- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
https://youtu.be/U8_53jIMDV0
Майната ви, слабаци! :дд
ОН: Добре, точно се събудих. Нашите ш ходят по църквите с дядо, аз съм пас. Не ми се занимава.
https://www.youtube.com/watch?v=ftzq4UM9s2g tough times...Мисля да отида на църква, да се помоля на Бог.
:/
От кога троловете на Кофата почнаха да се разписват и в тази тема?
по темата: още ми се спи, но трябва в кратък срок да се организирам, че следобед ще ходя при нашите.
И Честит имен ден на всички, които празнуват днес! (:
Така е, боя на китайци е хубаво нещо. И без това са много.
Колкото искаш бий китайци, но песничката остави - красива е!
Не искам да бия китайци... Нямам куче, така че не са ми проблем.
Подобни стенания биха се харесали на доста извратени копелета.
Само не ме карай да създавам подобни красиви песни. Звучи болезнено.
По темата:
Още малко... Още месец и половина и ще се приключи с тая простотия. Дано само предметите покрай мен издържат толкова, че вече съм с един телефон назад.
Ехх тъкмо се навих на една кола...и тя била продадена, човека не знаел как да свали обявата...Много ме натъжи чиляка значи...
Мхммммм, какъв пич дойде да се запознае с мен... И нз рефлекс ли е, но веднага го отрязах хд. Естествено в сф времето ще е най-шибано. Тря да уча обачеее в момента съм превъзбудена и не мога да си събера мислите.
Бахти лекия, два пъти няма да каже едно и също... Нищо де, важно е, че все пак нет продължава да нямаТо за к'во ми е
![]()
Иначе, добре съм. В момента правя всичко от което имам нужда.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Неделя следобед е. Тегавина и меланхолия е нещо. Стандартно като за неделя де. Да става сряда да закривам месеца вече!
Искам още, но имам неприятното усещане, че този път беше за последно.
Дните с много хора вкъщи свършиха. Добре, де - задават се нови, НО чак след седмица. Всеки иска нещо да му дам, да ползва нещо, да му направя кафе... Как един не дойде да каже "на, зЕми тоя любовник/тия пари/тая кола и книжка!"... Уморена съм от шум три дни и от хора. Искам шибано място, на което да е тихо като в гъз и ако ща, да мога да си бъркам в моя с кеф. Баси, дойде ми да си нарежа вените с лъжица. Не, че не съм свикнала в нас да е хан, но нямам търпение да си остяна само с мама и тати и да не ме закача никой, освен дядо, нашите, оня моя парцал и човека ми.
Тори ти ожени ли се вече за антракса или не смяташ още да надуваш тумбалака?
Ееех, на всички ни се иска...
Домашен човек ли си имаш?
ПТ: Нещо ме удари на смях. И то ей така от нищото пак. ;д Няма какво да се чудя, вече е ясно, че той ми влияе така. Не, че още от началото не беше, ама тихо сега...:Д Няма ли да идва това лято вече...
Даададдадада! Това!
Вървят ми се няк'ви спомени за разни рандом неща, които сами по себе си не значат нищо, обаче ми е специално в к'ъв вътрешен мир съм била когато са се случили и ако не пиех хапове, които ми блокират центъра на плача, сигурно щях да се разстроя.
За нищо не съжалявам, даже искам да направя още много, просто малко ми е уморено от пластичност и метаморфози.
ей мамицата им мръсна от къде гледат новия сезон бе фууууууууууууу