.
Затворена тема
Страница 173 от 239 ПървиПърви ... 73123163169170171172173174175176177183223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 301 до 4 325 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Айдеее... Изглежда съм изпъдил от тази тема и lunacy, и YSMF.

Ако цената, да ги върна тук отново, е да спра да се закачам с тях - добре, ще го направя. :/

по темата: виновен. :///

Edit: от чешмата тече ледено студена вода... Ръцете ми замръзват докато ги мия, а в кухнята ме чака голямо количество посуда, очакващо своята сапунена баня... :///

//когато нямаш бойлер или съдомиялна машина...
    остави ги там до вторник, когато ще има топла вода :Д

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    както се пееше в онази песен ''тръгнал казак зад Дунав''...

в крайна сметка явно ми е писано да остана да водя своята борба по моя си път

не знам само кога ще мога да обичам отново

някой ден

може би
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    вяра

пък за две неща, за които съм си мислела просто ей така, че би било яко да станат
    получих предложения
    очаквам потвърждение за едното
    другото сигурно идната седмица ще стане или там някъде, дано се получи
    не е съвсем готово, ама пак е ок
    ех, ех
    яку

някакво добре се нарежда

само и да измисля в някакъв прекрасен момент следващите години какво ще правя с живота си : ))

Мега фен Аватара на LoadRunner
    е няма как да съм добре като гледам още едни хора са се сгодили
    смисъл поредните

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    е няма как да съм добре като гледам още едни хора са се сгодили
    смисъл поредните
    и ти ли искаш?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    не обаче някак си че други парадират е дразнещо, някак си се мислят за нормални един вид
    аз ще съм доволен и на някоя с която се разбирам
    и без това съм против браковете

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.blitz.bg/news/article/436439

вече без проблем можем да приемем, че София е европейска столица
    щом за зам. кмет са назначили обратен

ушев прасе жена ти се

времето минава твърде бързо

хем на момента е бавно, хем в общата картина е мега бързо

не е честно.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

не е честно.
    Това!

Мега фен Аватара на Lilanda

не е честно.
    Да! Нямам търпение, ей...Още е само 10. Къде е 3...5 часа, хора! След 5 часа ще си е при мен. <3

Супер фен
    ^ Горкият човек... утре, на работа, ще прочета в blitz-а, че в бургаския регион младо момче е било удушено с прегръдки, а ребрата му са били натрошени от силния любовен захват на неговото момиче... :/

Ако той не ме удуши пръв. Знаеш ли как стиска? :Д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    снощи си мислех да си взема лаптопа на работа и да си уча за изпита
    ама забравих сутринта и вместо това си взех учебниците по навик
    oh well, явно ще уча за курса

липсата на топла вода ми разваля сутрешната рутина

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Ако той не ме удуши пръв. Знаеш ли как стиска? :Д
    В такъв случай може би ще прочета: "Чужди туристи намериха древногръцко същество...", като по-натам в статията ще се уточнява, че става въпрос за двуглаво, четириръко и четирикрако същество - андрогин.

//мисълта ми е да внимавате да не се слепите от голямата сила на притискане.

Ще внимаваме.

Супер фен
    ^ Както би написал dreamwalker: добре е, когато децата внимават и се пазят.

по темата: принуден съм да ползвам кранчето за "топла" вода (въпреки, че в момента е студена)... Просто другата алтернатива е повече от ледена... :/

