.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5969

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Искам да кажа, че съм суперсупер разочарована колко голям брой ганьовци има. Чета български мнения за фелпс: 'тоя зоб няма ли да го хванат, бе, баси допинга' и ей такива са 80-90% от мненията. Отварям чужди мнения - 80-90% възхищение. Другото, случая с ТУС. Ок, тъпо е, ама не мисля, че трябва да се тълкува толкова буквално и повърхностно, дейба. И въпреки, че е прав, щото не е обществена тайна колко жрици си имаме, ама нали, само ние можем да си ги наричаме курви. Пълно е с карциномни мнения от сорта на: умри ти и родата ти от рак, ве. Сериозно това. Или: смърт, бе, византиецо, българия над всичко. Wtf. Що руснаци и румънци не се обадиха, нали се пеело и за тях? Единствената му грешка е, че се извини. И така.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Искам да кажа, че съм суперсупер разочарована колко голям брой ганьовци има. Чета български мнения за фелпс: 'тоя зоб няма ли да го хванат, бе, баси допинга' и ей такива са 80-90% от мненията. Отварям чужди мнения - 80-90% възхищение. Другото, случая с ТУС. Ок, тъпо е, ама не мисля, че трябва да се тълкува толкова буквално и повърхностно, дейба. И въпреки, че е прав, щото не е обществена тайна колко жрици си имаме, ама нали, само ние можем да си ги наричаме курви. Пълно е с карциномни мнения от сорта на: умри ти и родата ти от рак, ве. Сериозно това. Или: смърт, бе, византиецо, българия над всичко. Wtf. Що руснаци и румънци не се обадиха, нали се пеело и за тях? Единствената му грешка е, че се извини. И така.
    нали, тъжно е как масата българи са шибани ретарди и винаги коментират, нямайки никаква представа от спорт

ама никаква

за тях всичко е зоб, щом си добър значи зобиш

не сме нация а сбирщина комплексари

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    нали, тъжно е как масата българи са шибани ретарди и винаги коментират, нямайки никаква представа от спорт

ама никаква

за тях всичко е зоб, щом си добър значи зобиш
    не ми се коментираше темата, ама е добре и аз да се изкажа, за да не решите, че сте прави.
    Фелпс не просто зоби, за него измислиха една камара нови неща и това се знае от всеки спортист.
    Причината да не хващат американци е, че антидопинговата комисия избирателно слага препарати в забранителните списъци, а под избирателно имам предив, че слагат това, което американците не вземат.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    не ми се коментираше темата, ама е добре и аз да се изкажа, за да не решите, че сте прави.
    Фелпс не просто зоби, за него измислиха една камара нови неща и това се знае от всеки спортист.
    Причината да не хващат американци е, че антидопинговата комисия избирателно слага препарати в забранителните списъци, а под избирателно имам предив, че слагат това, което американците не вземат.
    а не може ли просто да е добър? колко олимпиади вече мачка. нямам идея дали си прав, но ми е много несериозен този скептицизъм, към всеки доминатор в спорта.
    в зимните спортове /или по-точно функционалните, където има смисъл/ американците са в повечето случаи само присъствие. и познай, единствените, които гърмят ежегодно са руснаци. е, тази година имаше и украинци. най-гнусният зимен спорт е в русия. там няма ли резултати/медали се почват с едни освирквания, натиск, спекулации и тн. спортистите им са роботизирани, горките. големите в тези спортове са норвежци като цяло. и те ли зобят? талантливи са, работят здраво и просто не знаят друг начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си