- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
http://www.webcafe.bg/lifecafe/tyalo...mpaign=webcafe
хехехе, голям смях, в щатите закусвали баничка с боза
Ако имаше как да знам колко ще мирише в рейса, нямаше да бързам толкова, за да го хвана и щях да се прежаля да се прибера по-късно. Що не си изкарах лекцията докрай, шит.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
4 boris | 21.10.201615:49
Древните гърци са казали, че най-съвършената форма това е сферичната форма.
жалко, че не се отнася и за тялото, профан
а, докато го пишех изникна и още един коментар
5 gothic | 21.10.201617:00
Пичове, основна истина е, че шибаният свят, в който живеем е всичко друго, но не и физкултурен салон. И по тази причина да се притесняваме за външния си вид е най-малкото смешно. Не това е критерият по който се класираме. Всичко друго са моди и суета....
друг идиот
oh well, естествен подбор
Да ти е измита колата и някакъв балък да мине през голяма локва,без да намали иии айде пак към автомивката.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не ми харесва. По-здравословно е да не мислиш какво е отвъд миража. Мразя да съм в цикъл.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Оказа се, че клишираният американски празник е по-близо, отколкото очаквах. Покрай всички неща, които се натрупаха накуп, тотално съм изгубила представа за дати и събития. Сега трябва и за това да мисля, фък. Имам някаква идея, но не знам дали е достатъчно добра. Къде ми отидоха всичката креативност и въображение...
че кое му е клишираното, особено в Б-я ?Оказа се, че клишираният американски празник е по-близо, отколкото очаквах
+тва не е американски ама ребел фазата ти е ограничена до социалната сфера
еми именно - не е :Д
edit; сега видях другия псот - еми има нещо такова, се тая. Излез се забавлявай вместо да търсиш кусури - това ми беше мисълта.
Да е сериозно, то точно тия дето викат "колко е клиширан хамериканския празник" са пълни клишета и щото са го чули от някъде и се мислят за готини. Не подкрепям празника, но не ми и пречи, повод е да се съберете и да се забавлявате, което си е супер мен ако питаш.Хапвате, пийвате и се обличате странно, не е толкова лошо.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Канада се отказа от сделката с ЕС
http://www.blitz.bg/news/article/455968
браво на белгийците, не са шибани лапачи на пишки като пощальона борисов
+1
Всеки един момент, в който мога да правя странни неща върху лицето ми, е хубав. Никой не хуква по къщите за бонбони, все пак. Което си е наглост. Но пък и е повод да се натъпчеш с шоколад... Хм, замислям се дали да не бия бабички за сладко...
Он: Беше хубава вечер и хубав филм. Тъй, де - боза. :ддд Определено ми липсва, когато не е наоколо, а и е сладко когато казва, че си идва само заради мен. И когато се опитва да ме разсъни, гушкайки ме. Въобще, кеф ми прави да си пилеем времето двете. <3
Казвам ѝ, че не искам повече да общувам с тази компания, а тя днес ме пита как така не са ми се обадили снощи и защо не съм излязла с тях. Сега пък ме кара да ѝ върша една работа при тях и няма как да не отида. Не че ми пречи да отида, но знам, че ще кажа някои неща и ще стане скандала.
Юпии, разминах се със всички неприятни личности, пък и си свърших работата! Току - що прочетох поредната тъпа статия във сайта... "Представителите на този знак живеят повече в миналото, отколкото в настоящето и ако прекалят с алкохола се сещат за най-тъжните случки от живота си, изпълват ги мрачни мисли и задължително успяват да развалят настроението на цялата тайфа." Еми пълен булшит! Точно щото живеем в миналото, като пийнем отиваме в бъдещето!![]()