- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Такааа... Мина полунощ, та дори още един час. От dreamwalker-ът няма и следа. Само да ми падне - трепя го с правата лопата!
@galaxy29
За дето не благоволи да ми отговориш - ще те пречукам безплатно. Давай адреса си.
//а аз си запазвам правото след като те пратя в Ада, да се възмездя дори и с малкото, което имаш. За останалото ще ликвидирам пумата ти (за да ти прави компания на оня свят) и ще разпродам каквото мога на китайците (за тяхната медицина), лапичките ще пласирам на африкански вуду-магьосници, а кожата - на Армани, Долче & Габана, и т.н. - общо взето на тези, които ми дадат повече за нея. (:
Та, galaxy29, чакам адреса ти. И идвам с правата лопата.
И къде е Чернишка - малката хитра лисичка YSMF? Или пък да е богомолка? (think)
емказвездички, май не те отразяват потките
feels bad man
Ей, писна ми на кура бе, майка му деба
всеки път когато гледам ме разочароват
как може да си такова копеле и да се блъскаш до край и да дойдеш на мач и да не се пазиш от единственото, ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, което прави тоя шибаняк. Ква е тая тъпня бе майка му деба
Rakshy is mad as fuck
Ей, какви са тия простотии, ве?! Защо пълните темата с глупости и се опитвате да разберете кой кой е?! Има хора, където предпочитат да са анонимни в тоя форум, не знам защо се опитвате да нарушите това им право. На някой потребители даже целите имена не им знаем, те се хванали да нищят дриймуокър. М****, досаден ставаш, нагъл и безинтересен, ако последното ти е било целта, защото в реалността нямаш социални контакти.
ОН: Добро утро от моя милост! Чувствам се добре, определено. Малко ме боли тялото от умора, но ми е хубаво. Доволна съм от вчера. Само не съм доволна, че един кретен щеше да ни убие за малко.
Още 2 дена и айде пак в голямото село... поне е за 1 ден само...а как не ми се тръгва...
Не ме искаш, щото ти казвам истината? А именно, че прекаляваш с филмарщините?
Аз си правя ташаци и пиша ред по ред глупости с нахилена физиономия (трябва ли да пускам камерата), а вие взимате всичко написано на сериозно... (:
Леле, така да съм ви респектирал за една година със сериозност, та сега когато си правя бъзици - да я причислявате към филмарщина. (((:
Знаеш ли каква е разликата между теб и dreamwalker? Разликата е, че на него/нея съм пратил свои снимки, а на теб не съм. И няма да ти пратя. :р
Вай, умирам! Снимки нямало да ми прати... ПукнАх от злоба, зеленея чак! С нищо не си ме респектирал, само показваш колко нямаш живот, че постоянно тук висиш и нищиш, търсиш и колекционираш информация и се чудиш кого и как да захапеш. Когато някой реши да ти каже, че си спрял, се оправдаш, че се ебаваш. Колкото и да се ебаваш, обаче, не виждам някой да те намира за забавен по какъвто и да е начин.
аз предпочитам да чета на М неадекватните писаници и да го бичувам като си го заслужава отколкото жабата постоянно да напомня за себе си с тъпите си и безинтересни оплаквания или там квото си пише , споделя ли и аз не знам кво прави
ма никой не и обръща внимание май![]()
много рядък покемон улових. дано не ми излезе от покебола скоро, хех.
ДОТА, единственото, което си способен да гарантираш е своята страхливост, човек. (:
От месец насам, та може би повече, съм ти дал права да пратиш ЛС със своя снимка и лична информация, но до този момент не съм получил нищо от теб. После пиши, че другите били параноици. Нали си възрастен, нали си мъж, нали не си страхливец? Обещавам ти, че щом получа данните от теб - ще те проверя, а след това ще отида в няколко банки и ще тегля кредит на твое име. За капак ще използвам личната ти информация и ти ще станеш горд притежател на 20-30 фирми, всяка със задължения към кредитори за по 10-20 милиона. А сега чакам да ми се представиш. (:
Изглежда обещаващо.
Жабата, ако не ти е кеф да я четеш, спокойно можеш да я скипваш. Дневник е точно щото можеш да пишеш как се чувстваш, колкото и скучно да е тва. Отделно дето и ти пишеш, не виждам да си по-различен от мен и всеки, които си пише некви неща. Съжалявам, че не водя по-интересен живот - специално за теб, ще гледам, ако имам следващ такъв, да го направя колкото се може по-вървежен, че да ме харесваш ти. Сега отивам да си режа вените, щот рибата с крака не ми била фен.