- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
То беше повече от ясно, че ще е възкръсне, вие сериозно ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Фишката верно се беше забатачил, то и аз и гардиъна... лятото иде и почнахме да излизаме от пещерите ;о
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Всъщност не. Филмът е дизгаст и дистърб през повечето време, но в тва му е чара. Сигурна съм, че дори не си го гледал
*https://youtu.be/C2w6xFYtikw
И, да. Пак слушам рамщайн. Велики са, а който не харесва тази песен просто няма вкус.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-02-2016 на 19:43
Доста ползотворен ден беше. Довършителните работи около изпращането и бала са приключени, мога да си почина вече поне от тази гледна точка. Намерих си един много готин плейлист, който слушах нон стоп преди около година и се почувствах изключително приятно, а в същото време изпитвах и носталгия. Сякаш в главата ми изникваха картини от запознанството ни, първите ни срещи и отново почувствах трепета от началото на връзката ни. Липсва ми това щастие, искам пак да се чувствам спокойна, защитена и обичана.
Dr. Gregory House
Окей, време е за сън. От утре пак се почва. То като се замисля по-добре на работа... кааакто и да е. Да минава и тая седмица по-бързо, че взема да ми писва. Пък май няма и да ми стигне за цялата седмица, а това не е вариант като цяло. Трябва да стигне ! Да.. разприказвах се нещо. Ще опитам да поспя![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
и кво, ако е общ работник
като толкова те инт общите неща и като си такъв отворко, искаш ли да ти пратя куриер, който да ти достави един мн общителен лост, дето си пада по отворените задници и да те застопори пред общината до знамената
Снощи водихме поредния хубав разговор, доволно ми е. :3 Нямам търпение да идва утре, за да си го смачкам! <3
Тори няма ли да изневеряваш вече на бастуна ти! С мен няма как да стане понеже не тренираш и си мазна баничка, обаче тук има доста надървени неиздържаци които точат лиги по теб! Затова дай намек на младежите не ги карай да чакат дълго!