@към културистите тук:
    помпате мускули във фитнеса, искате да бъдете релефни, искате да сте нацепени - преди малко гледах спортните новини и репортаж за 23-тия златен медал на Майкъл Фелпс... Казват, че плуването натоварва по най-оптимален начин различните мускули. Предполагам, че във вашите очи и Фелпс е келеш недоразвит...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Искам да кажа, че съм суперсупер разочарована колко голям брой ганьовци има. Чета български мнения за фелпс: 'тоя зоб няма ли да го хванат, бе, баси допинга' и ей такива са 80-90% от мненията. Отварям чужди мнения - 80-90% възхищение. Другото, случая с ТУС. Ок, тъпо е, ама не мисля, че трябва да се тълкува толкова буквално и повърхностно, дейба. И въпреки, че е прав, щото не е обществена тайна колко жрици си имаме, ама нали, само ние можем да си ги наричаме курви. Пълно е с карциномни мнения от сорта на: умри ти и родата ти от рак, ве. Сериозно това. Или: смърт, бе, византиецо, българия над всичко. Wtf. Що руснаци и румънци не се обадиха, нали се пеело и за тях? Единствената му грешка е, че се извини. И така.

Мега фен Аватара на Dagichka
    скучно ми е, не искам да си изграждам социалния живот около него и приятелите му, защото ако/като стане нещо аз ще увисна, aма.. мислех да се разходя към софия диша, ама май ще пропусна и днес :дд
    излезна ми оферта другия уикенд да ходим на седемте рилски езера, някой да има скорошни впечатления как е? ^^

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    май трета няма да има

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    скучно ми е, не искам да си изграждам социалния живот около него и приятелите му, защото ако/като стане нещо аз ще увисна, aма.. мислех да се разходя към софия диша, ама май ще пропусна и днес :дд
    излезна ми оферта другия уикенд да ходим на седемте рилски езера, някой да има скорошни впечатления как е? ^^
    Миналото лято ходих и беше мноооого красиво. :3

Супер фен
    Ровя се в книжките си от моето детство, подреждам ги и се чудя къде да ги съхранявам оттук насетне (старото им място вече го няма :/// )... Същевременно спомени изплуват за онези детски дни и леко се натъжавам, заради носталгията по безгрижните времена. :/

бтв: намерих и комиксите си "Мики Маус", за които бях абониран за период от една година през 1995 г. и осъзнавам как са се търкулнали 21 г. оттогава.
    Та, вие, повечето тук, тогава не сте били заформени дори като зиготи..., не сте съществували по никой познат параграф на този Свят, а днес вече сте осъзнати индивиди, със знания, възможности и цели...

Брей, странно нещо е Живота...

Малко по-късно (ако остане време) ще кача снимки на споменатите комикси. (:

средата на 90-те беше най-якото време в България за всички години след 89-та, а той се забавлявал с комикси

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Искам да кажа, че съм суперсупер разочарована колко голям брой ганьовци има. Чета български мнения за фелпс: 'тоя зоб няма ли да го хванат, бе, баси допинга' и ей такива са 80-90% от мненията. Отварям чужди мнения - 80-90% възхищение. Другото, случая с ТУС. Ок, тъпо е, ама не мисля, че трябва да се тълкува толкова буквално и повърхностно, дейба. И въпреки, че е прав, щото не е обществена тайна колко жрици си имаме, ама нали, само ние можем да си ги наричаме курви. Пълно е с карциномни мнения от сорта на: умри ти и родата ти от рак, ве. Сериозно това. Или: смърт, бе, византиецо, българия над всичко. Wtf. Що руснаци и румънци не се обадиха, нали се пеело и за тях? Единствената му грешка е, че се извини. И така.
    нали, тъжно е как масата българи са шибани ретарди и винаги коментират, нямайки никаква представа от спорт

ама никаква

за тях всичко е зоб, щом си добър значи зобиш

не сме нация а сбирщина комплексари

нали, тъжно е как масата българи са шибани ретарди и винаги коментират, нямайки никаква представа от спорт

ама никаква

за тях всичко е зоб, щом си добър значи зобиш
    не ми се коментираше темата, ама е добре и аз да се изкажа, за да не решите, че сте прави.
    Фелпс не просто зоби, за него измислиха една камара нови неща и това се знае от всеки спортист.
    Причината да не хващат американци е, че антидопинговата комисия избирателно слага препарати в забранителните списъци, а под избирателно имам предив, че слагат това, което американците не вземат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си