.
Затворена тема
Страница 4 от 239 ПървиПърви 123456781454104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 5969
    Мега фен Аватара на tori
    ^
    Да мина да те взема или да взема да те мина?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Хора... Страхът ражда чудовища.
    Не знам дали това беше насочено към мен, но ми даде някаква евентуално нова насока.
    Преди това се опитвах да се сетя какво пък толкова лошо съм извършил в този период...
    А сега се сетих, че акцента може и да е на 2016та година. Нещо, което преди това бях пренебрегнал тъй като по дифолт бях решил, че щом в реалността сме тази година и в съня ми трябва непременно да го знам. Всъщност като се замисля точно около 2007-2008 сякаш започна един период на поотчуждение и отдръпване от хората специално в реалността, отчаяние, страхове и спускане по течението. Може, ако защото въпреки, че съм сънувал даже 100% съвпадения не мога да твърдя още нищо, но...евентуално може и да се набляга, че тази година "ще бъда върнат" някак в началото на този период само че 8-9 години по-късно и някак ще успея да добарам по-скоро случайно и панически инструмента, с който да променя рязвоя на събията в различна от предишната посока...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    За първи път от много време насам получавам добри новини от лекаря си
    В резултат на което ми е толкова душевно хиперенергично, а толкова ми е джигересто, че ме е срам да си легна в 8.

Днеска не видях мечито...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Изненадващо слънчев ден днес, което ме радва рязбира се. Крайно време е и тук да пекне. Писна ми да гледам снимки на хора по капаните

Много съм щастлив от случилото се вчера. Имах нужда да се случи, а последните дни малко нямаше как. Просто ми стана много приятно като се случи.
    Само ми е чудно как може с всеки един ден да влюбвам все повече и повече. Едва ли това е най-точният подбор от думи, но просто това не може да се опише с думи. Чувството е страхотно... Или по-скоро тя е страхотна !! #когатознаешчесисрещналthe1
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Кога ще почерпиш? ;д

ПТ: Убиииииийствен ден. Нямам търпение да го чуя и да ми се оправи и настроение и всичко. Само че първо трябва да свърша някои неща, които по принцип мога и да върша докато говорим, но някак няма да е същото. Не съм го чувала от цяла вечност, искам цялото ми внимание да е негово.

Ако трябва да направя равносметка на седмицата, бих казала непостоянна. Рим е хубав, страхотен дори, просто можех да си прекарам по-добре. Със сигурност ще отида втори път и със сигурност няма да е с тези хора. Не съм сигурна дали изобщо имам желание да ходя където и да е с тях повече...
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Изненадващо слънчев ден днес, което ме радва рязбира се. Крайно време е и тук да пекне. Писна ми да гледам снимки на хора по капаните

Много съм щастлив от случилото се вчера. Имах нужда да се случи, а последните дни малко нямаше как. Просто ми стана много приятно като се случи.
    Само ми е чудно как може с всеки един ден да влюбвам все повече и повече. Едва ли това е най-точният подбор от думи, но просто това не може да се опише с думи. Чувството е страхотно... Или по-скоро тя е страхотна !! #когатознаешчесисрещналthe1
    Имам един въпрос.
    Вие двамата гаджета ли сте?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Тази нощ сънувах някакъв много странен сън...
    Попринцип знам,че когато сънуваш години или дати трябва да обърнеш внимание на настъпването им.
    Тази нощ обаче сънувах не дата или година в бъдещето ми,а сякаш от миналото. Някаква жена ме прати от 2016 в миналото. На дисплея на телефона не спираше да ми се натрапва в погледа 2008ма като на моменти,но доста по-рядко се сменяше с 2007ма година. Не можех да се върна в 2016та,но в паниката бях грабнал нещо от тази година в последния момент ,с което и въпросната жена я докарах без тя да се усети дори в тази година.
    Та се зачудих. Какво ли може да е станало евентуално в края на 2007ма началото на 2008ма година в моя живот,което да ме дърпа назад и да не ми позволява да си живея живота както трябва. Спомените от този период са ми вече бая избледняли,а не е бил и кой знае колко запомняш се. Точно след най-запомнящият се около завършването ми през 2006та година. Покрай завършването на брат ми и братовчед ми на гимназията през 2007ма година и покрай завършването на по-малкия ми братовчед през 2009 година....
    Ракши ти си
    аз неам нерви
    Кат си почнал една работа си я свърши до край

