.
Затворена тема
Страница 18 от 239 ПървиПърви ... 81415161718192021222868118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 5969
    Супер фен
    Хм, ...

Някой знае ли каква е "играта" на потребителя Скорпионка?
    Почти винаги е на линия, а не съм го/я виждал да пише.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Хм, ...

Някой знае ли каква е "играта" на потребителя Скорпионка?
    Почти винаги е на линия, а не съм го/я виждал да пише.
    Но пък много често пише на лични. Изледвал съм я, но не толкова обстойно, че да съм в състояние да ти отговоря.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Не е истина колко ме извади от ритъм този инцидент. А болежки продължават да изникват и се трупат. Страхът вече си е проправил път из мислите ми и ми е доста трудно.

Бтв, по въпроса с къпането - аз се къпя по няколко пъти на ден, мания ми е, което е доста вредно за кожата, особено ако е атопична като моята, но принципно не е нужно всеки ден да се къпеш целия, подмиване на интимната зона + местата, на които се потиш, е напълно достатъчно за поддържане на адекватна хигиена. А има хора, на които просто потта си им мирише, без значение дали се къпят през 3 часа или през 3 дни - потят се бързо и потта им мирише.
    Последно редактирано от Naive : 04-26-2016 на 11:03

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    И с тая Анна свършиха нещата явно, по-цивилизовано от предния път, но все пак...

Мега фен
    http://www.blitz.bg/news/article/407968

27.
    МОШЕ МАЙМУНИТ от МОСАД 26 април 2016,
    16:07
    отговори

Здравейте, искам да ви питам нормално ли че съм зоофил (содомит)? Имаме на село една магарица, казва се Димитричка, но всичка ѝ викат Бонка, защото само аз от цялото село разполагам с достатъчно голямо мъжко достойнство, че да я онождам и аз редовно го правя (аз се казвам Бончо). Всеки път като се прибера на село я за сбор, я за помен на някой, не пропускам да я уважа. Такова благородно и изтънчено животно няма другаде, честно ви казвам. Пък и хубава и мощна задница има, аз си падам по такива. Като я изтъпаня на площада на селото, като я хвана за големите уши, па като я зачаластря с тоя ми ти моя голям натопорчен х*й, с таз голяма ланга, с напращяла глава, юзда като сбруя на кон-вихрогон, изпъкнали вени като смоци и топарлаци, увиснали като самари, та като зацвили и зареве тая ми ти Димитричка, такива къчове фърля от кеф, че цяло село разбира, че Бончо се е върнал.

29.
    МОШЕ МАЙМУНИТ от МОСАД и ХАЙВАн 26 април 2016,
    16:21
    отговори

Проблемите на Пуберите от .teenproblem-Та, според вас, нормално ли е да си нямам друга приятелка приятелка, освен магарицата Димитричка? -Аз съм изключително учудена, че си нямаш приятелка. Жените мечтаят за мъж, който чаластри магарици. - Как така си нямаш приятелка, тая сладурана Димитричка само за секс ли я ползваш ?Промени си отношението, това е начина, уважавай животните/жените, иначе ще си сам. - Следващия път - букет магарешки бодили, кутия бонбони, шампанско, изтупан с костюм, вратовръзка... Лъснат и с керемидка тръкнат. И предлагаш да се ожените. Ама пръстена полека избирай, че да не се засрами като го види."Като я изтъпаня на площада на селото, като я хвана за големите уши, па като я зачаластря с тоя ми ти моя голям натопорчен х*й, с таз голяма ланга, с напращяла глава, юзда като сбруя на кон-вихрогон, изпъкнали вени като смоци и топарлаци, увиснали като самари, та като зацвили
    ======================================
    хехехе

Мега фен Аватара на divergent
    Честито на младоженците!

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Честито на младоженците!
    На бас че и ти искаш да си на тяхно място? Ще трябва да те разочаровам, никой няма да те вземе с тоя характер.

Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    На бас че и ти искаш да си на тяхно място? Ще трябва да те разочаровам, никой няма да те вземе с тоя характер.
    Оценявам колко си загрижен за мен, но вече са ме взели.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ти си ненормален. Потрес.
    Че Рънъра си е ненормалник това си е неуспорим факт.

Но давай шанс на хората и не го карай дори само видимо толкова надуто просто едвали не от страх.С колкото повече хора се запознаваш толкова е по-добре и за теб самата. Имаш по-голяма избор да разбереш кой ти допада и кой не. С кой би искала да продължиш да общуваш и занапред и с кой не.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    С колкото повече хора се запознаваш толкова е по-добре и за теб самата. Имаш по-голяма избор да разбереш кой ти допада и кой не. С кой би искала да продължиш да общуваш и занапред и с кой не.
    щом се стигна до там да даваш съвети по общуване на някой
    колко закъсал трябва да е този някой

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Уау, толкова проникновено.

Някойтам, нвм, съжалявам че споделих. Ако знаех, че ще провокирам комплексарски реакции, щях да спестя ровичкането в поредното инфектирано его. Уви.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Тихо,чичак.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    но вече са ме взели.
    Ахахахаха.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Тихо,чичак.
    хахахахаха
    аз съм ти само батко

Омръзна ми да губя...
    По-лошото е, че е моя вина. И нищо от тези глупости като постиженията в академията или работата не могат да компенсират неуспеха в сферата на личните отношения.

