.
Затворена тема
Страница 158 от 239 ПървиПърви ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 926 до 3 950 от общо 5969
    anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Шоуто свърши. Спри да се правиш на непълнолетна, каквато не си.
    Щеше да е глупаво да лъжа себе си.

По темата - още малко.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Той го изпращаше на всички.
    на мен не го

педераст шибан

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не мога да спра да плача и много ме боли и не спира да ме боли всеки ден сигурно плача и някой път по няколко пъти на ден нямам сили вече да се боря отдавна помолих един човек да се грижи за пумата ми ако нещо се случи с мен понеже му имам най-много доверие и знач че ще се грижи за нея както аз искам да умра искам моля ви някой оттук ако желае да ме убие ще му платя дори каквото имам не издържам вече
    Наблюдавате самоличност номер 6 на галакси29. Тази ѝ самоличност се откроява със суицидния си характер. Както обикновено след даден период от време "ще умре" (тази ѝ самоличност) и ще дойде следващата. : ))

Супер фен
    Такааа... Мина полунощ, та дори още един час. От dreamwalker-ът няма и следа. Само да ми падне - трепя го с правата лопата!

@galaxy29
    За дето не благоволи да ми отговориш - ще те пречукам безплатно. Давай адреса си.
    //а аз си запазвам правото след като те пратя в Ада, да се възмездя дори и с малкото, което имаш. За останалото ще ликвидирам пумата ти (за да ти прави компания на оня свят) и ще разпродам каквото мога на китайците (за тяхната медицина), лапичките ще пласирам на африкански вуду-магьосници, а кожата - на Армани, Долче & Габана, и т.н. - общо взето на тези, които ми дадат повече за нея. (:
    Та, galaxy29, чакам адреса ти. И идвам с правата лопата.

И къде е Чернишка - малката хитра лисичка YSMF? Или пък да е богомолка? (think)

емказвездички, май не те отразяват потките

feels bad man

Ей, писна ми на кура бе, майка му деба

всеки път когато гледам ме разочароват

как може да си такова копеле и да се блъскаш до край и да дойдеш на мач и да не се пазиш от единственото, ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, което прави тоя шибаняк. Ква е тая тъпня бе майка му деба

Rakshy is mad as fuck

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Ей, писна ми на кура бе, майка му деба

всеки път когато гледам ме разочароват

как може да си такова копеле и да се блъскаш до край и да дойдеш на мач и да не се пазиш от единственото, ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, което прави тоя шибаняк. Ква е тая тъпня бе майка му деба

Rakshy is mad as fuck
    rakshy is a bot brawler Великий, куполската глава тоя път не издържа

ся навярно ще направят мача Диаз срещу Лоулър 2 и ще се продават билети яко.
    Последно редактирано от АгентМура : 07-31-2016 на 04:32

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И къде е Чернишка - малката хитра лисичка YSMF? Или пък да е богомолка? (think)
    Боли я кръста, оплаква се.

Добре се чувствам ^.^

Мега фен Аватара на tori
    Ей, какви са тия простотии, ве?! Защо пълните темата с глупости и се опитвате да разберете кой кой е?! Има хора, където предпочитат да са анонимни в тоя форум, не знам защо се опитвате да нарушите това им право. На някой потребители даже целите имена не им знаем, те се хванали да нищят дриймуокър. М****, досаден ставаш, нагъл и безинтересен, ако последното ти е било целта, защото в реалността нямаш социални контакти.

ОН: Добро утро от моя милост! Чувствам се добре, определено. Малко ме боли тялото от умора, но ми е хубаво. Доволна съм от вчера. Само не съм доволна, че един кретен щеше да ни убие за малко.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Още 2 дена и айде пак в голямото село... поне е за 1 ден само...а как не ми се тръгва...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не мога да спра да плача и много ме боли и не спира да ме боли всеки ден сигурно плача и някой път по няколко пъти на ден нямам сили вече да се боря отдавна помолих един човек да се грижи за пумата ми ако нещо се случи с мен понеже му имам най-много доверие и знач че ще се грижи за нея както аз искам да умра искам моля ви някой оттук ако желае да ме убие ще му платя дори каквото имам не издържам вече
    С огромно удоволствие бих сложил край на мъките ти.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ... те се хванали да нищят дриймуокър. М****, досаден ставаш, нагъл и безинтересен, ако последното ти е било целта, защото в реалността нямаш социални контакти.

...
    @YoungBloodZ
    Жабата е станала безпрецедентно груба. Май е време да ѝ дадеш и на нея едномесечна почивка, че някак си вече не се вписва в този форум.

