- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Аз не съм стъпвала от 2 години, пука ми, че ми е на 40 минути при положение, че не ми понася.
Е всеки си има предпочитания и разбирания :д не са малко тези, който живеят на морето пък копнеят да са на планина и обратното ;д
Реално обаче наистина не е хубаво да се прекалява, защото си омръзва ;д
Мен лично и цяло лято по цял ден да ме оставиш, няма да ми втръсне. :ддд Миналата година след работа редовно си оставах да дремя на плажа в К. и Е.
^ Накратко Дружба
По темата- Ще ходя на рожден ,познавам само 4-5 човека от 30. Странно ми е ,ама поне ще се запозная с нови хора.
:/// Май хобитчето се скита бездомно из Варненската околия. А дано да си в 35-ти, щом толкоз силно го желаеш.
по темата: леле, каква е тая мор, бре... Информационните табла по спирките показваха 34 градуса, в 18:45 ч. Днес попаднах на "климатизиран" 204 и хем нещо подухва, хем заради климатика няма отварящи се прозорци. Но хората отделят влага и вътре бе като в тропик. А утре ще бъде дори по-горещо, като ще ми се наложи да се скитам из София-та точно в най-големия пек...
Би било суперстранно, ако наистина е било вчера миналата година. Твърде свръхастроалабала. Бих проверила, но знам какво става като започна да правя така и не ми се ще да си го причинявам за емнайсти път.
Ебаси, година мина, а още е унизително.
И се наблюдавам от няколко месеца, trust issues - налице
Да не говорим за непоносимостта ми към някои неща.
И съм станала още по-осъдителна за тези неща, но понеже нали ъпгрейдвам просто страня от такива хора, вместо да влизам в конфликти или да казвам каквото и да било по въпроса, което пък от своя страна води до силно стесняване на кръга ми на общуване.
Абе, като цяло доста комплекси се породиха, ще има време да ги чистя...
в тоя форум само тролове ли са останали
и защо трол е модератор?
калпазанката беше доста прилична, а ся на тоя дай му малко власт и му гледай сеира, няква такава поговорка имаше
едно от изискванията
всички модератори да са със снимки на котки
Aww, една приятелка ще идва за половин година в България, това е толкова прекрасно <3
Да си призная - не съм имал почти никакъв досег с общежитията в Студентски град. Когато бях първи-втори курс (т.е. преди около 10 години) си спомням, че част от колегите ми в ТУ-София бяха настанени в 12-ти блок и една част в 54-ти мисля. Тогава ремонтите на блоковете все още не бяха направени и си спомням как от Нова тв излъчиха интервю от стаята на две мои колежки. (: Показаха лошите условия в общежитието. Година-две по-късно всички от 12-ти ги изселиха в други съседни блокове, защото от ТУ почнаха основен ремонт. Като приключиха работите - колегите ми имаха два избора - дали да си останат в някои все още неремонтирани общежития, плащайки по 17 лв. за квартира и по лев за ток, вода и парно - т. е. около 20 лв., а ако искаха стая в ремонтирания блок - по 35 лв. за стаята и отново по 1 лв. за всеки от режийните разходи. Настаняваха ги по 3-ма в стая. Мисля, че имаше схема и да са по-малко в стая, но съответно квартирните им бяха по-големи.
@малкото човече - интересно ми е защо не би си причинила да живееш в София? Че не е уредено - така е на повечето места в Бг. Да, хаос цари, ама човек може да привикне към всякакви условия. Виж ги тия на МКС - живеят на 5 квадрата по 6 месеца... Пък и от това, което пишеш - ти си дребно човече, сигурно няма място, в което да не можеш да се свреш.![]()
Трябва да спра с тези глупости. Не искам тя да се разстройва заради моите филми. Които ще е хубаво най-накрая да спра с тях. Истината е, че за пръв път в живота си съм щастлив, истински щастлив. И причината за това е само тя. Най-специалното нещо в живота ми. И да знам, че до себе си имам човек на когото мога да разчитам абсолютно винаги - най-прекрасното чувство на света. Обичам я повече от всичко на света.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
^ Я, вземи и ѝ тегли един як пердах по Пернишки - за да ѝ покажеш, че хем я обичаш, хем мислиш за нея.
по темата: Чудя се що ли се офлянквам... Трябва бързо да се концентрирам и да бягам от нас, че днес (в най-големите горещини) ми предстои яко скиторене насам-натам... :/