстоятелсва при които околко мен е имало най-вече мъже и никакви момичета, така че това което питам е КАК да намеря момичета, т.е. как да ги срещам и да съм в ситуации, в които можем да се запознаем, не как да ги свалям и съблазнявам и т.н. съмнявам се в това да имам проблем. Главният ми проблем е, че не мога да ги срещам, както казах даже нямам момичета приятелки, никога не са ме и рязали защото не е имало момиче, което да ме отреже.

Аз вече съм си мъж и съм сериозен човек, в живота имам всичко друго, но немога да се насладя на нищо, като има нещо като това което ме яде отвътре.

Относно типовете, мани ги тия глупости. Има просто двама човека които се привличат външно и в главата си мислят някакви други глупости, нарича се 'halo effect'. Просто искам няква дето е сладка и е мило и женствено момиче.

Добре де, ти с тея приятели къде излизате?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Добре де, ти с тея приятели къде излизате?
    Това не е важно, но където ходиме няма момичета, а дори и да има не помага... примерно седиме в рестурант и по другите маси може да има момичета и това е.

Почти вскичите ми приятели си имат гаджета или приятели с привилегии. (както всички нормални хора освен мен)

Нямам нужда от това да се правя на умна.Дадох ти съвет,но нищо явно не си разбрал.

Мега фен
    във фейса всичките ми приятели са момчета
    Това обяснява всичко.

Нямам нужда от това да се правя на умна.Дадох ти съвет,но нищо явно не си разбрал.
    Абсолютно никакъв съвет не съм получил от поста ти относно как мога да срещам момичета.

Относно това '' как да ги срещам и да съм в ситуации, в които можем да се запознаем'' да ти кажа само,че когато човек търси намира! Неможе да си стоиш само у вас и да чакаш да ти почука на вратата.Излизай по-често с приятелите си и рано или късно ще срещнеш момичето за теб.Не е трудно да намериш някое лапе,но мисля,че не търсиш това..

С написаното ти казвам,че трябва първо да разбереш какъв е твоя тип жена,ноо за теб това са глупости и затова според теб с нищо не съм ти помогнала.

Трябва да знаеш какво търсиш за да го намериш ....

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Кой се опитва да ме имитира!?

По добър път си тръгнала.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Кой се опитва да ме имитира!?

По добър път си тръгнала.
    Не имитирам никого ако си го казвал някъде аз не съм го видяла,не ти следя мненията.

Относно това '' как да ги срещам и да съм в ситуации, в които можем да се запознаем'' да ти кажа само,че когато човек търси намира! Неможе да си стоиш само у вас и да чакаш да ти почука на вратата.Излизай по-често с приятелите си и рано или късно ще срещнеш момичето за теб.Не е трудно да намериш някое лапе,но мисля,че не търсиш това..
    С написаното ти казвам,че трябва първо да разбереш какъв е твоя тип жена,ноо за теб това са глупости и затова според теб с нищо не съм ти помогнала.

МОМИЧЕ търся, по възможност с всички крайници...

Не съм в ситуация че да имам и претенции, и като не е толкова трудо на намеря 'некое лапе' просто ми кажи как. Като бях по малък, да заседявах се в нас и по залите за тренировки, но през последните години излизам навън доста, проблемът е че не съм в ситуации с момичета.

Това, че излизам с аверите не значи, че ще срещна някоя или някоя просто ще дойде до мен да ме заговори, ако работеше така, досега се е случило много пъти.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Не имитирам никого ако си го казвал някъде аз не съм го видяла,не ти следя мненията.
    Огромна ГРЕШКА.

МОМИЧЕ търся, по възможност с всички крайници...

Не съм в ситуация че да имам и претенции, и като не е толкова трудо на намеря 'некое лапе' просто ми кажи как. Като бях по малък, да заседявах се в нас и по залите за тренировки, но през последните години излизам навън доста, проблемът е че не съм в ситуации с момичета.

Това, че излизам с аверите не значи, че ще срещна някоя или някоя просто ще дойде до мен да ме заговори, ако работеше така, досега се е случило много пъти.

И очакваш да направя някакъв фокус лии ??
    Как да ти помогна незнам - предавам се

Огромна ГРЕШКА.
    Защо ;д ?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Защо ;д ?
    Карай…

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Аз съм на 13, но всички ми казват, че изглеждам много по-голяма - т.е. като на 15-16.

Аз също не познавам много момчета, защото в класа ми има само едно момче. А и съм малко срамежлива и не излизам много, затова не съм се запознавала с други. Имам един съсед на 10 години, ама той не се брои. Много съм възпитана и не обичам "селтаци", както каза. Много се възхищавам на 19-годишните - те са толкова интелигентни и отговорни! Момчетата на моята възраст са още деца!

Какво мислиш?

П.П. Много ми допада начинът ти на мислене, толкова си зрял и интелигентен!
    Последно редактирано от dreamwalker : 12-14-2015 на 18:03
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Карай…
    Кажи де няма да ти се обидя.. ;Д

Град
    Sedes Sancti Petri
    Кажи де няма да ти се обидя.. ;Д
    Пропускаш уроци по марал, красноречие и логическо мислене.

P.S. dreamwalker, не създавай напразни надежди у момчето!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Пропускаш уроци по марал, красноречие и логическо мислене.

P.S. dreamwalker, не създавай напразни надежди у момчето!
    Какви напразни надежди?

Аз споделям мнението си, всеки има право да сподели мнението си.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си