- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Щастлив излязох от голяма депресия![]()
Последно редактирано от SherlockHolmes : 07-27-2016 на 17:10
това снапчат ми е изключително странно приложение
и ако не успея да измисля къде да празнувам ще събера всички поканени в стаята си на по лимоната и солети в чаша![]()
уж има но се почва с 'ама аз не искам там', 'еди кога си ще съм еди - коя - смяна, нека датата да е такава, че да мога в еди - колко - си часа да съм еди - къде - си' и пак ще стане да го празнувам като циганска сватба 3 дена и докато се угоди на всички съм останала без време
^ Хобит-момиче, извинявай за безпокойство, но с жал ти съобщавам, че най-вероятно поканата ти за РД-то се е изгубила по пощата. Още не съм я получил. :/ Надявам се, че ще ми изпратиш нова. (:
бтв: а, да - може ли да upload-неш и share-неш снимка на your precious? (: Любопитен съм да видя как ти стои.![]()
Може би съм на път да получа още 1 контузия в коленете,от баскетбола,ама нали е спорта е здраве?
ясно Д:
аз съм много объркана в момента, имам чувството че когато имам чувства към някого и е взаимно, усилията отиват в караници
за няколко дни коя ли тема не минахме, за каквото можехме да се скараме-скарахме се, общо взето
ама нищо, любов да има, даже да не се получат нещата, каквото-такова
и не знам дали е от това, но се чувствам мн по-добре, май взех да оздравявам
^ Сори, много дълго - не го изчетох.
btw: и аз съм от клуба на хората, които не харесват аватара ти. Момиче, откъде го изкопа??? Ако можеш да рисуваш - скицирай някой покемон и него го сложи за профилна снимка. (:
fan art на GRIMES e
https://www.youtube.com/watch?v=JtH68PJIQLE
А, с кой покемон ще я смениш? (:
Ама не ни кефи - не визирам единствено себе си. Има още - много сме. Сегашната прилича на зомбиран елф...
*highfive*
ПТ: Вече се обривам като го чуя това изречение. Не че е кой знае какво де...
Искам си го при мен. Да си го мачкам, да си го глезя и той да ме глези и тн. Ох, откакто се случи това по-рано, ми е много...мех. Искам малко да се отърся от всичко, искам само един ден почивка. Искам един цял ден с него...
https://www.facebook.com/motikarqrev...type=3&theater
make teenproblem great again
Lilanda си смени аватара преди доста време, той и този взе да остарява.![]()