- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Защо никога не мога да си мълча, когато виждам нередностите? И защо винаги след това се чувсвам толкова шибано гузно?
*Навън май почна да вали и поне ми е уютно и топло, ако не друго.
Форумът спи, а аз... съм ококорил очи. :/ Хич не ми се спи, а ако почна да броя овце, то сигурно ще разполагам с повече от най-крупния фермер на FarmVille.![]()
Щом той* може да възкръсне значи и аз мога да си напиша проектите.
Отвратително ми е, имам 38.8 температура. Всичко ме боли като някой дядо.
Ракши, първо, не съм хиро, за да бъда псевдохиро и второ, не разбирам това какво общо има с мен, тъй като в ситуацията нямаше нищо геройско.
Нвм. Сънувах, че фейлвам на изпита...
Това беше едно от най-приятните ми събирания с роднини. Нямаше кавги, нямаше мрънкане, нямаше "ама как ще си тръгваш толкова рано, едва 11 часа е". Просто си говорихме, хапнахме, забавлявахме се. Явно се нагодихме в крайна сметка, а няма и агресори вече. Ей такива трябва да са празниците.
А в квартала ми е едно такова зеленко и хубавко...
Добро утро или Добър ден! (: Не съм се наспал, но 6 ч. и половина сън ми "позаредиха батериите".
Аз затова обичам точно тези два месеца - април/май. Сега е най-зелено. Миналата година имах много хрема и кихавици през точно този период, та си помислих, че съм развил алергия, ама тази година нищо. И или имам много странна алергия, която се проявява по много странен начин, или просто миналата година съм бил настинал... (:
Ха, аз па от 2-3 години развих алергия от тополи точно. Няколко пъти ми влезе пухче и оттам насетне не се живее като тръгнат пуховете.
ОН: Добро утро. Наистина е добро. Да придобиваш респект спрямо човека до теб дори година и половина след като сте се събрали, е прекрасно чувство!
Днес се очертава да си говоря с учебника по патология в електронен вариант. Ндааа. Как да ви кажа - не съм никак против. :дд
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Понякога един момент се нарежда... и се навърта, и остава... за много повече от момент. И звука спира... и движението спира... за много, много повече от момент.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-02-2016 на 17:11
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Чувствам се добре..но от друга страна меланхолично и шитаво дъждовно.Мисля че тва се нарича баланс..пфф извратена работа.
Тая песен ми е на рипийт : https://www.youtube.com/watch?v=Ky5GUbIlvA4
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !