- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
тва хората са мнол тегава материя
insert джъпър мисъл here
Написах си предизвестието, само трябва да го пратя. Но няма да е точно днес.
Може би до края на седмицата.
Първо искам да отида на фризьор.Не за друго, просто да си повдигна самочувствието преди неотложната среща на 4 очи с шефа. Не ми е сред любимите неща да се обяснявам защо съм взела това или онова решение, още повече пък когато не съм длъжна да го правя. Но от мен да мине, надраснах периода, в който позволявах всякакви такива дреболии да ми влияят.
Изпратих си вече документите на друго място. Минавам по два пъти на ден покрай него, така че ако не ми се обадят до седмица, нищо не ми пречи да се отбия преди или след работа някой път.
Като цяло, настроена съм оптимистично и се чувствам добре.
ракши трябва да е много по-дийп и да звучи една идея по-мистериозно
аз съм добре, много, мъдрувам си по цял ден
и поработих малко, жалко че сега ме чака апартаментче за доизчистване.. много прахоляк в тая София бе.. през 2 дена метли и ра'оти.. Not cool
.
Последно редактирано от YoungBloodZ : 05-09-2016 на 19:10
busted..
това е моето алтер-его
whatever
Последно редактирано от YoungBloodZ : 05-09-2016 на 19:10
: D
аз мога да си се представя, ако искам и името ми не е трибагреника ни, че да го развяваш насам-натам, така че ако обичашине обичаш го махни
Цяяял ден се лигавя, еба го :д
Хубаво е поне, че има кой да ме търпи, пък и да се лигави с мен даже![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Напълно пропилени два часа от живота ми. Ама утре отивам при майните и съм много щастлива. ^_^
абе Марчо, кви са тия ЛИ-сита кви са тия, кви са пак тия дрънканици от тебе
ше се гръмна напрао
исках да те питам дали пикаеш на плочките докато се къпеш, смисъл да си върви душа а ти да си пикаеш на плочките дори и тоалетната да е до тебе
не мисля че това е достойно за ЛС-и както обичаш да ги наричаш
и коя е темата ако мое да ми кажеш
или ти си грозния и само следиш за грешен правопис и коладиш при модераторите?
Последно редактирано от LoadRunner : 05-09-2016 на 20:15
Интересно сега дали нещата ще се тръгнат да се оправят или ще рухнат изцяло. Бяха предопредени!
Баси простотиите сънувах. :дд И кажи-речи половината не ги помня...
Брей, какво чудо - след вчерашното ми две-три часово висене прав пред лекарския кабинет и вечерното мотане с приятели около СУ и "Докторската градина", краката ми бяха оттекли и чувствах много силна болка в прасците . Сякаш краката ми бяха от горещо олово. А сега, като се събудих - няма никаква болка... (:
@LoadRunner
Човече - две неща:
1. Аз не съм като теб.
2. Мисля, че е време да посетиш психолог или по-добре психиатър.
off-topic:
Усещам, че съм пропуснал нещо, което може би целия активен форум е видял. :/
Стандартно недоспал, иначе съм окей.
Welcome to the Jungle...
Всъщност се радвам, че нещата с работата се наредиха така, в началото мислех, че ми се размина добра възможност, но сега мисля, че моментните обстоятелства са по-добрия вариант.
Иначе чувствам сигурност и радост.
Отделно - не знам дали заради ретроградния меркурий или заради нещо друго, но се сетих за една отдавна минала случка и едно нейно изказване, което ми направи впечатление и може би ще повдигна въпроса.
Иначе боли ме главата нещо, сигурно е нормално, ама задачите ме чакат, така че не трябва да се офлянквам.
хаха, сетих се за това "И двете имате по една приятелка"
седмицата започна добре, особено сравнено с предната
предстоят приятни срещи
^радвам се, че очакваш срещата ни с нетърпение :Д