- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ха, ако беше писал за Витоша вчера, можеше да дойдеш с мен и компания ама... Късно.
И аз си мислех, че Indistinct е dreamwalker (даже обърнах внимание преди два месеца на inewton), но освен ако Indistinct не е мъж, то вече не мисля че са един и същ човек.
Какъв е този коментар??? Вместо да се радваш, че не си в списъка на превъртял психар, който ще те унищожи по брутален начин...
Повечето? Малко са. Искам всички, без изключение, да са уверени, че им мисля злото. Колкото по-бързо го осъзнаят - толкова по-добре за тях. А аз ще си плета пъклените планове на спокойствие. (:
Смее ли да пише като знае, че има вероятност да го прочета. Толкова много народ е закопан в планината, че Орландовци е като селско гробище в сравнение с планината.
Добре, накратко тогава му писах, че подозирам един потребител - Сол, че е dreamwalker, а според информацията, зададена във форума, рождената дата на Сол и Indistinct съвпада. Питах го (след като той по-рано ми бе споделил, че познава Indistinct) дали не е възможно тя да е мистериозната личност. Той ми отговори, че не мисли така. Общо взето бе това. Известно време по-късно (няколко дни) ми бе скучно, писах във форума, че си пускам ЛС-ите за час. Ти и Indistinct ми писахте. От нея получих съобщение, което не знаех как да го тълкувам, питах я - получих още 3 други. Това е.
Последно редактирано от M**** : 07-12-2016 на 17:03