Damn.

Прозрения и алкохолен градус не е добра комбинация

Мега фен Аватара на babity
    Едно време пиех кат' смок и правех безразборен секс наляво-надясно и така си вдигах адреналина. Сега ям кренвирш скришом към 10 вечерта със същата цел.

Не знам да плача ли, да се радвам си.
    Няк'во жалкарско ми е.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ако хората бяхме по-искрени и по-малко страхливи, щяхме да сме в пъти по-щастливи. Но уви...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Едно време пиех кат' смок и правех безразборен секс наляво-надясно и така си вдигах адреналина. Сега ям кренвирш скришом към 10 вечерта със същата цел.

Не знам да плача ли, да се радвам си.
    Няк'во жалкарско ми е.
    И това не ми влиза в работата, даже 'ич. Не трябва и да се питат по принцип такива неща, особено непознати, но... аз съм любопитен, та...
    babity, в случай, че не си пореден форумен трол - ти с колко човека си "спала"? Знаеш ли им точната бройка или вече числото се назовава по усет и предположения?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Такъв ден отдавна не бях имала. Първо, че под-гиз-нах, наложи ми се да се прибера до нас, на което нямаше да възразя особено, ако не замръзвах, краката ми не бяха мокри и си усещах поне маааалко ръцете и като цяло тялото. Цял ден мръзнах, дори след като си взех врял душ, надух климатика на 27 градуса и се завих с 2 одеала. И на цялото това мръзнене, само казах "аз ще поспя малко" и както се обърнах на другата страна, така и съм заспала. Като се събудих, Омиргах от жега и се къпах втори път, поради обясними причини. После като разбрах, че си е в Бургас и не се е обадил, ми стана тъпо. Е, няма такава драма като мен. После като му звъннах и чух "Линчее, тъкмо щях да ти пиша да се видим, понеже съм си в Бургас", се зарадвах супер много. Трябва да осъзная, че той е един от тримата човека в живота ми, които няма да ме оставят току-така и да спра да драматизирам поне около него. Но все пак е хубаво да получиш подобно прозрение за пореден път. ;д В момента слушам Рамщайн, чакам моичкият да ми пише и се кефя на живота. ;д Даже смятам най-накрая да взема да ги изкарам тия снимки от фотоапарата и да ги покажа на всички, на които бях обещала...

Мега фен Аватара на tori
    Цял ден не ми се говори и пише с никого, учих, мръзнах, а сега си разцяквам Синовете на анархията. Е, бива ли такъв сезон?! Няма да питам как ще свърши, знам само, че Джакс умира и смятам да умра и аз, когато стигна до тая част. Недеволна съм от факта, че цял сериал мре. Ама иначе нямаше да е интересно, така че точка за сценаристите. Завила съм се с около половината гардероб и пак умирам, но отказвам да пусна климатика - и по-студено ми е било.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    днеска ме обраха
    акт за 100
    че кой спира на пешеходец който е в началото на пътеката а ти правиш ляв завой ми е чудно

Обичам ги тези вечерни кОпончета навън.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    И това не ми влиза в работата, даже 'ич. Не трябва и да се питат по принцип такива неща, особено непознати, но... аз съм любопитен, та...
    babity, в случай, че не си пореден форумен трол - ти с колко човека си "спала"? Знаеш ли им точната бройка или вече числото се назовава по усет и предположения?
    Разбира се, че знам колко са!

Добре де, не знам, ама затова си ги записвам. Пак се ебавам! Че не знам колко са, иначе си ги записвам. Ама всъщност изобщо не са ЧАК толкова много, убедена съм, че много по-оборотни дами си поддържат имидж на девици.

М, а ти друга работа нямаш ли си, освен да любопитстваш за хората и да следиш профили като някой детектив.
    Сериозно.

Т'ва не е окей
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Разбира се, че знам колко са!

Добре де, не знам, ама затова си ги записвам. Пак се ебавам! Че не знам колко са, иначе си ги записвам. Ама всъщност изобщо не са ЧАК толкова много, убедена съм, че много по-оборотни дами си поддържат имидж на девици.
    (:

Благодаря ти за отговора!

по темата: още не съм вечерял, а допуснах грешката да зяпам MasterChef отново, докато съм гладен...
    Идеше ми да вляза в телевизора и да им омета порциите преди журито да ги е барнало.

Едит: сега видях коментара на jghgh:

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    М, а ти друга работа нямаш ли си, освен да любопитстваш за хората и да следиш профили като някой детектив.
    Сериозно.

Т'ва не е окей
    Е, аз си питам, но вие не сте длъжни да ми отговаряте. :р

Сега по същество и въпроса ти: преди време се случи инцидент с мен, та... така да се каже в момента разполагам с "малко" повечко време. Но, да, и другото е налице - любопитен съм + лесно и без да се опитвам съзнателно, запомням информация, която ми е направила дори минимално впечатление. (: С времето - капка по капка, та се натрупва.
    Последно редактирано от M**** : 04-26-2016 на 19:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си