- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
значи е станал жеуезен
аз така и не се навих да се татуирам
Събудих се.Излезнах,върнах се.Спах,станах,зацепи ме главата.Слвд малко лягам.
Иииии като ми са откри......и кат стана в 5 сутринта се събуждам ,да гледам геим ъф троунс, преди работа...да съм зареден за болните в реанимацията.Докат работя с тях ще им разказвам епизода :Д Офф баси станъл съм егати циничният тип :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Мисля, че днес успях да свърша със заплануваното. (:
бтв: сега гледам коментара на GuardianAngel и се чудя преди 3 години дали не съм се регистрирал във форум с мед. насоченост. Тук има от всичко - лечители (хорски и животински), мед. сестри, лаборанти, фармацевти, та дори и баятели/магьосници и т.н. (:
А да, и да слушам по тв-то, че в България имало глад за кадри...
хехехехе, 20 годишни пикли и пикльовци ми коментират Тайсън, сякаш гледането на два негови мача ви направиха капацитети
Кубрат горкия не би издържал и един рунд срещу него
сигурно ще загуби някоя ръка
може и крак, ако черния е гладен
изключително изморена - с наще ходихме в една мидена ферма до Каварна и преядох, утре сигурно цял ден няма да ям. А отделно до тази ферма ходихме по едни баири, щото колата не и работи ръчната и после като ми беше тежко... нз как се качих направооо...
Добре де, защо не разбира от намек този човек? Казах му няколко пъти по телефона, че съм навън, чу, че ме питаха какво да ми вземат за пиене, споменах, че гилдията ме чакат на масата и съм излязла от заведението, а той си говори ли говори и не загрява. Накрая го отрязах за три секунди и като им прати поздрави на онези, дето ме чакат, поздравите ми позвучаха като псувня направо. Ами просто при следваща такава ситуация няма да вдигна.
Ох, станала съм много незаинтересувана от неща, които преди толкова много ме интересуваха. Много ми е станало монотонно ежедневието и няма с кой да го разнообразя, а това направо ми скапва настроението отвсякъде. Започнала съм да ставам доста избухлива и да се държа студено с хората. Трябва ми промяна определено.
http://ask.fm/iwwkaa
#мноумебива
#енджекцеа
#тивъриазшдоа
Хихихихихихихи, пречупих го, гледайки тъжно. Може би трябва да ползвам тоя пъпи фейс по-често. :ддддд Ама се справих, де. И мега много си мразя учебника по патология, отсега нататък вицовете за мъртви бебета в кофа няма да са толкова смешни чак.
Иначе беше супер, сега пак на пангара, за да спасим семестъра. Иска ми се да прекарвам повече време с тях, определено. Въобще, чудя се защо съм била толкова гипсирана досега, трябвало е да бъда по-спокойна. И нда - виното на дядото си го биваше, Тори иска пак!
off-topic:
Не мисля, че този въпрос е по темата. Можеше да го зададеш и чрез ЛС. (:
Ще ти отговоря тук, че миналия път направих грешката да отговоря на Сол чрез ЛС по въпрос зададен ми във форума и... после почна с едни - що съм му писал ЛС-и...
Та, да - не съм от най-бързите в банята. Но сега съм редуцирал времето до час. (:
по темата: само да се оправя здравословно и ще поразпитам компанийката за пътувания насам-натам по Бг. (:
^ оригинален потребител. (:
Едит: Опааа. (:
@модераторите: моля да преместите коментара ми в правилната тема!
btw:
v оригинален потребител. (:
Последно редактирано от M**** : 05-08-2016 на 21:28
помислих че е за мен :{
Последно редактирано от galaxy29 : 05-09-2016 на 13:29
по темата: уморен, почва да ми се спи. Лека нощ на всички!
извън темата:
@galaxy29 - и за двете е. (:
Когато думите не са достатъчни...
Време е за сън.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ако се окаже, че пак ми е възпален шибания зъб и трябва да пия шибан антибиотик в следващите 2 седмици, ще ми бъде много, много, много тъпо
![]()