- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
^^ Това просто показва в какво общество живеем... :/
Но определено ти нямаш място по улиците на града по това време на денонощието. Не мисли повече за котката или, ако продължаваш да я мислиш, то да е за положителен завършек на историята. (:
мен принципно не ме е страх или нещо такова, не ми е проблем уж
ако знаех къде по-точно да търся щеше да е по-добре
Утре, на светло, най-добре.
то вече тука си е светличко Д: майка ми каза че сигурно голямата котка си търси котенцата... ние всъщност взехме едното, съвсем спонтанно се получи че изглеждаше мн болничко, очите му бяха инфектирани
пък и тя котката имаше 6 котенца и това беше мн слабичко
вече е по-добре де, ама... май само то оцеля
т.е., нищо не е сигурно, не е невъзможно някой да ги е взел и да се грижи за тях, но майка ми работи г/д срещу мястото, на което котката ги гледаше, а те изчезваха през нощта
ако някой е бил с добри намерения няма причина да чака да се смрачи за да приюти коте
Е, аз колкото и да харесвам котките - няма да изляза посред нощ, пък дори и през деня, да търся. Пий чаша прясно мляко и лягай да спиш.![]()
не ми казвай как да живея![]()
иначе след малко, то аз много без сън не мога
Обзалагам се, че и майка ти те е посъветвала да лягаш. Грижи се за осиновеното от вас коте и нека ви носи много радост. Преди много години аз и семейството ми също си осиновихме улично коте, което ни радваше в продължение на цели 13 години.
Първо, не съм НАД 30, а все още съм ПОД 30, поне до след около месец.Не съм кой знае колко по-възрастен от теб самия.
Второ, качвал съм точно една или две снимки, които е възможно точно ти да си видял.
Трето, това че имам някой и друг бял косъм или кичур в повече, които като съм подстриган по-късо даже и не се забелязват не ме прави в никакъв случай плешив. Даже си имам бая гъста коса, която на моменти като е по-дълга даже
ме нервира при разресването и.
Четвърто, да нося очила, защото са ми нужни, но те определено не приличат по дизайн на тези на баба ти и дядо ти.
Тъй че съжалявам, иронията нещо не ти се получи. Може да се гръмнеш ритуално...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-25-2016 на 09:20
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Срамота е, че толкова талантливи и интелигентни хора свършват/биха свършили така.
А може би пък невероятността идва точно от това.
Не знам, не знам.
Дано се случи нещо животопроменящо и отрезвящо
биха се постигнали велики неща, особено с този плам
Казах на нашите, че да сгрешили като са оставили тавата още топли соленки в стаята ми.
Помислиха, че се шегувам.
Доста време откакто не съм влизала, ама не ми липсваше ни най-малко. Сад, на 14-15 бях върл фен, възприемах форума като примамлива трибуна с преобладаващо симпатично 'население'.
На колкото повече години ставам, толкова по-малко неща знам със сигурност. Даже ми е смешно и абсурдно как преди съм успявала сама да се сбутам в такива нелепи рамки. В смисъл... донякъде наистина си трябва усилие за нещо подобно- при положение, че средата постоянно си играе с теб, предлага всякакви ситуации, сценарии, възможности, избори и т.н.
Правиш едни и същи глупости, не виждаш колко нереално много си приличат в основата си, нищо че на пръв поглед са супер различни, и накрая геройски се изживяваш като ненацелващ правилните начини велик стратег, хахахах.
Взех си нов часовник, страшен, и съм доволна, че по-малко се мотая откакто го имам, във всякакъв смисъл. Мн лош навик си бях изградила напоследък все да бързам за срещи, задачи... Ии да, още само сайтът ми привлече вниманието, т.е преди да съм видяла часовника. Създателите определено ги бива, на тва казвам аз идейност и потенциално успешен подход.
Пх, и съжалявам, че цял живот няма да ми стигне да задълбая навсякъде, където искам. Молекулярната биология, археологията, египтологията, роботиката... всички губят потенциален гений.Ето, сега например се запознах с доволно успешен мениджър, няма да е пресилено, ако кажа, че мозъкът му прелива и през ушите. Адски е съобразителен, да му завидиш. Малко тип акула, обаче странно - конкретно в него не ме притеснява изобщо. Което не значи, че бих прихванала някакви такива черти - като неговите, ама даже само да се запознаеш с такъв е опит. Определено ме запали за неговата си сфера, но... е ясно, че моето ще е повече зрителски интерес, отколкото нещо друго. Сега ме покани да излезем с негови колеги и ще се възползвам, есте. Атмосферата им е някаква мн. наситена, чупеща стереотипи, изобщо готина.
Толкова онлайн висене засега, че не ми е напълно свободен денят.))
Последно редактирано от paradosou : 06-25-2016 на 13:05
Самотничко ми еее. Купувам и харча в несвяст - много лоша черта, която ми се проявява, когато не ми е комфортно. Ще трябва да се стягам в най-скоро време.
http://ask.fm/iwwkaa
софиянци ще помогнат ли малко с идейки, къде е готино да се ходи и да се танцува за петък вечер, софия, без некви мазни чалги и тн
аз не ходя мн по заведения, харесвам строежа и терминал1 ама искам още идеи. не си струва за това да се пуска тема, та.. мнения ?
в петъчето е яко и музиката е няква готинка http://prikachi.com/images.php?images/427/8813427M.png някъде в това каре е, ама не помня къде точно. влизаш навътре през някво като решетка и ходиш напред, отляво се намира. Интериора му ми допадна и имаше някво късо хора, ама аз бях там в сряда, тъй че се губи чаровната идея на "петък" :Д
Някак си хем ми е готино че съм прав, хем ми е тъпо че се случва тва за което съм прав. Ебаси, колко по добре щеше да ми ако не ми пукаше за никого.