.
Затворена тема
Страница 137 от 239 ПървиПърви ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 401 до 3 425 от общо 5969
    Мега фен Аватара на smilegirl12
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    плажът и дискотеката не са важни нито за еволюцията, нито за здравето
    и не мисля, че са задължителни
    мерси за излишното ти мнение соло

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    мерси за излишното ти мнение соло
    и аз ти благодаря, че ни напомни какво да правим с животите си

и аз ти благодаря, че ни напомни какво да правим с животите си
    точно ти нямаш право да ме съдиш ... пък и аз казвам как се чуствам не съм казала всички правете като мен .. лято е и искам да се забавлявам това, че ти не изпитваш тези малки радости на живота нямам аз вина

точно ти нямаш право да ме съдиш ... пък и аз казвам как се чуствам не съм казала всички правете като мен .. лято е и искам да се забавлявам това, че ти не изпитваш тези малки радости на живота нямам аз вина
    Каква дързост!!! Как изобщо си позволяваш да ми говориш така, обикновена селска мома? Ти знаеш ли какъв публичен профил имам аз, бе?

Не съм бил изпитвал. Нямам думи от такива, като теб. Свине. Мислят си, че са нещо пред живота.
    Последно редактирано от solo_ : 07-10-2016 на 19:01

Каква дързост!!! Как изобщо си позволяваш да ми говориш така, обикновена селска мома? Ти знаеш ли какъв публичен профил имам аз, бе?

Не съм бил изпитвал. Нямам думи от такива, като теб...
    такива като мене? хахахах и мога да говоря както си искам на когото си искам ясно ли ти е мекотело такова ... мислех те за друг соло .. от началото те защитавах подкрепях те ама ти мина всякакви граници

такива като мене? хахахах и мога да говоря както си искам на когото си искам ясно ли ти е мекотело такова ... мислех те за друг соло .. от началото те защитавах подкрепях те ама ти мина всякакви граници
    Мекотело, а. Отивай да доиш козите!

PS: Повече не се обръщай към мен. Аз не заслужавам вниманието ти! Ти се оказа с профил над Правителството. И не знам знаеш ли, или не - но обидите, нападенията и видовете тормоз - се наказвам с лишаване от свобода до 5 години! Било то в Интернет или... Само знам, че ти не си над закона!!!
    Щом не си над закона (над нещата), нямаш право да се издигаш и обиждаш.
    Последно редактирано от solo_ : 07-10-2016 на 19:07

Ти се оказа с профил над Правителството.

...нападенията и видовете тормоз...
    Мяу!

Мега фен Аватара на divergent
    Ще скача с бънджи без мен, не го е срам...
    Иначе беше уникален ден, отдавна не съм си изкарвала толкова добре, гадно ми е само, че има някакви очаквания, които няма да оправдая, понеже просто не чувствам нищо. Останалите само го навиват и аз ще изляза виновна накрая.

Мега фен Аватара на pandabear
    скочих в дълбоките води ;д предполагам, че си струва
    много е готин да му се невиди

Супер фен
    Притеснено ми е. Интересно дали нещата ще се стекат както се предполага или ще има непредвидени спънки, или... дори по-кофти неща. Ще се види - времето ще покаже.

В по-краткосрочен план - някаква незнайна умора ме прати в страната на сънищата към 18:00 ч. и поспах до към 20:30 ч. Сега проблемът е, че изобщо не ми се спи, а утре трябва да се става рано...

Голям фен Аватара на black pearl
    От какъв зор се сети за мен? Какво иска? Не искам същатбистория да се повтори отновп. Да,слабост ми е ама не искам отново да бъда наранена.
    Иначе ми е добре , очакват ме много нови неща и нямам търпение.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    аз имам въпросче - има ли как да си изтрия профила тук? :д рових настройките, ама нещо не намерих.
    Само администратор може.

Супер фен
    И сега какво - за цял ден само един коментар... Слаба ракия.

по темата: легнах в 03:00 ч., станах в 08:00 ч. Не съм пил нито кафета, нито енергийни напитки. Супер много ми се спи, но... ще се опитам да задържа фронта поне до 23:30 ч. След малко ще 'апна дюнерче (от онези, за които постоянно ви пиша - най-вкусните) и смятам да разтоварвам тялото си пред тв-то, гледайки "Черешката на тортата" и "Съдби на кръстопът" - подходящ завършех на деня, през който за малко да се самозапаля вътрешно и да се разтопя в някаква неопределена течна смес. За да стабилизирам клетъчната си структура, люснах почти на екс близо литър студена вода веднага след като се прибрах у нас...

Изморена съм. А като легна и не мога да заспя. Ебаси логиката. Братовчедката замина. Интересно чи е след колко години ще се видим следващия път.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    смятам да разтоварвам тялото си пред тв-то, гледайки "Черешката на тортата" и "Съдби на кръстопът" - подходящ завършех на деня, през който за малко да се самозапаля вътрешно и да се разтопя в някаква неопределена течна смес.
    С тея 2те да се разтовариш?! По-скоро би луднал,особено ако гледаш второто.

