.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    значи всичко е прекрасно в страната на дъгите
    Всичко ми е супер, относно какъв човек съм - лек на очите, висок, здрав, G-класа, пари, от добро семейство... но ситуацията в която се намирам е безкрайно ужасна - нито едно момиче в класа ми в гимназията, в работата сме само мъже, във фитнеса само батки, на игрището пак само кочове, нито едни приятел от женски пол, и абсолютно никакъв контакт с момичета освен касиерки и подобни... като бях в началното и основното училище (1-7 клас) много момичета ме харесваха, но тогава бях срамежлив и тъп, след това в мъжката гимназия нямаше никакви момичета, и от там никакъв контакт с момичета. Безкрайно рядко имам контакт с момиче, и то винаги е с гаджето на някой приятел.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Всичко ми е супер, относно какъв човек съм - лек на очите, висок, здрав, G-класа, пари, от добро семейство... но ситуацията в която се намирам е безкрайно ужасна - нито едно момиче в класа ми в гимназията, в работата сме само мъже, във фитнеса само батки, на игрището пак само кочове, нито едни приятел от женски пол, и абсолютно никакъв контакт с момичета освен касиерки и подобни... като бях в началното и основното училище (1-7 клас) много момичета ме харесваха, но тогава бях срамежлив и тъп, след това в мъжката гимназия нямаше никакви момичета, и от там никакъв контакт с момичета.
    хехехехехехе, нали и аз това написах, живота е прекрасен в страната на дъгите

хехехехехехе, нали и аз това написах, живота е прекрасен в страната на дъгите
    Аз ти казвам как стоят нещата, ти вярвай в каквото искаш....... и брад пит да си ако нямаш контакт с момичета не значи нищо, пак ще си сам. Виждам толкова много грозни момчета облечени евтино да са с хубави момичета. Всичко в живота опира до социалните контакти.

Мега фен
    Всичко в живота опира до социалните контакти.
    тва е щото си глупав
    https://www.kaldata.com/IT-%D0%9D%D0...B8-109206.html

тва е щото си глупав
    https://www.kaldata.com/IT-%D0%9D%D0...B8-109206.html
    И как ще срещнеш потенциално гадже като нямаш социален контакт бе? На вратата ли ще дойде да ти почука? Всичко опира до това кой познаваш, от това да се запознаваш с момичета до това да си уредиш работа (както стана при мен).

И това че нямат нужда от МНОГО приятели, не значи че нямат човечките нужди от приятелски и интимен контакт.

Мега фен
    И как ще срещнеш потенциално гадже като нямаш социален контакт бе? На вратата ли ще дойде да ти почука? Всичко опира до това кой познаваш, от това да се запознаваш с момичета до това да си уредиш работа (както стана при мен).
    Ми то в страната на дъгите жени няма, не ви и трябват, пък ти си и глупав, сигурно имаш 3000 приятели във фейса, кво като жени между тях няма

Ми то в страната на дъгите жени няма, не ви и трябват, пък ти си и глупав, сигурно имаш 3000 приятели във фейса, кво като жени между тях няма
    Ейй къци, откъде ги вадиш тия лафове бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си