- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
що си триеш постовете бе
друг път задължително те копирам
да не мислиш че който е бил на линия не те е прочел
много те интересува хорското мнение щом си си помислила че това дето си написала няма да се приеме добре и затова си го изтрила
нали си голяма вече и пушиш с мама, свикни да си държиш на думата
брей, откъде толкова агресия
не ми е проблем че някой го е прочел, опитвам се да избегна конфронтации и не виждам какво бих отговорила на коментар, който започва с "ненормална си"
не съм си променила мнението, а пък щом ти се занимава да ми копираш нещата-копирай ги Д:
твоя воля
не се притеснявай, имайки предвид нещата, които пишеш обикновено мога само да се радвам че не споделяме възгледи/че не си приел добре това, което съм написала
жив и здрав
значи не разграничаваш агресия от твърди морални принципи
бе я чакай малко бе
що софия ден и нощ е само половин час вече
от къде на КЪДЕ??
и как тъй изведнъж
Като цяло ми се спи защото съм спала 3-4 часа от 48 и съм труп
ДОБРЕ ВЕ
КАКВИ СА ТИЯ КОЛИ КОИТО АЛАРМИТЕ ИМ ДРЪНЧАТ ПО ДВА ЧАСА и това от 5 сутринта
Ебаси колата
Ебаси алармата
Ебаси чудото
еее спряха я най сетне
Последно редактирано от YSMF : 08-03-2016 на 07:16
Животът е радост и тъга, моме.
Welcome to the Jungle...
Добро утро. Хубаво е да си вкъщи, определено. Също е забавно да се наквасиш от един коктейл, щот не си спал 48 часа и си уморен като не знам кво. Даже се чудя дали да поспя още малко.
latin puns
защото алкохолът и филологията вървят ръка за ръка
![]()
Еми прибрах си го, ще видим какво ще стане, силно се надявам да се получи. Днес бях на работа след 2 седмици почивка и малко тежичко ми се видя, но довечера вече ще вляза в час. Вече не държим кафенето и няма къде да си събираме редовно и ми е малко кофти, обаче работата по бара върви добре и следващата седмица ще можем да го използваме за свърталище преди да го отворим официално.![]()
тъпо ;д
въпросът ми беше защо пропуши на тази възраст, онова за родителите са ми просто странични разсъждения. не го разбирам, де. но пък не всички неща, които не разбирам са 'ненормални', както се изрази. нали родителите искат най-доброто за децата си, да са здрави и щастливи и тн., пък пушенето не се вписва в картинката, мисля. поне при нашите. едно от нещата, които съм сигурна, че никога няма да преживея е да пуша пред или с тях. поне не са лицемери, щото не са пушачи ;д
он, от мен би излязло страхотен адвокат. само, ако можеше да не се чувствам гузно след това.
оф личи ми че ходя на кино веднъж годишнои се радвам много че се съгласи да гледаме от от моите романтични филми
не виждам никаква извънземна разлика между arena luxe и imax все 11 лева :/
на къде върви светът само
пълен разпад
софия ден и нощ са го намалили на 30 минути а не така брат са го увеличили с 5 минути
ще спечеля и този път за това съм роден това правя през целия си шибан живот печеля
за жалост е така
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Седя на терасата, загърнала се с топло одеало. В ушите ми звучи приказният глас на ed sheeran и как пее:
'baby, noooooow
take me into your loving arms
kiss me under the light of a thousand stars
place your head on my beating heart'
и съм почти готова да отговоря на онова съобщение, което виси от известно време и ме изкушава. Мразя да се размеквам и разромантичвам хд