- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ден 1 от настоящата ми диета с по-малко въглехидрати отново не издържа, чудя се колко ли пъти ще го повтарям докато не ми се получи
Та ставам си аз с намерението да си измия чиниите и да си направя кафе в новата чаша на нескафе (червена) и докато си мия почват да ме обзема минорно настроение. Мисля си аз как "айде от днеска почвам", и докато си мисля че от днеска почвам и си мия чинийка си мисля и за разнообразието от закуска за днес, извара или овесени ядки с мляко и банан или шибани варени яйца. И някак си физиономията ми стана намръщена и цялата ми слюнка в устата изведнъж изчезна...... следващите мигове сякаш бяха сън ... като проблясъци помня как оставям чиничта, бягам към банята да видя как изглеждам..... следващ проблясък- тичайки , леко спъвайки се в коридора задъхано стигам до гардероба и си обличам горнището, от там нататък ми е малко мътно, дупка, направо не знам как съм стигнал до колата но следващия ми проблясък е как препускам бясно към Кауфланд. Всичко ми е на части, имам черни дупки от тая случка, трудно ми е да си спомня как точно се случваха едно по едно нещата. Помня че се усмихнах на касиерката като си тръгвах, още бях леко нервен, помня задоволството и как бавничко си карах на прибиране, всичко което правех в тоя момент на щастие беше да примлясквам....
Ето ме сега пред компа, отпивам си глътка от чудотворния ми елексир кафе с мляко, от 3 обикновени понички с пълнеж, 1 шоколадов донът, 1 вита препечена баничка, 1 чабата, 1 чабата с маслини изядох 3 обикновени понички с пълнеж, 1 шоколадов донът, 1 вита препечена баничка, 1/2 чабата , остана ми чабата с маслини
..толкова ми е спокойно, още обмислям варианта за довършване и на чабата с маслини
^ Звучи като изповед на шокохолик.![]()
По темата: обхвана ме глад. Отново.
това ли ще наваксваш
http://znanie.eu/%d0%bd%d0%b0%d1%81%...6%d1%82%d0%b5/
НАСА промени знаците на зодиака!
вЕрно ли променят зодиите? :д
имам ужасна афта на езика и ме боли като ям, но това не ме спира да ям, ужасна съм :д иначе съм окей
най-скучния ден от живота ми в последните 4 месеца, ако някой ме види да храня гълъбите пред народния да не се учуди...
няма да се учудя дори да видя някой да ги лови и да ги пъха в тенджера
гълъбите са деликатес за французите
Останал ми е мамут по ръцете.![]()
"Беше септември. Последните дни на месеца, когато всичко се натъжава без никаква конкретна причина." Намерих го във Facebook колко добре ме описва.
човек не се натъжава без видима причина
човек е пълен с липси които в даден момент взимат връх
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Напоследък нещо ми е хаос, мисли, емоции, всичко е наопаки. Дните минават прекалено бързо, всичко около мен е забързано и това ме кара да се чудя на кой свят съм. Няма спирачки, а искам времето да спре само за малко, за да мога да си подредя нещата и да вкарам малко ред в себе си.
Сега само слушам релаксираща музика, това поне ме успокоява и мога да избягам в някой друг свят без да мисля за нищо. :3