- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Двн три. Окото ми става все по-лилаво. Бавно и полека се превръщам в кравичката Милка. Ако си намеря слънчевите очила, всичко ще е точно. Забавно е да обяснявам на всички какво се е случило. :ддд
Хахах, нищо особено - изпречих се на вратата на един хавер и той ме вдигна през кръста, но касата на вратата се оказа твърде близо и аз нацелих баш най-острия ръб. Веждата ми е нацепена сега, изглеждам ударена с тъп предмет. Семейството си помисли, че е антракса и бяха малко "wtf, ш го пребием, ако те е ударил!" :дд
Мерси, ще си намеря слънчевите очила и ще си ходя с тях, докато се оправя, защото ще трябва да използвам по един коректор на ден, за да закрия цялото лилаво на окото. А в градО ме познават и не искам да си мисли никой, че съм изяла боя наистина.
Ахахаха. Идейно! И без друго сънувах изневяра тая нощ, при тва с много близка моя аверка... :дд Може да се възползвам.
Като труп..уж разходката в планината беше кратка (само 2 часа някъде),а дори сили за фитнес нямам..добрата новина е че коляното има сили да качва планини.
Жегаа .. Много ми е топло. Днеска ми е мнохо мързеливо,нищо не ми се прави
Много ми е топло за плаж![]()
Deitona22-това са подробности
Защо си мислите ,че хората от черноморието ходят постоянно на плаж?![]()
^ Напротив. Живея на 100м от плажа и последно бях на плаж преди 2 седмици- смисъл на плаж ,не на кафе на плажа
По темата- отивам за подарък
^Аз съм във Варна и да ти кажа през няколко дена обичам да се спускам било то през деня или вечерта. :Д Особено сега лятото, през останалото време почти и не го виждам морето хаха