Котаракът ми е на 3 години и половина . До 3 години беше нормален котарак ,но от 6-7 месеца не се прибира редовно . Прибира се веднъж в седмицата ,а някой път го няма със седмици . Знам че е нормално да се бие с други мъжки ,което той прави постоянно ,но както казах го прави постоянно . И по женски ходи ,но дори и когато не са разгонени . Притеснявам се ,защото по - големият му брат беше същия , веднъж го нямаше за половин година сметнахме ,че се е споминал някъде ,но се прибра с перде на окото ,със счупен крак и опашка . А седмици по късно след като горе - долу оздравя отново изчезна и баща ми го намери прегазен ,на едно шосе на 7 км. от вкъщи !!! Въпроса ми е мога ли да направя нещо друго освен кастрация ,защото родителите ми не ми позволяват ,а и това са излишни разходи за семейството ми ,ако ме разбирате .
П.П. - Гледа се на вън и имаме още 3 женски котки . Майка му на 8 години ,сестра му на 1 и другата му сестра ,която е на няколко месеца . Разбира се с тях и не мисля ,че е ,заради това но да го спомена .