.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Разстоянието - Вечния проблем

Колкото и изтъркана да е вече темата, предполагам все още има хора които са засегнати от вечния проблем на разстоянието.
    От няколко месеца имам връзка с човек който, през по-голяма част живее в чужбина. В началото на връзката си беше за по-дълго време тук и като замина мислех, че няма да ми е толкова трудно и ще мине по-лесно. Хубавото в случая е че човекът наистина си заслужава и наистина е моят човек. След като си дойде наскоро проведохме изключително открит разговор за всичко, но решение няма нито от едната страна. Там той живее с баща си и е почти изключено да замина и аз, първо, че не е възможно да живеем по този начин, второ, че аз тук имам много хубава работа, уча, семейството ми, приятели и т.н. Бих заминала, но нито за мен, нито за тях ще е добре да сме всички заедно. Ако той се върне тук, просто ей така от нищото, имам притеснения, че ще има упреци и по-двамата, че го е направил само заради мен, а това освен на зле няма на къде да иде.
    И двамата сме готови на големи крачки в името на това да запазим връзката, но до решение не стигаме за сега... Допълването и хармонията ни са невиждани и за мен, и за него до сега. Нямам идея какъв е най-добрия вариант за всички... Никаква!

Да, трудно се поддържа такава връзка, но не е и невъзможно. За любовта граници - няма. Не трябва да се влияеш от това, което казват другите, щом се обичате и искате да бъдете заедно - само това е важното. Все ще намерите време и възможност или той да пътува при теб, или ти при него. Не се отказвайте!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Бих казала че много трудно се подържа такава връзка

аз имах такава и не продължи дълго просто нямаше как да стане

Ако това наистина е твоят човек и искате да сте заедно(в дълъг период от време), един от вас просто ще трябва да направи компромис, за да сте заедно в един момент. Или ще се разделите, въпрос на приоритети е.

Оказа се, че най-големия му приоритет съм аз... <3

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    Оказа се, че най-големия му приоритет съм аз... <3
    мъж под чехъл, спокойно можеш да го мачкаш, а той ще те гледа с поглед на коте

Не може да има тема, която да мине без глупаво изказване...

Не се и съмнявам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Damia Виж мнението
    Не може да има тема, която да мине без глупаво изказване...
    може да има, виж тези, в които ТИ не си писала

Супер фен Аватара на sladura89
    Значи има вариант или ти да отидеш при него, или той да дойде при теб, или двамата да идете на трето место и да започнете от нулата, ако е точният човек и държи на теб рано или късно ще се съберете, ако не просто няма да се случи връзка от разстояние е много тегаво нещо, аз даже и не бих имал желание да водя такава, защото знам за какво става на въпрос имам опит с това!

Супер фен
    Връзка от разстояние не може да съществува и да бъде пълноценна....червейчето на съмнението ще прояде и двама ви.

Ти видя моята тема.. За мен както преди така и сега връзка от разстояние не оцелява дълго.. Аз издържах 6 месеца, но при мен имаше проблем с вярата.. дано намерите решение.. Успех!

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Връзка от разстояние не може да съществува и да бъде пълноценна....червейчето на съмнението ще прояде и двама ви.
    Много си прав/а!!!

Мега фен Аватара на divergent
    Ако е за кратко разстоянието се издържа, но както представяш нещата изглежда, че при вас раздялата е постоянна, всеки си има работа и среда в двете държави. Ако е временно добре, но такава постоянна връзка няма бъдеще. Вижда се, че единия трябва да направи компромис и да отиде при другия, след като искате да сте заедно и си сигурна, че това е твоят човек. Въобще не трябва да ти прави впечатление какво ще кажат другите, дали ще има упреци или не. Вие сте големи хора, които сами взимат решенията си и не трябва да ви интересува дали ще ви упрекват или ще ви хвалят. Просто правите това, което сметнете за добре.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Ако е за кратко разстоянието се издържа, но както представяш нещата изглежда, че при вас раздялата е постоянна, всеки си има работа и среда в двете държави. Ако е временно добре, но такава постоянна връзка няма бъдеще. Вижда се, че единия трябва да направи компромис и да отиде при другия, след като искате да сте заедно и си сигурна, че това е твоят човек. Въобще не трябва да ти прави впечатление какво ще кажат другите, дали ще има упреци или не. Вие сте големи хора, които сами взимат решенията си и не трябва да ви интересува дали ще ви упрекват или ще ви хвалят. Просто правите това, което сметнете за добре.
    Наистина много благодаря за куража! Малко по-горе бях и написала, че "великия разговор" го проведохме и е въпрос на месец-два да си се прибере при мен. За упреците вече ги чувам, но мисля, че има и по-важни неща от тях, а все пак и решението си е изцяло наше! Дано само всичко е наред!

Цитирай Първоначално написано от AwesomEBG Виж мнението
    Ти видя моята тема.. За мен както преди така и сега връзка от разстояние не оцелява дълго.. Аз издържах 6 месеца, но при мен имаше проблем с вярата.. дано намерите решение.. Успех!
    Благодаря все пак! )))

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нещата явно са започнали да се подреждат. Освен да ви пожелая успех.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Нещата явно са започнали да се подреждат. Освен да ви пожелая успех.
    А дано! Да не взема да се похваля хаха.. Само напред и нагоре нали така?!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като стане, ще се похвалиш. Няма как да го скриеш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    Наистина много благодаря за куража! Малко по-горе бях и написала, че "великия разговор" го проведохме и е въпрос на месец-два да си се прибере при мен. За упреците вече ги чувам, но мисля, че има и по-важни неща от тях, а все пак и решението си е изцяло наше! Дано само всичко е наред!
    Упреците винаги ще ги има. Ако се съберете ще ви упрекват, че пренебрегвате личните си желания за сметка на любовта, ако стоите разделени ще ви упрекват, че напразно поддържате такава безперспективна връзка. Недоволни винаги има, въпроса е вие да се чувствате комфортно. Сигурна съм, че всичко ще е наред, въпроса е отчасти и до вътрешната нагласа, колкото и банално да звучи. След като мислиш позитивно за предстоящото, нагласата ти се отразява и върху самата ситуация и нещата се нареждат!

Мега фен Аватара на xoxi
    От колко време се познавате? Няколко месеца са изключително недостатъчни, за да си сигурна в бъдещето си с даден човек. Той там учи ли или работи? Не целя да звуча песимистично, но това ваше решение ми се струва изключително прибързано и недообмислено.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си