.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5969

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Ако искаш космос, имаше някаква от езоТВ, дето комуникира с извънземни. Може направо тук да ти го докара и да не ти трябва капсула.
    Иначе със сигурност има някаква уловка с онова празно квадратче, подозирах го, а сега като виждам, че и бащата на нацията така казва, съм сигурна!
    А нали знаете, че го има и онзи момент, в който въобще можеш да не гласуваш и това по никакъв начин няма да ти докара глоба, или да навреди на правата ти като гражданин.
    Не си права за последното. Плюс, че има и този момент, в който ако не си гласувал, после нямаш право да се оплакваш от президента след като е избран, понеже не си направил елементарното усилие да проучиш малко кандидатите и да пуснеш глас.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Не си права за последното. Плюс, че има и този момент, в който ако не си гласувал, после нямаш право да се оплакваш от президента след като е избран, понеже не си направил елементарното усилие да проучиш малко кандидатите и да пуснеш глас.
    За това, че няма да имам право, съм съгласна донякъде. Обаче в случая даже и да гласуваш, за когото и да гласуваш, пак ще се оплакваш, понеже всичко е пълна пародия. Само Луна липсва. А може ли да се уточниш защо не съм права за последното?
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

За това, че няма да имам право, съм съгласна донякъде. Обаче в случая даже и да гласуваш, за когото и да гласуваш, пак ще се оплакваш, понеже всичко е пълна пародия. Само Луна липсва. А може ли да се уточниш защо не съм права за последното?
    http://www.capital.bg/politika_i_iko...ljitelno_li_e/

Аха. И къде видя за глоба или невъзможност да гласуваш по-нататък? Нещо различно от това, което аз казах? Ако не гласуваш на избори два пъти последователно, следващият път те няма в списъка. Обаче отиваш, казваш, че искаш, и те вписват отново. Да не говорим, че това уж задължително гласуване не важи за хора над 70 години. Демек никой не може да те задължи за нищо. Иначе и аз винаги съм била на мнение, че трябва да се гласува, за да не мрънкаш после кой го е избрал тоя, що не беше оня, и тн. Обаче тая година адекватни избори не виждам.

Аха. И къде видя за глоба или невъзможност да гласуваш по-нататък? Нещо различно от това, което аз казах? Ако не гласуваш на избори два пъти последователно, следващият път те няма в списъка. Обаче отиваш, казваш, че искаш, и те вписват отново. Да не говорим, че това уж задължително гласуване не важи за хора над 70 години. Демек никой не може да те задължи за нищо. Иначе и аз винаги съм била на мнение, че трябва да се гласува, за да не мрънкаш после кой го е избрал тоя, що не беше оня, и тн. Обаче тая година адекватни избори не виждам.
    Да съм написала нещо за глоба или невъзможност да гласуваш по-нататък?

Да съм написала нещо за глоба или невъзможност да гласуваш по-нататък?
    Не, но аз казах, че не е съвсем задължително и няма какво да ти направят, а ти каза, че не съм права.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си