По темата----> Чудя се какво точно съм си причинил на коляното онзи ден като ритах..и общо взето почивам и се чудя с кой да излезна нанякъде.

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението

По темата----> Чудя се какво точно съм си причинил на коляното онзи ден като ритах..и общо взето почивам и се чудя с кой да излезна нанякъде.
    За лекар чувал ли си?

Мега фен Аватара на divergent

с мен?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Само администратор може.
    Възможно е да се направи и от модератор в зависимост от правата които са им дали. По-интересното е затриването на записите от DB.

Супер фен

Оказа се, че второто го няма. Повтарят "Хавай 5-0". Че историите са супер измислени - така е. Но когато съм се пружнал на кревата - не съм претенциозен. Пускам тв-то да бучи и се ровичкам из Интернет. (:

по твоята тема - това, което си си причинил на коляното онзи ден като си ритал, май си го довършил скачайки с бънджи.

извън темата:
    бтв: я, да направя бърза равносметка кои потребители вече елиминирах от форума. Но първо малко предистория:

1. http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11456446
    2. http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11457045
    3. http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11457431

Оригиналният списък "Приятели и контакти" бе от 13 потребителя. На по-късен етап добавих първо SHPAIdURmeN, а след това и: dreamwalker, Electrа и ДОТА.
    В Edit-а на т. 2 - съм споменал за 3-ма други извънсписъчни потребителя - dreamwalker, HollyGolightly и skatew.

Синтезирано: 13 (по първоначален списък) + 3 (извънсписъчни) + 1 (добавен по-късно) + 2 (добавени още по-късно)* = 19
    * забележка: реално са 3-ма, но dreamwalker вече е добавен/а с извънсписъчните.

Та:
    * Adorable Sunshine - вече я няма (елиминирана);
    * bubaduc - вече я няма (елиминирана);
    * dreamwalker - вече го/я няма (елиминиран/а);
    * Electrа - все още мърда;
    * heartshapedbox - вече я няма (елиминирана);
    * HollyGolightly - вече я няма (елиминирана);
    * Ivaaaaa - вече я няма (елиминирана);
    * jghgh - все още мърда;
    * Lilanda - вече я няма (елиминирана);
    * marilyn - вече я няма (елиминирана);
    * nIkEnCeTy_bE - вече я няма (елиминирана);
    * pandabear - все още мърда;
    * pe6oskeiborda - все още мърда;
    * Rafa7a - вече го няма (елиминиран);
    * SHPAIdURmeN - вече го няма (елиминиран);
    * ShtrudeL - вече я няма (елиминирана);
    * skatew - вече го няма (елиминиран);
    * TheDeath - вече я няма (елиминирана);
    * ДОТА - все още мърда.

Извод: 5/19 потребителя все още не съм ги похитил, претрепал с правата лопата и закопал на Витоша.

Edit: Опа, забравих за извънсписъчните... Сега ги адд-нах и тях.
    Последно редактирано от M**** : 07-11-2016 на 19:20

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    М*** започвам да си мисля че наистина правиш някакви екселски таблици

Град
    София
    Оказа се, че второто го няма. Повтарят "Хавай 5-0". Че историите са супер измислени - така е. Но когато съм се пружнал на кревата - не съм претенциозен. Пускам тв-то да бучи и се ровичкам из Интернет. (:

по твоята тема - това, което си си причинил на коляното онзи ден като си ритал, май си го довършил скачайки с бънджи.
    По-добре че го няма хаха .За твое здраве е.
    Иначе не,бънджито нямаше ефект на коляното,а на други части от тялото.След няколко дена ще се разбера кое точно ме боли .

А ти,имаш бая свободно време да правиш такива изследвания Интересно ми е кой набор си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    М*** започвам да си мисля че наистина правиш някакви екселски таблици
    Може би след време - когато списъкът стане 4-ри цифрен. До тогава моята "ценна и сложна устроена биологична изчислителна свръх-машина, наречена мой мозък" мисля, че ще се справя сама, без проблеми. (:

По-добре че го няма хаха .За твое здраве е.
    Иначе не,бънджито нямаше ефект на коляното,а на други части от тялото.След няколко дена ще се разбера кое точно ме боли .

А ти,имаш бая свободно време да правиш такива изследвания Интересно ми е кой набор си.
    Е, списах го набързо - за около 10 мин., като многократно повече време ми отне да го напиша като текст и форматирам, отколкото да обмисля какво точно да спиша и каква информация да включа. (:

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    само го смени тоя аватар че е някак неподходящ

Град
    София
    Е, списах го набързо - за около 10 мин., като многократно повече време ми отне да го напиша като текст и форматирам, отколкото да обмисля какво точно да спиша и каква информация да включа. (:
    Абе пак си е занимавка,ама то какво друго да правиш като няма "Съдби на кръстопът".
    Това за таблиците истина ли е ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си