Мега фен Аватара на divergent
    И Коселчо е са най-високите резултати от целия клас и на двете пробни матури! Не е хубаво да се възгордявам така, ама си го считам за постижение, въпреки че не е официалния изпит. Дано да се справя добре и на редовните матури, че иначе не ми се мисли.
    Eдит: майната им на пробните матури, умирам. "Относно другият Ви въпрос - все още не знаем каква ще е бройката, но
    имаме заявени за отпускане 20 места." лелее, голяма борба се очертава.
    Последно редактирано от divergent : 04-12-2016 на 17:29

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ракши ти си
    аз неам нерви
    Кат си почнал една работа си я свърши до край
    Ракши освен да хване да ти го подаде щом толкова си го запризовавал....

Мега фен Аватара на Lilanda
    Имам един въпрос.
    Вие двамата гаджета ли сте?
    Толкова ли сме явни? ;д

Ракши освен да хване да ти го подаде щом толкова си го запризовавал....
    ами аз виждам че само на тебе ти подава щафетата
    и има защо
    ти поне я поемаш

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Толкова ли сме явни? ;д
    Ами има си известни съвпадения в писанията ви.
    Пък и в случай че не знаеш аз съм и известен гаден столкър. За това и ви напуснах. Да не се чувствам опастност за живота на хората...

ами аз виждам че само на тебе ти подава щафетата
    и има защо
    ти поне я поемаш
    Поемай и не ми се прави само на големия бад асс, че и ти не си от най-цъфналите и вързали като цяло...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Уморена съм, тази седмица се очаква да е много натоварена. Тези снимки минаха, но края на седмицата трябва да ходя за снимките с другите. Вилата за утре е запазена, ама трябва да се върна преди събота... За рокля- в петък, а рд-то не знам кога да го правя... И не знам с нея къде ще спим.
    Гладна съм освен тва.
    А той пък не се отказва и ми омръзна да го срязвам за някакви неща, въобще не се усеща.
    Днес си бях сама вкъщи, но не успях да си почина. :с
    Ама като цяло съм ок. Мисля...

Пък и в случай че не знаеш аз съм и известен гаден столкър. За това и ви напуснах. Да не се чувствам опастност за живота на хората...

Поемай и не ми се прави само на големия бад асс, че и ти не си от най-цъфналите и вързали като цяло...
    имам едно точно определение за теб, и то е
    зевзек

Хубаво е да го имам предвид. Че току виж утре си разконспирирал номера на банковата сметка на чичото на стринката на дядото на майка ми от бащина страна и....

Мега фен Аватара на Rakshy
    Живеем във време, в което можем да разделяме атоми, знаем какво са атомите, знаем какво е по-малко от атома. Можем да гледаме в дълбините на Космоса и откриваме някви ебати нещата. Но едно нещо никога няма да разберем: ЗАЩО НЯКОЙТАМ Е ТОЛКОВА ТЪП БЕ МАЙКА МУ СТАРА ПРОБИТА.

Как можеш да напишеш цел пост, дори 2, за некъв сън дет си виждал неква цифра бе. ЗАЩО ГО ПРАВИШ БЕ?

А рънър, твоето мами скапано, заради теб и още 1-2 индивида прочетох тия бавнярски постове. Толкова бяха зле, че един от хромозомите ми се почуди дали да не се изнесе.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Wtf, beeee
    Nvm
    Prodaljavame napret

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ^Да пишеш на кирилица... за ко ;д то не е мания

Малко тъпо ми стана ако трябва да съм честен... да, нвм. Няма филм, заболяха ме очите - лягам си !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    А рънър, твоето мами скапано, заради теб и още 1-2 индивида прочетох тия бавнярски постове. Толкова бяха зле, че един от хромозомите ми се почуди дали да не се изнесе.
    хахах аз ли да съм прецакан
    аз следващия му пост не съм го чел

