- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ама аз не съм те питал дали спиш. Съвсем изчатка. Както преди имаше слабост за мен и сега май отново си проличава. Не ща да спя с теб ако това намекваш.
Аз помня но като гледам тя май обърка темата. Боли ме главата, тук познахте. Толкова е надървена от тестостерон, че боли. Охххххх. Индистинкт, нещо ми се струва, че искаш да усетиш твърда и голяма глава. Усещането е неописуемо, ще се почувстваш все едно се разтапяш като сладолед. Торито обаче, тя е трътка и не желая да я включвам в схемата, съгласна ли си скъпа индиснтикттн?
Последно редактирано от MalePan7her : 05-03-2016 на 07:24
Усещам, че днешният ден ще е по-тежък и от вчерашния. Да идва четвъртък по-скоро, че от сега не се трае. Хубаво е седмицата ти да започва във вторник и да свършва в четвъртък.Чакам да стане 12. За пръв път да съм доволна, че ми се отменят плановете в последния момент.
Ти намери ли ново гадже вече или тате той ти е предначертал бъдещето вече с някой несебърски барон? Искам да ме поканиш на сватбата и да ми дадеш вип карта за хотела ти. Аз като благодатност ще ти спретна пищно ергенско парти като ще ти дам да пояздиш за последно.
Джони деп,
Ти не си ли на лекции днеска? Иди си вземи изпитите по химия за да мога да те уредя касиерка в някоя аптека на Марешки. Ако ми сервираш и почистваш и у нас с престилка досущ като домакиня, ще те уредя в аптека да продаваш балсам Спасатель. И за теб ще има дори бонус.
НЕ се мисли за загадъчна! Ти НЕ си solo_ / dreamwalker.
Разбираш ли ме, Indistinct?