- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Последно редактирано от solo_ : 07-10-2016 на 19:01
Мекотело, а. Отивай да доиш козите!
PS: Повече не се обръщай към мен. Аз не заслужавам вниманието ти! Ти се оказа с профил над Правителството. И не знам знаеш ли, или не - но обидите, нападенията и видовете тормоз - се наказвам с лишаване от свобода до 5 години! Било то в Интернет или... Само знам, че ти не си над закона!!!
Щом не си над закона (над нещата), нямаш право да се издигаш и обиждаш.
Последно редактирано от solo_ : 07-10-2016 на 19:07
Ще скача с бънджи без мен, не го е срам...
Иначе беше уникален ден, отдавна не съм си изкарвала толкова добре, гадно ми е само, че има някакви очаквания, които няма да оправдая, понеже просто не чувствам нищо. Останалите само го навиват и аз ще изляза виновна накрая.
скочих в дълбоките води ;д предполагам, че си струва
много е готин да му се невиди
Притеснено ми е. Интересно дали нещата ще се стекат както се предполага или ще има непредвидени спънки, или... дори по-кофти неща. Ще се види - времето ще покаже.
В по-краткосрочен план - някаква незнайна умора ме прати в страната на сънищата към 18:00 ч. и поспах до към 20:30 ч. Сега проблемът е, че изобщо не ми се спи, а утре трябва да се става рано...
От какъв зор се сети за мен? Какво иска? Не искам същатбистория да се повтори отновп. Да,слабост ми е ама не искам отново да бъда наранена.
Иначе ми е добре , очакват ме много нови неща и нямам търпение.
И сега какво - за цял ден само един коментар... Слаба ракия.
по темата: легнах в 03:00 ч., станах в 08:00 ч. Не съм пил нито кафета, нито енергийни напитки. Супер много ми се спи, но... ще се опитам да задържа фронта поне до 23:30 ч. След малко ще 'апна дюнерче (от онези, за които постоянно ви пиша - най-вкусните) и смятам да разтоварвам тялото си пред тв-то, гледайки "Черешката на тортата" и "Съдби на кръстопът" - подходящ завършех на деня, през който за малко да се самозапаля вътрешно и да се разтопя в някаква неопределена течна смес. За да стабилизирам клетъчната си структура, люснах почти на екс близо литър студена вода веднага след като се прибрах у нас...
Изморена съм. А като легна и не мога да заспя. Ебаси логиката. Братовчедката замина. Интересно чи е след колко години ще се видим следващия път.![]()
Оказа се, че второто го няма. Повтарят "Хавай 5-0". Че историите са супер измислени - така е. Но когато съм се пружнал на кревата - не съм претенциозен. Пускам тв-то да бучи и се ровичкам из Интернет. (:
по твоята тема - това, което си си причинил на коляното онзи ден като си ритал, май си го довършил скачайки с бънджи.
извън темата:
бтв: я, да направя бърза равносметка кои потребители вече елиминирах от форума. Но първо малко предистория:
1. http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11456446
2. http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11457045
3. http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11457431
Оригиналният списък "Приятели и контакти" бе от 13 потребителя. На по-късен етап добавих първо SHPAIdURmeN, а след това и: dreamwalker, Electrа и ДОТА.
В Edit-а на т. 2 - съм споменал за 3-ма други извънсписъчни потребителя - dreamwalker, HollyGolightly и skatew.
Синтезирано: 13 (по първоначален списък) + 3 (извънсписъчни) + 1 (добавен по-късно) + 2 (добавени още по-късно)* = 19
* забележка: реално са 3-ма, но dreamwalker вече е добавен/а с извънсписъчните.
Та:
* Adorable Sunshine - вече я няма (елиминирана);
* bubaduc - вече я няма (елиминирана);
* dreamwalker - вече го/я няма (елиминиран/а);
* Electrа - все още мърда;
* heartshapedbox - вече я няма (елиминирана);
* HollyGolightly - вече я няма (елиминирана);
* Ivaaaaa - вече я няма (елиминирана);
* jghgh - все още мърда;
* Lilanda - вече я няма (елиминирана);
* marilyn - вече я няма (елиминирана);
* nIkEnCeTy_bE - вече я няма (елиминирана);
* pandabear - все още мърда;
* pe6oskeiborda - все още мърда;
* Rafa7a - вече го няма (елиминиран);
* SHPAIdURmeN - вече го няма (елиминиран);
* ShtrudeL - вече я няма (елиминирана);
* skatew - вече го няма (елиминиран);
* TheDeath - вече я няма (елиминирана);
* ДОТА - все още мърда.
Извод: 5/19 потребителя все още не съм ги похитил, претрепал с правата лопата и закопал на Витоша.
Edit: Опа, забравих за извънсписъчните... Сега ги адд-нах и тях.
Последно редактирано от M**** : 07-11-2016 на 19:20
М*** започвам да си мисля че наистина правиш някакви екселски таблици![]()
Може би след време - когато списъкът стане 4-ри цифрен. До тогава моята "ценна и сложна устроена биологична изчислителна свръх-машина, наречена мой мозък" мисля, че ще се справя сама, без проблеми. (:
Е, списах го набързо - за около 10 мин., като многократно повече време ми отне да го напиша като текст и форматирам, отколкото да обмисля какво точно да спиша и каква информация да включа. (:
само го смени тоя аватар че е някак неподходящ