- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Хм, ...
Някой знае ли каква е "играта" на потребителя Скорпионка?
Почти винаги е на линия, а не съм го/я виждал да пише.
Не е истина колко ме извади от ритъм този инцидент. А болежки продължават да изникват и се трупат. Страхът вече си е проправил път из мислите ми и ми е доста трудно.
Бтв, по въпроса с къпането - аз се къпя по няколко пъти на ден, мания ми е, което е доста вредно за кожата, особено ако е атопична като моята, но принципно не е нужно всеки ден да се къпеш целия, подмиване на интимната зона + местата, на които се потиш, е напълно достатъчно за поддържане на адекватна хигиена. А има хора, на които просто потта си им мирише, без значение дали се къпят през 3 часа или през 3 дни - потят се бързо и потта им мирише.
Последно редактирано от Naive : 04-26-2016 на 11:03
И с тая Анна свършиха нещата явно, по-цивилизовано от предния път, но все пак...
http://www.blitz.bg/news/article/407968
27.
МОШЕ МАЙМУНИТ от МОСАД 26 април 2016,
16:07
отговори
Здравейте, искам да ви питам нормално ли че съм зоофил (содомит)? Имаме на село една магарица, казва се Димитричка, но всичка ѝ викат Бонка, защото само аз от цялото село разполагам с достатъчно голямо мъжко достойнство, че да я онождам и аз редовно го правя (аз се казвам Бончо). Всеки път като се прибера на село я за сбор, я за помен на някой, не пропускам да я уважа. Такова благородно и изтънчено животно няма другаде, честно ви казвам. Пък и хубава и мощна задница има, аз си падам по такива. Като я изтъпаня на площада на селото, като я хвана за големите уши, па като я зачаластря с тоя ми ти моя голям натопорчен х*й, с таз голяма ланга, с напращяла глава, юзда като сбруя на кон-вихрогон, изпъкнали вени като смоци и топарлаци, увиснали като самари, та като зацвили и зареве тая ми ти Димитричка, такива къчове фърля от кеф, че цяло село разбира, че Бончо се е върнал.
29.
МОШЕ МАЙМУНИТ от МОСАД и ХАЙВАн 26 април 2016,
16:21
отговори
Проблемите на Пуберите от .teenproblem-Та, според вас, нормално ли е да си нямам друга приятелка приятелка, освен магарицата Димитричка? -Аз съм изключително учудена, че си нямаш приятелка. Жените мечтаят за мъж, който чаластри магарици. - Как така си нямаш приятелка, тая сладурана Димитричка само за секс ли я ползваш ?Промени си отношението, това е начина, уважавай животните/жените, иначе ще си сам. - Следващия път - букет магарешки бодили, кутия бонбони, шампанско, изтупан с костюм, вратовръзка... Лъснат и с керемидка тръкнат. И предлагаш да се ожените. Ама пръстена полека избирай, че да не се засрами като го види."Като я изтъпаня на площада на селото, като я хвана за големите уши, па като я зачаластря с тоя ми ти моя голям натопорчен х*й, с таз голяма ланга, с напращяла глава, юзда като сбруя на кон-вихрогон, изпъкнали вени като смоци и топарлаци, увиснали като самари, та като зацвили
======================================
хехехе
Че Рънъра си е ненормалник това си е неуспорим факт.
Но давай шанс на хората и не го карай дори само видимо толкова надуто просто едвали не от страх.С колкото повече хора се запознаваш толкова е по-добре и за теб самата.Имаш по-голяма избор да разбереш кой ти допада и кой не. С кой би искала да продължиш да общуваш и занапред и с кой не.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Омръзна ми да губя...
По-лошото е, че е моя вина. И нищо от тези глупости като постиженията в академията или работата не могат да компенсират неуспеха в сферата на личните отношения.
Damn.
Прозрения и алкохолен градус не е добра комбинация![]()
![]()
Едно време пиех кат' смок и правех безразборен секс наляво-надясно и така си вдигах адреналина. Сега ям кренвирш скришом към 10 вечерта със същата цел.
Не знам да плача ли, да се радвам си.
Няк'во жалкарско ми е.
Ако хората бяхме по-искрени и по-малко страхливи, щяхме да сме в пъти по-щастливи. Но уви...
И това не ми влиза в работата, даже 'ич. Не трябва и да се питат по принцип такива неща, особено непознати, но... аз съм любопитен, та...
babity, в случай, че не си пореден форумен трол - ти с колко човека си "спала"?Знаеш ли им точната бройка или вече числото се назовава по усет и предположения?
Такъв ден отдавна не бях имала. Първо, че под-гиз-нах, наложи ми се да се прибера до нас, на което нямаше да възразя особено, ако не замръзвах, краката ми не бяха мокри и си усещах поне маааалко ръцете и като цяло тялото. Цял ден мръзнах, дори след като си взех врял душ, надух климатика на 27 градуса и се завих с 2 одеала. И на цялото това мръзнене, само казах "аз ще поспя малко" и както се обърнах на другата страна, така и съм заспала. Като се събудих, Омиргах от жега и се къпах втори път, поради обясними причини. После като разбрах, че си е в Бургас и не се е обадил, ми стана тъпо. Е, няма такава драма като мен. После като му звъннах и чух "Линчее, тъкмо щях да ти пиша да се видим, понеже съм си в Бургас", се зарадвах супер много. Трябва да осъзная, че той е един от тримата човека в живота ми, които няма да ме оставят току-така и да спра да драматизирам поне около него. Но все пак е хубаво да получиш подобно прозрение за пореден път. ;д В момента слушам Рамщайн, чакам моичкият да ми пише и се кефя на живота. ;д Даже смятам най-накрая да взема да ги изкарам тия снимки от фотоапарата и да ги покажа на всички, на които бях обещала...
Цял ден не ми се говори и пише с никого, учих, мръзнах, а сега си разцяквам Синовете на анархията. Е, бива ли такъв сезон?! Няма да питам как ще свърши, знам само, че Джакс умира и смятам да умра и аз, когато стигна до тая част. Недеволна съм от факта, че цял сериал мре.Ама иначе нямаше да е интересно, така че точка за сценаристите. Завила съм се с около половината гардероб и пак умирам, но отказвам да пусна климатика - и по-студено ми е било.
днеска ме обраха
акт за 100
че кой спира на пешеходец който е в началото на пътеката а ти правиш ляв завой ми е чудно
М, а ти друга работа нямаш ли си, освен да любопитстваш за хората и да следиш профили като някой детектив.
Сериозно.
Т'ва не е окей![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
(:
Благодаря ти за отговора!
по темата: още не съм вечерял, а допуснах грешката да зяпам MasterChef отново, докато съм гладен...
Идеше ми да вляза в телевизора и да им омета порциите преди журито да ги е барнало.
Едит: сега видях коментара на jghgh:
Е, аз си питам, но вие не сте длъжни да ми отговаряте. :р
Сега по същество и въпроса ти: преди време се случи инцидент с мен, та... така да се каже в момента разполагам с "малко" повечко време. Но, да, и другото е налице - любопитен съм + лесно и без да се опитвам съзнателно, запомням информация, която ми е направила дори минимално впечатление. (: С времето - капка по капка, та се натрупва.
Последно редактирано от M**** : 04-26-2016 на 19:47