ЗАЩО НЯКОЙТАМ Е ТОЛКОВА ТЪП БЕ МАЙКА МУ СТАРА ПРОБИТА.
    ами може би защото някойтам е по-малък и от риновирус
    виж се само, еболата е гигант в сравнение с тебе
    нека да си припомним
    https://www.youtube.com/watch?v=8uovMU1HoCY&t=2m06s
    т.е. по-малък си т 0,027 микрона което е плашещо щото няма такава измислена филтърна материя която да те спре щото те са само до 0,3 микрона
    Последно редактирано от LoadRunner : 04-12-2016 на 21:34

Живеем във време, в което можем да разделяме атоми, знаем какво са атомите, знаем какво е по-малко от атома. Можем да гледаме в дълбините на Космоса и откриваме някви ебати нещата. Но едно нещо никога няма да разберем: ЗАЩО НЯКОЙТАМ Е ТОЛКОВА ТЪП БЕ МАЙКА МУ СТАРА ПРОБИТА.

Как можеш да напишеш цел пост, дори 2, за некъв сън дет си виждал неква цифра бе. ЗАЩО ГО ПРАВИШ БЕ?

хахах аз ли да съм прецакан
    аз следващия му пост не съм го чел

ами може би защото някойтам е по-малък и от риновирус
    виж се само, еболата е гигант в сравнение с тебе
    нека да си припомним
    https://www.youtube.com/watch?v=8uovMU1HoCY&t=2m06s
    т.е. по-малък си т 0,027 микрона което е плашещо щото няма такава измислена филтърна материя която да те спре щото те са само до 0,3 микрона
    Имам едно предложение. Що не хванете да ми го поразвеете и поиздухате. И ще си пиша каквото си ща. Ако трябва и как сера в устата на Рънъра из нощните часове, а Ракши седи отстрани с един тефтер и констатира колко съм тъп пък той е върха на умнотията, защото просто гледа отстрани и цъка с език.

Имам една идея.
    Опаковай си тъпото мненийце ала последна инстанция в пакет, заври си го там дето Слънце не огрява врътни си Пантерската опашчица и напусни централното място на сцената. НИКОЙ не ме изхвърли а АЗ напуснах, защото не ми изнася ситуацията както и постоянните ТЪПИ ппдмятания на Ракши и отчасти Корб, а с твоите съветчета спрямо чужди хора относно мен вече съм добре запознат. Но може да ме разтворваш ако имаш желание. И без това днес съм в "особено хубаво настроение" и даже Ракши вече изхвърча от листата ми понеже го играе особено отворен напоследък...
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-13-2016 на 06:50

Мега фен Аватара на tori
    Хъ, имам си баси яката бутилчица за алкохол под формата на череп! Радвам се много! :3 И доверера, ако късмета ми се усмихне и тати се прибере, ще я напълним с вино. :3

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Написала съм "и затова се изнесе", което предполага, че си напуснал сам, научи се да четеш.
    Изхвърчал от листата, уау, сигурна съм, че се е скрил да плаче някъде.

Нека ми е тъпо мнението, една камара хора ти казахме, че не е ок тва, което правиш. Пък ти после се имай за скромен и непретенциозен, нагло създание такова.
    Извинявай,но леко лицемерничка ми биеш. Първо,защото говориш на хора против мен,второ,защото ми взимаш профила от трети човек БЕЗ МОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ и трето,защото ми даваш профила на трети човек БЕЗ МОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ.
    Но пък за сметка на това ми го играеш много принципната и защитаваща личните данни на хората.
    Лицемерие,наглост и фалшивота без граници....

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Хъ, имам си баси яката бутилчица за алкохол под формата на череп! Радвам се много! :3 И доверера, ако късмета ми се усмихне и тати се прибере, ще я напълним с вино. :3
    Искам да видяяяяяя!!!

ПТ: Изкефи ме как отлагах 100 пъти да си напиша нещата, дойдох на даскауо и написах всичко. gg wp

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Искам да видяяяяяя!!!

ПТ: Изкефи ме как отлагах 100 пъти да си напиша нещата, дойдох на даскауо и написах всичко. gg wp

Мега фен Аватара на xoxi
    11:30 стана, а аз още си джиткам по пижама. Нямам планове за днес, нямам и желание да си правя. Хубаво е, че слънцето напича точно на терасата, мога да си мързелувам цял ден. Мда, мда. Така и ще направя. Добре се чувствам, иначе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си