- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ляляляляля, най-накрая! Супер съм! <3 Видях си детето. <3 Цяла година го чакам, перфе ми е!
PR във фитнеса, Хърватия победи, не съм си мислил за глупости цял ден. Today was a good day.
Нашето предприятие си има един бъзикчийски девиз сред колегите:
"При нас всяка заповед е предпоследната..."
Засега при мен не важи това макар,че два пъти ми се разминаваше да ме преместят.
От седмица и половина вече съм в съвета на общината. В ритуалната зала. Ега и на мен някога ми се случи да съм там,но от естестественото на дейността и.А сега....просто помагам на един колега да я боядисва. Ако всичко върви по план минимум до края на седмицата няма да мръдна от там.
А иначе там си има доста добри попадения девойки.
Особено пък една дето отвреме навреме идва да види как върви. Не знам точно на каква възраст е,какво работи в сградата на общината (комшийка е на залата), омъжена ли е,има ли деца и дори как се казва,но като я видя ми настръхват зърната направо....Някаква смесица от красота и чар,готина усмивка и тъмно черна коса във вид какъвто винаги много съм харесвал. Не знам защо първите два пъти и особено първия като влезе да разгледа изпитах някакъв доста необичаен срам от това че е в близост. Не че попринцип в голяма част от случайте не съм доста срамежливичък,но това се проявявава предимно,когато трябва да заговоря някой непознат или някоя позната,която не съм виждал от по-дълго време отколкото към някой,който ме е заговорил или говори с околните и то даже без присъствието на родителите ми наоколо,пред които без да искам съм малко по друг човек при общуването си с други хора...
Последно редактирано от Niakoitam : 06-22-2016 на 14:44
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Гладна съм като идиот, но не мога да ям нищо, когато е твърде топло. Сега съм си пуснала климатика и чета, уж всичко е наред. Хубаво е, че си е тук. Понякога ти трябва един ден с най-добрият ти приятел, за да искаш да живееш отново. Имам чувството, че н съм говорила с никого от години. Нито с Нея, нито с човека до мен. Дори не знам как ще тръгна след около седмица.![]()
4/8 минаха
едното ще го повишаваме, де, но е чак септември
чувствам, че яко ще я претупам тая курсова, ама просто за кое по-напред
а снощи ко ми стана, егати
стоя си цяла вечер на тераската с лаптопа и си четях някакви работи
прибирам се вътре
и изведнъж като ме заболя глава и ми се зави свят, все едно съм препила
ама супер много ме заболя, чак хапче пих
сутринта още не ми беше минало, някакво като махмурлук
след изпита поспах малко и даже докато заспивах още ми се виеше свят, пак пих хапче
сега е г/д, не мога да преценя
супер странно
Ййейе взеха ме на работата ! Единственото кофти е ,че ми се разката фамилията 2 дена да оправям документи и на всичкпто отгоре още не са готови . Трябва да се подобри несъществуващата организация на институциите. Нямам търпение да почна. Нак-сетне едно ново начало .
Другото за ,което ме е яд е ,че ще ми падне всеки момент целия нокът. Скоро няма да имам хубав маникюр![]()