.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    MeiDisaster
    Guest

Smile Кандидатстудентски изпит- Биология

Здравейте!
    Наближава пробния кандидатстудентски изпит по биология и искам да попитам дали някой има г/д някаква престава какви изисквания имат за темите- как да подредя темата, трябва ли да има увод и заключение или са излишни, за какво биха могли да ми вземат точки? Извинявам се ако въпроса е глупав, но просто трябваше да попитам за да е по-сигурно, че няма да пропусна нещо при подготовката.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не си ли ходила на уроци? Сега ли кандидатстваш, или сега започваш да се подготвяш?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пишеш си както е по учебник. За Му-София имам некви бледи спомени, че темите им бяха компилация от всички одобрени от МОН учебници /*кошмар* е много меко описание- извадките от всеки учебник са с различен шрифт, та историята там е тегава/.
    Къде ще кандидатстваш? Плевен и Пловдив бяха навремето с еднакви конспекти и се учеше мотамо от учебниците за 8-ми, 9-ти и 10ти клас.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

MeiDisasterr
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Не си ли ходила на уроци? Сега ли кандидатстваш, или сега започваш да се подготвяш?
    Ходя и сега ще кандидатствам

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Пишеш си както е по учебник. За Му-София имам некви бледи спомени, че темите им бяха компилация от всички одобрени от МОН учебници /*кошмар* е много меко описание- извадките от всеки учебник са с различен шрифт, та историята там е тегава/.
    Къде ще кандидатстваш? Плевен и Пловдив бяха навремето с еднакви конспекти и се учеше мотамо от учебниците за 8-ми, 9-ти и 10ти клас.
    Ами в Тракийски или Лесотехнически с ветеринарна медицина

Цитирай Първоначално написано от MeiDisasterr Виж мнението
    Ходя и сега ще кандидатствам

Ами в Тракийски или Лесотехнически с ветеринарна медицина
    vlez v saitovete im i procheti, dori mojesh da zvunnish za info.
    всяка специалност има различни изисквания, всеки университет - различни.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Щом ходиш на уроци би трябвало да знеш как стоят нещата. Аз се готвя за МУ София, помня, че ако нямаш заключение ти взимат мисля или 0,25 или от 0,25 до 0,75т., пропуснато изречение 0,10-0,15т., сбъркана дума 0,5-0,10т. Всичко трябва да си си научила до запетайката, иначе много режат.
    Самата тема си е разработена с увод и заключения, като за пропуснато заключение ти взимат най-много точки. Не разбирам как така как да подредиш темата обаче? Ти както си я научила, така я пишеш, тя си е подредена.
    Макар че за Тракийски май са с тест?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си