- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Семейна обяд и празничната вечеря са основни фактори за задържането на семейството...
Аз тук съм особено грешен, но действително разбирам, че за да се поддържа цялостно едно семейство е много важно то да се събира на обща вечеря или обят и да контакутва по между си на една маса.
традицията не случайно призовава същото.
Не е грешна, че й донася удоволствие.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Fuckin slut.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
^ А ти коя беше? Какво знаеш за мен?
Да и аз така си помислих. замълчи.
Dr. Gregory House
Емии да, какво се изненадвам, пак очаквам прекалено много. То да имаше един път, в който да не се случи...Както и да е.
Приятно изкарване на празника на всички!
ХАХАХАХХАХАХаххахах ;д
току що така се получи... Legion Comannder OP. :/
бех макс билд на 36та минута.. и с 10 левъла над другите.. деба изрода
А мида и оф лейна ми викаха отначало репорт...![]()
Desolator/ traveli lv 2/ echo sabre/ mkb/ bkb / на 30 мин си продадох дагера за silver edge, погълнат moonstone и добрите хора от моя тийм, направиха асаулт и владимир / на Ancient Apparation.. (само за да ми съпортват) а инвокера направи bloodthorn.. да не ти кавам, как в тийм файт падаха за около секунда и половина.. мн оп.. мн
#nerd.
Dr. Gregory House
dota 2 for the win.
Dr. Gregory House
Анархи, има доста герои които могат да бият легиона
Хапнах си зайче, израстнала въм с такова месо! И бях забравила вкуса. :3 Много съм добре, очертава се и кафе тия дни... Ще е интересно, няма кво да стане! Нямам търпение и да си ида при говедото вече, искам си го! :3
Dr. Gregory House
ние бяхме lc/aa/invoker/od/skywrath...![]()
Dr. Gregory House
Впрочем, не играя.. https://www.youtube.com/watch?v=fYFD06UFscw
ама евала.
Dr. Gregory House
Така, всичките които ми го описа имат баш.
Баша не минава през бкб. /аз имам бкб.
Хващам го в улт и с echo sabre и 3та се пълня като животно и удрям по над 6-7 пъти в секунда, дори и войда или сларка да имат бътърфлай мкб-то го неутрализира. барата и слардара случайно да изкарат много армор и кръв, десолатора е там да пръска. Освен това зависи колко е лейт гейма, ама статса ми накрая беше 200 + 500 (дуел дмг)
О и впрочем с горе описаните предмети + Moonstone атак спийда ти е 0.17 (максималния за играта).
За 1в1 това.
А като бяхме 5в5, инвоукъра ми пускаше alacrity, на таргета bloodthorn (silence,mkb, deadalus в 1) а в тийма имаше владимир и асулт. Е успех да ме бутнат бях скромните 3.5к hp. Без предмети за Hp и армора в небесата. Life steal, супер мобилен. Immune към спел демидж, a недай си боже някой да ми влезе в рейндж на улта умира инстант.
Нафармен легион, почти няма как да спреш. Освен ако си много дебел и се сетиш да направиш рефлект, щото с новия патч пробива бкб. Йей volvo fuck.
И все пак, на 3.5к и с тоя life steal, на удар (забележи на УДАР) се хийлвам по около 1200 кръв, а удрям 7 пъти в секунда. И не могат да ме стъннат или башнат освен нек'ви тип black hole interupti. Как точно виждаш да умра? А недай си боже да остана на малко silver edge и просто удрям някой 3 пъти пускам press the attack и продължавам битката (на фул, сатаник стайл)
. малка лекция по темата, как да бием на 6к mmr.
Dr. Gregory House
ще ти отговоря на това което си написал за 1в1
не знам къде и как играеш (аз от 1-2 месеца не играя) но аз като играех дота 1 в бкб си важи и баш и charge-а на barathrum... баша от basher/abysal blade също си важи в бкб
+това ако играеш 1в1 нали се сещаш че няма как да си нафармил 200, 500, 1000 дмг от улта? както и като си 1в1 трябва да хванеш противника до гадините иначе 3-тата ще ти се задейства най-много 1 път в дуела защото колкото по-малко единици бият легиона толкова по-рядко се задейства 3-тата...