Не я искам повече тук. (((:

Мега фен Аватара на tori
    Не ме искаш, щото ти казвам истината? А именно, че прекаляваш с филмарщините?

Супер фен
    Аз си правя ташаци и пиша ред по ред глупости с нахилена физиономия (трябва ли да пускам камерата), а вие взимате всичко написано на сериозно... (:
    Леле, така да съм ви респектирал за една година със сериозност, та сега когато си правя бъзици - да я причислявате към филмарщина. (((:
    Знаеш ли каква е разликата между теб и dreamwalker? Разликата е, че на него/нея съм пратил свои снимки, а на теб не съм. И няма да ти пратя. :р

Мега фен Аватара на tori
    Вай, умирам! Снимки нямало да ми прати... ПукнАх от злоба, зеленея чак! С нищо не си ме респектирал, само показваш колко нямаш живот, че постоянно тук висиш и нищиш, търсиш и колекционираш информация и се чудиш кого и как да захапеш. Когато някой реши да ти каже, че си спрял, се оправдаш, че се ебаваш. Колкото и да се ебаваш, обаче, не виждам някой да те намира за забавен по какъвто и да е начин.

Мега фен
    Знаеш ли каква е разликата между теб и dreamwalker? Разликата е, че на него/нея съм пратил свои снимки, а на теб не съм. И няма да ти пратя. :р
    горкичкия, хахахахаха, стигна дъното и почна да копаш надолу
    мога да гарантирам, че никакви снимки не си и пращал

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз предпочитам да чета на М неадекватните писаници и да го бичувам като си го заслужава отколкото жабата постоянно да напомня за себе си с тъпите си и безинтересни оплаквания или там квото си пише , споделя ли и аз не знам кво прави
    ма никой не и обръща внимание май

Мега фен Аватара на pandabear
    много рядък покемон улових. дано не ми излезе от покебола скоро, хех.

Супер фен
    ДОТА, единственото, което си способен да гарантираш е своята страхливост, човек. (:
    От месец насам, та може би повече, съм ти дал права да пратиш ЛС със своя снимка и лична информация, но до този момент не съм получил нищо от теб. После пиши, че другите били параноици. Нали си възрастен, нали си мъж, нали не си страхливец? Обещавам ти, че щом получа данните от теб - ще те проверя, а след това ще отида в няколко банки и ще тегля кредит на твое име. За капак ще използвам личната ти информация и ти ще станеш горд притежател на 20-30 фирми, всяка със задължения към кредитори за по 10-20 милиона. А сега чакам да ми се представиш. (:

anonymous990763
    Guest
    Изглежда обещаващо.

Мега фен
    От месец насам, та може би повече, съм ти дал права да пратиш ЛС със своя снимка и лична информация, но до този момент не съм получил нищо от теб. После пиши, че другите били параноици.
    хехехе, ти не си параноик, а си си чист идиот
    а съм ти много задължен, че си ми позволил да ти дам информация за мен
    страхотен жест, сякаш имам рожден ден и това ми е мечтания подарък

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    хехехе, ти не си параноик, а си си чист идиот
    а съм ти много задължен, че си ми позволил да ти дам информация за мен
    страхотен жест, сякаш имам рожден ден и това ми е мечтания подарък
    Пак ли изпуснах конфетите?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аз предпочитам да чета на М неадекватните писаници и да го бичувам като си го заслужава отколкото жабата постоянно да напомня за себе си с тъпите си и безинтересни оплаквания или там квото си пише , споделя ли и аз не знам кво прави
    ма никой не и обръща внимание май
    Жабата, ако не ти е кеф да я четеш, спокойно можеш да я скипваш. Дневник е точно щото можеш да пишеш как се чувстваш, колкото и скучно да е тва. Отделно дето и ти пишеш, не виждам да си по-различен от мен и всеки, които си пише некви неща. Съжалявам, че не водя по-интересен живот - специално за теб, ще гледам, ако имам следващ такъв, да го направя колкото се може по-вървежен, че да ме харесваш ти. Сега отивам да си режа вените, щот рибата с крака не ми била фен.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    @YoungBloodZ
    Жабата е станала безпрецедентно груба. Май е време да ѝ дадеш и на нея едномесечна почивка, че някак си вече не се вписва в този форум.

Не я искам повече тук. (((:
    то ако така ставаше трябва да банна целия форум + себе си

най-любезно ви каня да спрете да спамите в темата! има си кофа за целта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си