- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ползотворен ден беше. Хубави снимки се получиха, пък и си занимавах ума с нещо. Но сега като се прибрах и пак ме заливат мисли за същото, не знам как да се отърся вече.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
– какво правиш, когато осъзнаеш, че любовта не е за теб?
– започваш да мразиш..?
– не, показваш й, че и ти не си за нея.
Когато съквартирантката ти забрави ключа за Хилтън в Пазарджик... I wanna kill myself.
Развали се работата за следващата седмица, в нас съм си. Така, де - не е баш-баш развалена, по-скоро се обърнаха плановете, но по не-лош начин. Ще си видя най-добрата аверка и съм щастлива от факта. Не ми е ясно колко точно ще можем неистина да се видим, щото ще е натоварено, но ще опитам да ѝ отделя възможно най-много време.
Вечерта беше хубава - тоя идиот е един от малкото, с които се виждам и определено не е насила, а по мое желание. И се обади точно на време. Един билярд и едно кафе и джуджето е хепи.
Тъпо ми е, че си замина ама кво да се прави - ще се видим по-натам малко. Поне съм дооооста доволна от уийкенда. :3 Ся май съм гладна и ш ям нещо. И май ш спя, нищо че днес сме спали повече от 12 часа. :дддд
Как да спечелите една жена..бъдете мега красиви,богати безхаберни идиоти дето не искат нищо сериозно и имайте сини очи по които да припадат...и за финал просто ги отблъсквайте.Ще ви следват дори да ги тъпчете в кълта всеки ден...
повдига ми се вече...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
деба тва нести колко е гадно
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Колко по-тъпо може да става ?!
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
В шок съм. Не мога да асимилирам случващото се. Няма как този човек вече да го няма сред нас. Как е възможно животът да приключи ей така изведнъж, нереално е. Не е честно. Не го заслужаваше. Не мога да приема, че никога повече няма да го видя. Чувствам ужасна празнота. Непрекъснато разглеждам снимки и не мога да повярвам, че вече го няма.
Не мога да разбера наистина ли е трудно (доста), или просто аз съм глупавичка. Не ми харесва да се чувствам тъпа :/
Това, че не се занимавам толкова, колкото планирам и знам, че трябва, също допринася, нали, но все пак
И бях го написала преди време, но явно трябва периодично да си го напомням
Less talking, more doing.
То май важи не само за това.
Гардиън, жените тря'а са красиви, не мъжете. И не знам какво има да се захласва човек по мъжки очи, освен ако не са " игриви/говорещи "
Ивааа, тук ти пречат да си сама, това е досадното
Евок, дейтвай и не се чувствай глупава/не се съди, няма смисъл
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...