.
Затворена тема
Страница 143 от 239 ПървиПърви ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 551 до 3 575 от общо 5969
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз не съм стъпвала от 2 години, пука ми, че ми е на 40 минути при положение, че не ми понася.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Е всеки си има предпочитания и разбирания :д не са малко тези, който живеят на морето пък копнеят да са на планина и обратното ;д

Реално обаче наистина не е хубаво да се прекалява, защото си омръзва ;д

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Е всеки си има предпочитания и разбирания :д не са малко тези, който живеят на морето пък копнеят да са на планина и обратното ;д

Реално обаче наистина не е хубаво да се прекалява, защото си омръзва ;д
    Така е .

Мега фен Аватара на tori
    Мен лично и цяло лято по цял ден да ме оставиш, няма да ми втръсне. :ддд Миналата година след работа редовно си оставах да дремя на плажа в К. и Е.

Голям фен Аватара на black pearl
    ^ Накратко Дружба
    По темата- Ще ходя на рожден ,познавам само 4-5 човека от 30. Странно ми е ,ама поне ще се запозная с нови хора.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Блазе ти..аз имам още 2 години.
    аз тепърва започвам :Д

Мега фен Аватара на galaxy29
    някакво момиче си е изгубило кучето

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    неканеканеканека да съм в 35ти
    :/// Май хобитчето се скита бездомно из Варненската околия. А дано да си в 35-ти, щом толкоз силно го желаеш.

по темата: леле, каква е тая мор, бре... Информационните табла по спирките показваха 34 градуса, в 18:45 ч. Днес попаднах на "климатизиран" 204 и хем нещо подухва, хем заради климатика няма отварящи се прозорци. Но хората отделят влага и вътре бе като в тропик. А утре ще бъде дори по-горещо, като ще ми се наложи да се скитам из София-та точно в най-големия пек...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Би било суперстранно, ако наистина е било вчера миналата година. Твърде свръхастроалабала. Бих проверила, но знам какво става като започна да правя така и не ми се ще да си го причинявам за емнайсти път.
    Ебаси, година мина, а още е унизително.
    И се наблюдавам от няколко месеца, trust issues - налице
    Да не говорим за непоносимостта ми към някои неща.
    И съм станала още по-осъдителна за тези неща, но понеже нали ъпгрейдвам просто страня от такива хора, вместо да влизам в конфликти или да казвам каквото и да било по въпроса, което пък от своя страна води до силно стесняване на кръга ми на общуване.

Абе, като цяло доста комплекси се породиха, ще има време да ги чистя...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    в тоя форум само тролове ли са останали
    и защо трол е модератор?
    калпазанката беше доста прилична, а ся на тоя дай му малко власт и му гледай сеира, няква такава поговорка имаше

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Блазе ти..аз имам още 2 години.
    Намирай си работа и не се занимавай с тоя скапан университет, поне пари да изкарваш. Аз дипломата ще си я дам на сираци да рисуват отгоре.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    :/// Май хобитчето се скита бездомно из Варненската околия. А дано да си в 35-ти, щом толкоз силно го желаеш.
    все още не
    ама просто не ми се живее с разпасаното бивше ссср

Мега фен Аватара на LoadRunner
    едно от изискванията
    всички модератори да са със снимки на котки

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Aww, една приятелка ще идва за половин година в България, това е толкова прекрасно <3

Супер фен
    все още не
    ама просто не ми се живее с разпасаното бивше ссср
    Ех, Малечка Палечка, защо си причини тази Варна? Ако бе записала в някой софийски университет, то условията сигурно щяха да бъдат по-добри. (:

Голям фен Аватара на lunacy
    ^ ахахахахахахаха Д:

ооо, не, повярвай ми, едва ли

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ех, Малечка Палечка, защо си причини тази Варна? Ако бе записала в някой софийски университет, то условията сигурно щяха да бъдат по-добри. (:
    По видяното определено не са по - хубави условията, а и едва ли ще си причиня някога това да живея в София.

Супер фен
    Да си призная - не съм имал почти никакъв досег с общежитията в Студентски град. Когато бях първи-втори курс (т.е. преди около 10 години) си спомням, че част от колегите ми в ТУ-София бяха настанени в 12-ти блок и една част в 54-ти мисля. Тогава ремонтите на блоковете все още не бяха направени и си спомням как от Нова тв излъчиха интервю от стаята на две мои колежки. (: Показаха лошите условия в общежитието. Година-две по-късно всички от 12-ти ги изселиха в други съседни блокове, защото от ТУ почнаха основен ремонт. Като приключиха работите - колегите ми имаха два избора - дали да си останат в някои все още неремонтирани общежития, плащайки по 17 лв. за квартира и по лев за ток, вода и парно - т. е. около 20 лв., а ако искаха стая в ремонтирания блок - по 35 лв. за стаята и отново по 1 лв. за всеки от режийните разходи. Настаняваха ги по 3-ма в стая. Мисля, че имаше схема и да са по-малко в стая, но съответно квартирните им бяха по-големи.

@малкото човече - интересно ми е защо не би си причинила да живееш в София? Че не е уредено - така е на повечето места в Бг. Да, хаос цари, ама човек може да привикне към всякакви условия. Виж ги тия на МКС - живеят на 5 квадрата по 6 месеца... Пък и от това, което пишеш - ти си дребно човече, сигурно няма място, в което да не можеш да се свреш.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    @малкото човече - интересно ми е защо не би си причинила да живееш в София? Че не е уредено - така е на повечето места в Бг. Да, хаос цари, ама човек може да привикне към всякакви условия. Виж ги тия на МКС - живеят на 5 квадрата по 6 месеца... Пък и от това, което пишеш - ти си дребно човече, сигурно няма място, в което да не можеш да се свреш.
    не ми харесва градът, само едно хубаво нещо има в софия за мен и това е най - добрата ми приятелка и се нагледах на софиянци с претенции... аз ще си стоя в село варна и няма да им заемам работните или студентки места

Супер фен
    не ми харесва градът, само едно хубаво нещо има в софия за мен и това е най - добрата ми приятелка и се нагледах на софиянци с претенции... аз ще си стоя в село варна и няма да им заемам работните или студентки места
    Е, ако си контактна мармозетка и лесно усвояваш чужди езици, то имаш идеални предпоставки да се превърнеш в безценен кадър на туристическата ни индустрия. (:

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    мармозетка
    <3 сега го видях какво е

Мега фен Аватара на Rakshy

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Трябва да спра с тези глупости. Не искам тя да се разстройва заради моите филми. Които ще е хубаво най-накрая да спра с тях. Истината е, че за пръв път в живота си съм щастлив, истински щастлив. И причината за това е само тя. Най-специалното нещо в живота ми. И да знам, че до себе си имам човек на когото мога да разчитам абсолютно винаги - най-прекрасното чувство на света. Обичам я повече от всичко на света.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен
    ^ Я, вземи и ѝ тегли един як пердах по Пернишки - за да ѝ покажеш, че хем я обичаш, хем мислиш за нея.

по темата: Чудя се що ли се офлянквам... Трябва бързо да се концентрирам и да бягам от нас, че днес (в най-големите горещини) ми предстои яко скиторене насам-натам... :/

мъча се да проявявам разбиране

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си