- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
M****
Със сигурност сме повече :P
Мале ,от както съм се събудила си мисля за сладолед . По точно Рафи . Бял и кафяв шоколад. И за пица.
Май днеска всички сме гладни..
Аз, преди 10 часа, точно преди да си легна снощи, ядох сладолед от Lidl - ванилия и шоколад + череши, които замразих в камерата преди... година.Интересното е, че на черешите им нямаше нищо - и вкус си имаха, и цвят. (:
Брей, това дълбокото замразяване е интересна работа. (:
Дърт лилав минион с размерите на петокласничка ? Май прекаляваме с яденето.![]()
M****, защо си триеш коментарите?
По темата: още съм гладна. Ще прибегнем до втори обяд. Май се води трети..
закъснял е... след месец се махам окончателно, направо да ми трие досието
хобит съм, разхождам се с един пръстен из варненска околия
много на студено си тръгнал с тази логика
и цялата злоба минава като видиш че детските неща са със 100$ по - евтини от тези на възрастните.... XXS, 11у и 36 ftw.
или да гледа това https://www.youtube.com/watch?v=R4KfTJIu14Q, може и направо Галерианки, не е лош филм
Защо така, анонимно момиче? Защо така?
Направих паралел с това:
Но 5 -> 6.
Годежен ли е? Ако "да" - Честито! Много семейно щастие и весели изживявания! (:
Ам, все пак ми се струва, че нацелих комплекс (колкото и да отричаш). Извинявам се, не бе правилно от моя страна (пък и нали съм любезния лос). (:
той е срамежлив и не си позволява повече от веднъж дневно да споменава dreamwalker
dreamwalker с хороскопите ли беше? жалко че си нямам хал хабер от това дайте поне да съм фейк на някой астрално некадърен
и не съм сгодена пръстена си го мъкна от кеф че ми стана от първия път... ппц гривни и пръстени не мога да нося защото съм прекалено дребна в ръцете
и м-то не ми е писало, не му се смейте![]()
Ей, боклук, я не говори така за dreamwalker че ще те хвана и ще те изкормя, боклуче !!! Само да съм разбрал още нещо такова, ще ти намеря адреса и ще ти разкатая цялата фамилия!
Боклук, ти дори не си достоен да изговаряш "dreamwalker"... а за внимание да не говорим... Ходи и си върши гладките занимания и забрави за тази девойка!
Последно редактирано от Jupiter : 07-09-2016 на 18:27