- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Не знам дали това беше насочено към мен, но ми даде някаква евентуално нова насока.
Преди това се опитвах да се сетя какво пък толкова лошо съм извършил в този период...
А сега се сетих, че акцента може и да е на 2016та година. Нещо, което преди това бях пренебрегнал тъй като по дифолт бях решил, че щом в реалността сме тази година и в съня ми трябва непременно да го знам. Всъщност като се замисля точно около 2007-2008 сякаш започна един период на поотчуждение и отдръпване от хората специално в реалността, отчаяние, страхове и спускане по течението. Може, ако защото въпреки, че съм сънувал даже 100% съвпадения не мога да твърдя още нищо, но...евентуално може и да се набляга, че тази година "ще бъда върнат" някак в началото на този период само че 8-9 години по-късно и някак ще успея да добарам по-скоро случайно и панически инструмента, с който да променя рязвоя на събията в различна от предишната посока...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
За първи път от много време насам получавам добри новини от лекаря си
В резултат на което ми е толкова душевно хиперенергично, а толкова ми е джигересто, че ме е срам да си легна в 8.
Днеска не видях мечито...![]()
Изненадващо слънчев ден днес, което ме радва рязбира се. Крайно време е и тук да пекне. Писна ми да гледам снимки на хора по капаните
Много съм щастлив от случилото се вчера. Имах нужда да се случи, а последните дни малко нямаше как. Просто ми стана много приятно като се случи.
Само ми е чудно как може с всеки един ден да влюбвам все повече и повече. Едва ли това е най-точният подбор от думи, но просто това не може да се опише с думи. Чувството е страхотно... Или по-скоро тя е страхотна !! #когатознаешчесисрещналthe1
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И Коселчо е са най-високите резултати от целия клас и на двете пробни матури! Не е хубаво да се възгордявам така, ама си го считам за постижение, въпреки че не е официалния изпит. Дано да се справя добре и на редовните матури, че иначе не ми се мисли.
Eдит: майната им на пробните матури, умирам. "Относно другият Ви въпрос - все още не знаем каква ще е бройката, но
имаме заявени за отпускане 20 места." лелее, голяма борба се очертава.
Последно редактирано от divergent : 04-12-2016 на 17:29
Ами има си известни съвпадения в писанията ви.
Пък и в случай че не знаеш аз съм и известен гаден столкър. За това и ви напуснах. Да не се чувствам опастност за живота на хората...
Поемай и не ми се прави само на големия бад асс, че и ти не си от най-цъфналите и вързали като цяло...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Уморена съм, тази седмица се очаква да е много натоварена. Тези снимки минаха, но края на седмицата трябва да ходя за снимките с другите. Вилата за утре е запазена, ама трябва да се върна преди събота... За рокля- в петък, а рд-то не знам кога да го правя... И не знам с нея къде ще спим.
Гладна съм освен тва.
А той пък не се отказва и ми омръзна да го срязвам за някакви неща, въобще не се усеща.
Днес си бях сама вкъщи, но не успях да си почина. :с
Ама като цяло съм ок. Мисля...
Живеем във време, в което можем да разделяме атоми, знаем какво са атомите, знаем какво е по-малко от атома. Можем да гледаме в дълбините на Космоса и откриваме някви ебати нещата. Но едно нещо никога няма да разберем: ЗАЩО НЯКОЙТАМ Е ТОЛКОВА ТЪП БЕ МАЙКА МУ СТАРА ПРОБИТА.
Как можеш да напишеш цел пост, дори 2, за некъв сън дет си виждал неква цифра бе. ЗАЩО ГО ПРАВИШ БЕ?
А рънър, твоето мами скапано, заради теб и още 1-2 индивида прочетох тия бавнярски постове. Толкова бяха зле, че един от хромозомите ми се почуди дали да не се изнесе.
^Да пишеш на кирилица... за ко ;д то не е мания![]()
Малко тъпо ми стана ако трябва да съм честен... да, нвм. Няма филм, заболяха ме очите - лягам си !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
хахах аз ли да съм прецакан
аз следващия му пост не съм го чел
ами може би защото някойтам е по-малък и от риновирус
виж се само, еболата е гигант в сравнение с тебе
нека да си припомним
https://www.youtube.com/watch?v=8uovMU1HoCY&t=2m06s
т.е. по-малък си т 0,027 микрона което е плашещо щото няма такава измислена филтърна материя която да те спре щото те са само до 0,3 микрона
Последно редактирано от LoadRunner : 04-12-2016 на 21:34
Имам едно предложение. Що не хванете да ми го поразвеете и поиздухате.И ще си пиша каквото си ща. Ако трябва и как сера в устата на Рънъра из нощните часове, а Ракши седи отстрани с един тефтер и констатира колко съм тъп пък той е върха на умнотията, защото просто гледа отстрани и цъка с език.
![]()
Имам една идея.
Опаковай си тъпото мненийце ала последна инстанция в пакет, заври си го там дето Слънце не огрява врътни си Пантерската опашчица и напусни централното място на сцената. НИКОЙ не ме изхвърли а АЗ напуснах, защото не ми изнася ситуацията както и постоянните ТЪПИ ппдмятания на Ракши и отчасти Корб, а с твоите съветчета спрямо чужди хора относно мен вече съм добре запознат. Но може да ме разтворваш ако имаш желание. И без това днес съм в "особено хубаво настроение" и даже Ракши вече изхвърча от листата ми понеже го играе особено отворен напоследък...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-13-2016 на 06:50
Хъ, имам си баси яката бутилчица за алкохол под формата на череп! Радвам се много! :3 И доверера, ако късмета ми се усмихне и тати се прибере, ще я напълним с вино. :3
Извинявай,но леко лицемерничка ми биеш. Първо,защото говориш на хора против мен,второ,защото ми взимаш профила от трети човек БЕЗ МОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ и трето,защото ми даваш профила на трети човек БЕЗ МОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ.
Но пък за сметка на това ми го играеш много принципната и защитаваща личните данни на хората.
Лицемерие,наглост и фалшивота без граници....![]()
11:30 стана, а аз още си джиткам по пижама. Нямам планове за днес, нямам и желание да си правя. Хубаво е, че слънцето напича точно на терасата, мога да си мързелувам цял ден. Мда, мда. Така и ще направя. Добре се чувствам, иначе.